Skip to content

Momenteel actief

De manipulator
​Dit verhaal bevat momenteel nog geen waarderingen. Wees de eerste !

Ik zat aan de bar en had me dicht in de buurt van een van de aanwezige koppels gemanoeuvreerd. Het was er erg druk op die nudistenavond in de parenclub. Ik zat schrijlings op mijn barkrukje, en ik had een mooi zicht op de dame naast me. Ze zaten daar maar wat voor zich uit te staren, zij en haar man. Beiden zagen ze er een beetje verlegen uit, met hun handdoekje strak rond hun lenden gebonden. Zij, een jaar of 40 was een beetje mollig en had van die stevige ronde borsten en hier en daar wat sexy vetrolletjes. Haar man was ook niet van de magersten maar zag er wel sympathiek uit.

Ik kon mijn ogen niet van haar volle tieten afslaan, maar probeerde toch zo discreet mogelijk te gluren, alhoewel ik denk dar ze het beiden wel in de gaten hadden. Na een tijdje zo naast hen gezeten te hebben, besloot ik dan toch maar wat te zeggen en het leek mij het beste mij even voor te stellen. Ik glimlachte naar hen en noemde mijn naam. Beiden keken ze mij wat nonchalant aan en deden vrij ongeïnteresseerd. Nu had ik dit wel verwacht, dus, keek ik naar de man en zei dat hij wel heel veel geluk had zo een vrouw getroffen te hebben. Zondermeer ging ik verder met te vertellen dat ik al een hele tijd geprobeerd had mijn vrouw te overtuigen om mij naar een parenclub te vergezellen maar dat dit niet lukte omdat zij er heel andere gedachten op nahield. Ik vertelde hen dat het een van mijn fantasieën was haar lichaam te laten bekijken en dat ik bij die gedachte heel opgewonden werd. Ik vroeg dus aan de man of hij het ook opwindend vond als andere mensen zijn vrouw naakt konden bekijken. Hij keek me eerst wat vreemd aan en ik merkte op dat ze een vluchtige blik wisselden. Ondertussen had ik mij een drankje besteld aan de ober. Mijn geluk was, dat deze het drankje iets verderop op de bar geplaatst had, zodat ik mij moet rekken om het te nemen. Hierdoor profiteerde ik ervan om met mijn huid haar naakte lichaam te beroeren. Het gaf mij een opgewonden gevoel. Nog steeds hadden ze niks terugverteld en na een momentje van stilte, besloot ik verder te gaan. Ik vertelde dat ik een mooie fantasie had. Ik zei hen dat ik het erg geil vond om te zien hoe een ander persoon mijn vrouw over haar naakte huid zou strelen. Ik vroeg hen of zij ook zulke fantasie hadden en terwijl ik het vroeg, maakte ik gebruik van de split in de handdoek om over het naakte been van de vrouw te strelen. Ik voelde haar even terugtrekken en zag hoe de ogen van haar man zo groot als wereldbollen werden. Maar na hun eerste verbazing stelde ik wel vast dat ze mijn hand niet wegduwde en dat zijn blik gefixeerd bleef op mijn hand en haar been. Dit gaf mij moed om verder te gaan. Ik babbelde verder: zie je zij ik, een vreemde man zit naast mij en mijn vrouw. Hij streelt haar, eerst over haar been, zachtjes voelt hij dat ze heimelijk geniet, en dat haar man opgewonden is. Ondertussen zet ik mijn verhaal kracht bij door daadwerkelijk haar been te strelen. Ik zie hoe hun blikken elkaar kruisen; zeg ik en ik wacht even. Inderdaad, ze kijken elkaar even aan. Haar blik kijkt vragend in de ogen van haar man, zeg ik, ze zoekt eigenlijk goedkeuring van hem, of, ze kijkt of haar man hier erg geil van wordt en wil zich voor hem opofferen. Beiden kijken inderdaad in elkaar ogen.

Stilaan worden de strelingen van de vreemde man wat intiemer, zeg ik.

Ik zie hem dan ook naar zijn vrouw haar been kijken, waar hij elke beweging van mijn hand volgt. Ik merk ook op dat de handdoek rond zijn lenden ondertussen een fameuze bobbel vertoont, dus ik besluit dan dat ik op het juiste spoor zit. Langzaam maar zeker, zeg ik, glijdt de hand van de vreemde man naar de binnenkant van de dijen van uw vrouw, waarbij ik een klein beetje kracht uitoefen om haar benen te spreiden. gewillig gaat ze mee met mijn beweging en verschaft me toegang tot haar spleet

Ik ben nu maar enkele millimeters verwijderd van haar bosje. Ze verzet zich niet als ik haar kut beroer en haar manheeft zijn hand ondertussen op haar andere been gelegd.

