Skip to content

Momenteel actief

Mijn geile roodharige zus
4.67/5 (91)

Het begon allemaal toen mijn zus en ik nog thuis woonden. Ik zag mijn zus nooit eigenlijk als een geil meid, maar op een dag veranderde dat. Tijdens een zomervakantie een paar jaar gelden, zag ik mijn voor het eerst naakt en dat veranderde mijn leven voorgoed. Het was vroeg in de morgen en was net wakker, en ik hoorde dat iemand onder de douche uit stapte. Niet wetend dat het mijn zus was, die ik niet veel later naakt zag.

Naar ongeveer een minuut of 10, besloot ik op te staan om naar de wc te gaan. Met alleen een boxershort aan ging ik dus naar de wc. Ik liep dus richting de wc, en zag dat de deur van mijn zusjes kamer op kiertje stond. En daar stond ze dan, een prachtige meid met een slank postuur en lang rood haar. Cupmaat 85B en een heerlijk kontje, als je het kontje alleen al zag wil je er gewoon een tik op geven.

Ik wist niet was ik zag, ze stond voor de spiegel met allen badjas aan. Haar badjas stond half open en liet de badjas op de grond vallen. Ze was haar lichaam aan het bekijken in de spiegel, en man wat was ze mooi. De tepels stonden hard vooruit, haar handen gleden over haar borsten en ze liet de tepels tussen naar vingers glijden. Haar handen zakte af naar beneden, en gleden zo naar haar natte poesjes toe. Ik raakt zo opgewonden dat ik mijn lul uit mijn boxershort haalde en mezelf begon af te trekken. Het duurde ook niet lang voordat ik klaar kwam. Op het moment dat ik klaar kwam, draaide mijn zus zich om en ik dook zo snel als ik kon de wc op.

Ieder weekend nam ze de zaterdagavond een lange douche en dat wist ik maar al te goed. Ik gluurde dan altijd door het sleutelgat terwijl ze zich uitkleedde en trok me dan altijd lekker klaar. Dit kon moeilijk anders, want ze was werkelijk een moordgriet! Jaren lang bleven die gevoelens van geile ideeën. Als zij in de buurt was wou ik het liefste de kleren van haar lichaam scheuren.

Op een middag belde ze me om haar te komen helpen in haar nieuwe woning. Ik hielp zowat de ganse namiddag en voelde me zo geil zodat ik de hele tijd met een stijve liep. Toen we bijna klaar waren kon ik me niet meer bedwingen en liep op haar af. Ik greep haar langs achter vast en sleurde haar met m’n hand voor haar mond mee naar haar slaapkamer. Ik smeet haar op bed en sloot de deur. Ze zei ik dacht even dat je het nooit zou doen. Verbaasd dat ik was, ze vertelde me dat ze wist dat ik op haar geilde en dat ik haar begluurde. Ik voelde haar hart bonzen, en ik greep haar t-shirt vast en scheurde het van haar lijf. Ik begon gretig aan haar volle borsten te likken en voelde snel dat haar tepels hard begonnen te worden. Ik kon nauwelijks wachten,… ik trok haar broek en slipje uit en begon haar ganse lichaam te kussen en af te likken. Ik hoorde haar kreunen en steunen en wist toen dat ze het lekker vondt. Met haar geile oogjes keek ze mij aan en zei, doe je broek uit en neuk me.

Ik hield het niet meer. Ik kleedde me snel uit en ze ging tussen m’n benen liggen. Ik sloot m’n ogen en voelde plots hoe haar tong cirkeltjes begon te maken rond m’n eikel. Heerlijk! Ze pijpte eerst langzaam en ging toen steeds sneller. Ik had nog nooit zo genoten en zei tegen haar dat ik ging komen. Ze bleef doorgaan met zuigen en ik spoot een grote lading zaad diep in haar keel. Ze slikte het lekker door en gaf me daarna een geile tongzoen. Ik smaakte m’n eigen zaad. Daarna ging ik tussen haar benen liggen en begon haar gulzig te beffen. Ik schoof haar schaamlippen opzij en likte al haar kutsap op. Na enige tijd kwam ook zij klaar en knelde ze m’n hoofd tussen haar dijen.

Ik wou echter meer en fluisterde in haar oor dat ik haar wou neuken. Ze glimlachte en spreidde haar benen. Ik ging tussen haar benen liggen en bracht m’n harde lul naar haar natte kutje. Ze sloeg haar benen rond m’n heupen en begon snel op en neer te glijden over m’n lul. Ik nam haar bij haar dijen en begon steeds sneller en harder te stoten in haar kut! Ik voelde hoe ze met haar rechterhand in m’n ballen kneep en ik hoorde hoe ze steeds luider kreunde. Mijn zaad begon te borrelen in m’n ballen en ik wist dat ik gauw ging klaarkomen! Ik zei tegen haar draai je om, en ik begon haar als een wild hondje te neuken. Toen kon ik me niet meer houden en met een laatste diepe stoot, spoot ik al m’n sperma in m’n zus. Ze schreeuwde het uit en kwam hevig schuddend klaar. Ik gaf haar een geile tongzoen en knuffelde haar intens.

Sindsdien hebben we vaak stiekem sex met elkaar. Ik ben zeer gelukkig dat ik m’n zus heb geneukt.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top