Skip to content

Momenteel actief

Jong meisje beleeft eerste SM sessie
4.39/5 (46)

Op een dag kreeg ik een verzoek binnen via internet van een vrouw/meisje van 20 jaar die persé SM wilde proberen met een meer ervaren SM Meester. Aangezien ik een flink stuk ouder was dan haar vroeg ik of ze het wel zeker wist. Ze reageerde nogal uitgesproken op mijn vraag, en eigenlijk twijfelde ik wat. Was het wel helemaal echt? Ik vroeg of ze me kon bewijzen wie ze was, zonder dat ik daar direct een goed antwoord op verwachtte, Meer om te kijken wat ze nu zou doen, maar binnen 10 minuten kreeg ik een wel heel overweldigend bewijs, namelijk een verwijzing naar een profiel van FB van haar incl. een foto, met vandaar uit een berichtje aan mij en daarna stuurde ze mij ook nog een naaktfoto van zichzelf. Ze was nu oud genoeg om dit te kunnen en mogen doen, en kon gewoon niet meer wachten! Dus ik was overtuigd en wilde haar die eerste ervaring wel geven natuurlijk. Ze had enthousiast een sublijst ingevuld, zelfs wat gewaagd, maar natuurlijk hield ik er rekening mee dat ze wat al te overmoedig was geweest bij het invullen.
Ik zou haar ophalen van een station in de buurt, want ze had geen auto. Ik herkende haar meteen van de foto, en ze wachtte met grote ogen mijn komst af. We maakten kort kennis met elkaar, en al gauw haalde ik uit haar gedrag dat ze snel aan de slag wilde. We reden naar mijn huis, en ze mocht nog even op haar gemak komen. Daarna moest ze zich sexy omkleden op de gang, want daar had ik een leren slipte klaargelegd voor haar, met een eveneens leren topje. Kort erna kwam ze binnen. Ze was lekker slank, haar lange blonde haar had ze helemaal los gedaan, en ze had leuke rondingen, op de juiste plekken.

Ze moest tegen de muur gaan staan, en snel kleedde ik haar maar helemaal uit. Ik voelde meteen tussen haar benen en ze was goed nat al. Terwijl ik dat deed kreunde ze al. Ik vond dit te vrijpostig en sloeg haar op haar billen, en zei dat ze zich gedroeg als een goedkoop sletje. Ze kreunde nog meer! “Benen wijd”, zei ik, en dat deed ze maar al te graag. Als bestraffing kreeg ze een vinger in haar kontje. Ik hoorde haar zwaar ademen. Ik merkte aan alles dat ze zich helemaal aan het overgeven was aan het spel. Ze had geen enkele twijfel of terughoudendheid. Nu al niet meer, en ik was nog maar nauwelijks begonnen! Ik pakte haar bij haar haar, en nam haar mee naar de SM kamer. “Ik zal je wel even temperen, dat is wel beter voor je”. Tot mijn verrassing zei ze “dat ze bestraft moest worden voor haar gedrag, en flink ook!”. Ik besloot niet te rustig nu meer te werk te gaan, en bond haar vast aan een SM kruis en blinddoekte haar. Meteen gaf ik haar met een zweepje rustig op haar billen. Ze deed haar benen helemaal wijd en haar kont helemaal naar achter “meer verdomme, meer” zei ze met een hese stem. Oeps, ja, ik begreep steeds beter waarom ze persé wilde afspreken met mij. Deze jongedame was gewoon niet meer te houden. Ik gaf haar meer, steeds meer, maar ze stond alleen maar met een grote glimlach alles in ontvangst te nemen. Ik voelde na 20 minuten tussen haar benen, en haar vocht droop er met grote stralen uit. Ik vingerde haar stevig, en ze stak haar tong uit en draaide die in de rondte. Nee, twijfelen of ze geil was geworden, dat hoefde alleen niet meer. Ze kreeg meer en meer, en ook met een gemene zweep. Bij iedere slag kreunde ze stevig. Totdat ze niet meer kreunde en ook niet meer bewoog, wat ik ook deed. Ze was in sub space geraakt. Ik tikte wat tegen haar mond en haalde de blinddoek er even af. Ze kwam weer terug en keek me in en in gelukkig aan. Haar ogen waren wat vochtig geworden, ik begreep van emotie want ze zei alleen maar “ja, bedankt, ga door, geil, zo geil dit”. Omdat ze kon zien wat ik deed, pakte ik als test een cane van mijn rek. ik liet die plagerig langs haar mond gaan, en keek haar een beetje vragend aan. Ze wist heel goed wat een cane was en wat ik bedoelde te vragen. Want toen ik met mijn hoofd dicht bij haar gezicht even was, kuste me vol op mijn mond en zei smekend “kom maar, doe maar, alsjeblieft, dit wil ik, houd je niet in!”.
En natuurlijk heb ik haar dit niet onthoudend en haar zeker 100x met de cane geslagen.

Toen ze weer even weg was geraakt, en weer bijkwam, zag ik dat ze trilde en knikte met haar knieen. Daarom haar losgemaakt en even op bed gelegd. Ze was gewoon helemaal uitgeput en kon niet meer. Ze mocht 10 minuten bijkomen, maar toen ze weer kon lachen, moest ze op haar knieen mij pijpen en kreeg ze voorzichtig een dildo in haar kontje van mij, en daarna een iets grotere. Die kon ze hebben, maar net aan. Vooraf had ze aangegeven anaal ontmaagd te willen worden, maar dacht ik toen nog dat het grootspraak was geweest. Maar duidelijk was dat deze vrouw niet aan grootspraak deed. Dus die ontmaagding kwam er ook, natuurlijk. Ze kreeg opdracht naast het bed te gaan zitten op haar knieen, en haar lichaam over het bed. Haar rood geslagen billen, met wat striemen erop, die deed ik uit elkaar. Ik kwam voorzichtig in haar, en daarna steeds sneller. “doe maar, leef je maar uit, ik verdien het” zei ze alleen maar, en ik had zeker geen reden om haar teleur te stellen. Ik pakte haar flink bij haar haar, en woonde haar genadeloos anaal uit. Uiteindelijk kwam ik na 20 minuten in haar klaar. Ze zweette als een otter, en kon geen pap meer zeggen. Na 10 minuten kuste ze mijn voeten van dankbaarheid en ging op de grond liggen met een grote glimlach op haar gezicht. “ik ben nu wel getempt ja, ik geef het op Meester”. Nou, dat mocht ook wel. Ze mocht gaan douchen, en ik hield haar in de gaten. Ze stond wankel op haar benen, en ik besloot haar maar terug te rijden ipv dat ze met de trein terug moest. Onderweg viel ze soms in slaap, maar was toch wel helemaal weer okee toen ze uitstapte. Missie geslaagd, voor ons beiden, zal ik maar zeggen!

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top