Skip to content

Momenteel actief

Tiener in het tuinhuisje van mijn zus neuken
4.6/5 (15)

De dochter van mijn zus is 18 jaar oud en zij heeft een aantal vriendinnen waar ik echt enorm op aan het geilen ben. Ik kom met regelmaat bij mijn zus en dan zie ik die meiden ook wel. En eentje, die zit mij de hele tijd op heel erg ondeugende wijze aan te kijken. In eerste instantie dacht ik het mij aan het inbeelden was. Maar op een dag zat ze op de stoel, draaide haar hoofd mijn kant op en likte haar lippen af en gaf ze mij ook nog een knipoog. Ik vond het na dat maar meteen even tijd om buiten af te gaan koelen. Ik pakte mijn pakje sigaretten en ging naar buiten. Ik stak de sigaret op en deed net een flinke haal, toen ik naast mij hoorde vragen of die persoon er ook eentje mocht.

Ik keek opzij en het was die vriendin van mijn nichtje, Karin is haar naam. Ik gaf haar een sigaret en een vuurtje en zei verder niets, omdat ik niet goed wist wat ze nou daadwerkelijk wilde. Ze kwam een beetje naast mij staan en drukte haar goed gevormde lichaam tegen het mijne. “Het is best koud nog”, zei ze zacht. Ik knikte en ineens voelde ik haar hand op mijn billen. Ze kneep er zachtjes in. Echt, mijn pik schoot overeind. Vervolgens greep ze mijn hand en legde die op haar spijkerbroek. Haar billen voelden zacht doch ferm en ik had het gewoon niet meer. Ik had het ineens niet koud meer kan ik je verzekeren. “Kom, gaan we naar het tuinhuisje”, zei ze snel en hop, weg was ze. Ik ging er als een mak lammetje achteraan en voelde mijn lul in mijn broek kloppen. We waren er nog niet binnen of ze deed haar kleren uit en stond spiernaakt voor mij. “laat mij alles maar doen” zei ze snel en ze maakte mijn broek los en begon aan mijn harde paal te trekken. Ik voelde mijn ballen tintelen van genot.

Ze opende haar mond, boog lenig voorover en nam mijn eikel tussen haar lippen. Terwijl ze mij afzoog keek ik over haar lenige rug heen en zag ik die perfecte billen voor mij. Ik boog wat naar voren en sloeg op haar achterste. Ze slaakte een klein kreetje om daarna nog heftiger aan mijn pik te lurken. Ik voelde hoe hij nat werd en toen ze uiteindelijk omhoog kwam staan, draaide ze zich om en zette ze haar voet op een klein tafeltje naast haar, waardoor ik zo in haar zalige kale kut kon kijken. “Neem me hard”, hoor ik haar nu nog smekend zeggen. Ik liet mij dat echt geen tweede keer zeggen. Ik kwam achter haar staan en greep haar stevig beet en ramde mijn hele pik er in één keer diep in. Je moest haar horen kreunen en kermen van genot zeg. Ik paalde haar zo hard af dat alles leek te schudden. “Ja, ga door, neem mij, ik ben je tienersletje!” schreeuwde ze uit. Ik beukte diep in haar en mijn ballen sloegen tegen haar geile lichaam aan terwijl ze met haar klitje speelde en binnen twee minuten al heel erg lekker klaar begon te komen. Ze kneep haar kutje samen, waardoor ik er nog strakker in kwam te zitten. Mijn pik werd als het ware door haar poesje afgetrokken en ik kwam ook klaar. Ik wilde niet in haar spuiten, maar kon het niet meer inhouden. Ik drukte mijn lul diep in die hete spleet en kermend en schokkend kwam ik in haar klaar. “Verdomme, wat doe je nu?!” gilde ze wanhopig. Ze trok zich van af en trok snel haar kleren weer aan en vertrok. Gelukkig is ze niet zwanger geworden, maar dat had zomaar gekund. Ik heb haar sinds die dag niet meer naar mij zien lonken, wat ik op zich niet erg vind, want het brengt uiteindelijk alleen maar ellende met zich mee.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top