Langzaam vertel ik dat ik nu mijn vinger in haar kutje ga steken en ik ben ondertussen ook tegen haar aan gaan staan. Ik voel het klamme opwindende zweet van haar naakte lichaam tegen het mijne en penetreer haar warme natte kut. Ik zie haar man zichzelf onder zijn handdoekje zachtjes afrukken.

Ik breng mijn hoofd wat dichter bij het hare en terwijl ze haar man in de ogen blijft kijken geef ik haar een tongkus en profiteer ik ervan om te zeggen: kijk hoe ik je vrouw haar tieten beroer. Kijk zeg ik, ik ga in haar tepels knijpen, waarop ik haar harde tepels stevig tussen mijn vingers rol.

Het wordt wel erg ongemakkelijk aan de bar en ik stel voor dat we wat verderop in een gemakkelijke zetel aan een tafeltje gaan zitten. Ik neem zijn vrouw bij de hand en gewillig volgen ze mij, een beetje gehypnotiseerd.

Eens gezeten laat ik er geen gras over groeien en maak ik de knoop van het handdoekje los. Kijk zeg ik, ik kan nu de kut van je vrouw zien. Ik vraag hem of hij aan zijn vrouw wil vragen haar bene te spreiden, zodat ik haar kut goed kan bekijken. Schat zegt hij, open je benen wat verder zodat we je kut goed kunnen bekijken.

Langzaam opent ze haar bene en offreert ons haar spleet. Kijk zeg ik weer, ik ga je vrouw haar kutje openen, terwijl ik met mijn vingers haar spleet wijd opensper. Nu ga ik haar klitje vingeren zeg ik tegen haar man en met geile blikken volgt hij iedere beweging die ik maak. Ondertussen heeft zij zijn harde naakte piemel in haar hand genomen en geniet ik ook van het zicht van zijn mooie grote lul. Ik vind het ook geil hoe ze beiden naar mijn piemel kijken, en ik zorg ervoor dat ze hemgoed kunnen bekijken. Ik trek me ondertussen ook af.

Dan zeg ik tegen hem dat hij aan zijn vrouw moet zeggen hem te laten zien hoe zij mijn lul aftrekt

Hij zegt haar: schat ik zou willen kijken hoe jij die piemel masturbeert, waarop zijn vrouw haar warme hand mijn paal omkneld en zachtjes begint af te trekken.

We zijn alledrie erg opgewonden en regelmatig delen haar man en ik een tiet om in te kneden en haar tepels te knijpen.

Alledrie staan we op een gegeven moment recht en zonder elkaar wat hoeven uit te leggen, verdwijnen we door een smalle deur naar de relaxruimtes.

Daar aangekomen schuift zij mij onder het toeziend oog van haar man een condoom rond mijn lul.

Ik kijk naar hem en zeg zachtjes: vraag je vrouw of ze wil dat ik haar neuk terwijl je toekijkt, vraag haar of ze wil dat een vreemde lul haar kut penetreert.

Zachtjes buigt hij zich over haar en fluisterend de vraag in haar oor, waarop ze antwoordt: wil jij dit? Haar man knikt instemmend; met glinsternd van verlangende ogen. Daarop vleit ze zich tegen mij aan en neemt mijn lul in haar hand. Rechtstaand zakt ze lichtjes door haar benen en brengt mij piemel binnen in haar geile spleet. Wiegend met haar heupen, kijken we beiden toe hoe mijn lul in en uit haar kut glijdt. Na een poosje doe ik haar stoppen en beweeg haar zo dat ze op handen en voeten voor mij zit. Ik penetreer haar nu langs achter en masseer haar tiet, terwijl haar man haar andere tiet voor zijn rekening neemt en zich laat pijpen.

Na nog een poosje hevig te neuken kan ik niet meer. Ik ben op het punt te spuiten. Ik trek mijn lul uit haar kut. Ik vraag aan haar man haar te zeggen dat ze op haar rug gaat liggen. Hij vraagt haar dat ze zich voor mij op haar rug legt. Ik vraag haar man haar nu in haar spleet verder te neuken, terwijl ik mij naast hen op mijn knieën zet. Terwijl ik toekijk hoe ze neuken heb ik mijn condoom uitgedaan en trek ik mij verder af. Stilaan zie ik dat ze beiden een orgasme gaan krijgen. terwijl ik haar tiet met haar tepel vasthoud schiet ik op het moment dat hij haar kut volspuit mijn lading sperma over haar tetten …

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top