Skip to content

Momenteel actief

De betaalde seksafspraak met Leonie
3.25/5 (4)

Heel erg spannend vond ik het! Ik was alweer een paar maanden singel en ben ook niet het type dat veel uitgaat en dan een meisje versiert en mee naar huis neemt. Dus ik trok mijn stoute schoenen aan en begon op internet te zoeken naar een betaalde seksafspraak. Dit vond ik een goede oplossing, seks en geen gezeur achteraf 🙂 Ik bezocht verschillende sites en kwam zo uit op het profiel van Leonie. Ze vertelde 23 jaar te zijn en er was veel mogelijk tegen een mooi tarief. Ze deed aan escort en vroeg waar ik wilde afspreken in haar mail. Ik antwoordde dat een hotelkamer me wel wat leek. Een hotelkamer is voor beide anoniem en van alle gemakken voorzien, daar kunnen we flink genieten, hoop ik dan tenminste. Het tarief wat ze berekende was hoog en dus verwacht je ook een goede service, zo gaat dat in die wereld heb ik me laten vertellen.

Leonie was goed op tijd en nog mooier als op de foto’s. Ze kwam uit oost Europa, maar sprak vloeiend Nederlands en nog een aantal talen, dit was een dame van niveau waar ik heerlijk mee heb geneukt en waar je ook een goed gesprek mee kon voeren. Ze vertelde dat ze dit deed om de spanning, het geld en omdat ze enorm van seks hield! Ze ontdeed zich van haar kleding en er kwam een prachtig lingerie setje te voorschijn. Ik schonk voor beide een drankje in en we besloten samen een joint te roken. Ik was helemaal relax toen ze voor me kwam zitten en mijn broek openmaakte, ze begon me heerlijk diep te pijpen terwijl ze op haar knieën voor me zat.

Dit was een goddelijk gezicht en ik liet haar verder zuigen en mijn ballen likken hmmm. Ondertussen ontklede ik me verder en ik duwde haar op het bed. Ik begon haar kutje te likken en proefde haar natte vocht, ze was ook behoorlijk geil geworden en ik besloot haar te neuken. Ik deed een condoom om en stopte hem voorzichtig naar binnen, eerst zachtjes en erna steeds harder, hmmm ze begon te kreunen en ik kuste haar intens. Ze zei dat ik haar harder moest neuken en ik verhoogde het tempo en pakte haar blonde haren beet en draaide haar om, ik begon haar doggy te neuken en ik kwam steeds dieper in haar. Ik was op dreef en besloot dat ik niet haar kutje maar haar mond wilde volpuiten.

De rest lees je in het vervolg!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top