Skip to content

Momenteel actief

Geile zus van een goede vriend
3.85/5 (13)

Een tijd geleden was ik op bezoek bij een goede vriend van mij. We hadden elkaar al even niet gezien en het was daarom leuk om weer wat bij te kletsen. Hij bleek al visite te hebben van zijn jongere zus. Ik had haar nog nooit ontmoet en ik was gelijk verliefd. Nou, eerlijk gezegd was ik geil op haar. Ik voelde van alles kriebelen en ik had alleen maar beelden in mijn hoofd over hoe ik die meid eens zou kunnen neuken. Dat kwam er daar natuurlijk niet gelijk van.

Een paar dagen later kwam ik haar in het centrum van de stad tegen en ze herkende mij en deed heel spontaan. We kletsten was en ik trok de stoute schoenen aan en vroeg haar of ze wat wilde drinken. Ze had tijd dus dat deden we. Het gesprek was leuk en er ontstond een vriendschap met seksuele spanning die langzaam maar zeker aan het opbouwen was. Op een dag kwam ze bij mij thuis langs. Gewoon gezellig. Ze zat naast mij op de bank en ineens zei ze dat ze het niet langer voor zich kon houden en het bespreekbaar wilde maken dat ze steeds meer seksuele gevoelens voor mij kreeg. Ik kon niets ander doen dan dit van mijn kant te beamen. En toen eindigden we die middag op mijn slaapkamer, die ik gelukkig net die ochtend had opgeruimd en schoongemaakt.

We lagen best onwennig op bed, totdat we echt gingen tongzoenen. Toen kwamen we echt los. Snel gingen de kleren uit en lag ik naakt op haar fantastische lijf. Ik begon haar tepels te likken en er speels aan te zuigen. Ze werden al snel helemaal hard en ik zag de kippenvel op haar lichaam komen. Zij streelde mij over mijn rug en wist toen ik wat omhoog kroop mijn billen te vinden en kneedde daar geil in. Ik werd harder en harder,. Mijn pik drukte op haar lichaam en zij wurmde haar hand tussen ons beiden en begon ermee te spelen. Ik ging op mijn knieën zitten en terwijl zij mij aftrok, vingerde ik haar. We werden heter en geiler.

Ze wilde dat ik op haar borst kwam zitten en dat ik haar op die manier in haar mond neukte. Ze zei dat ze genomen wilde worden zoals ik dat wilde. Die kans pakte ik. Ik neukte haar zo diep als ik kon in haar hete mondje en zelfs in haar keel. De heerlijke geluiden die daarbij ontstaan zijn echt subliem gewoon. Ik greep haar beet en rolde haar om haar buik. Ze moest haar benen een beetje wijd doen. Ik ging achter haar zitten en drukte mijn pik langzaam in haar kutje. Ik wilde dat ze haar benen weer bij elkaar deed en zo ging ik op haar liggen. In die positie is het allemaal heel erg nauw en strak en dubbel genieten.

Ik neukte diep en kon goed zien hoe mijn paal diep in en uit haar ging. Ik kon zo ook fijn bij haar billen, speelde ermee en sloeg er met vlakke hand op. Daarna zette ik haar op haar knieën en begon ik haar op zijn hondjes flink af te palen. Zij kon zo goed bij haar kutje. Haar geile billen bewogen bij iedere stoot en ik had haar bij haar smalle taille beet zodat ik goed diep en hard in haar kont tot we allebei kreunend klaarkwamen. Tegelijkertijd. Het was kort maar intens. Gelukkig hadden we beiden geen plannen en hebben we het nog een dunnetjes over gedaan.

We kwamen tot de conclusie dat we geen relatie moesten hebben maar werden friends with benefits. Dus zo nu en dan neuken we. Haar broer weet er inmiddels van. Bij is hij er niet mee maar zolang zijn zus en ik elkaar geen pijn doen vindt hij het goed.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top