Skip to content

Momenteel actief

Mijn moeders huwelijksfeest
4.92/5 (12)

Nog maar een paar dagen en dan hebben we groot feest. Ik leef er echt al naar toe maar mijn man minder. En dit feest was nog een speciaal feest ook want mijn man en ik zijn namelijk 25 jaar getrouwd. Ik ben met mijn man getrouwd toen ik 30 jaar was en nu zijn we 25 jaar verder en zijn we nog steeds getrouwd. Wel met de nodige ups en downs maar dat hoort erbij.

Ik ben een vrouw van inmiddels 55 jaar. Ik verzorg me goed en probeer er altijd tiptop uit te zien. En dat geldt dan ook voor mijn kleding die ik draag soms gewaagd of sexy zijn. Heb nog een strak lichaam en volle borsten. Ben dus wel iemand die met de tijd meegaat. Hou van humor maar kan ook heel serieus zijn en soms emotioneel. En emotioneel was ik dus ook bij de geboorte van onze zoon. Maar inmiddels opgegroeid tot een leuke lieve gozer En eerlijk gezegd is de band beter met mijn zoon dan de band met mijn man. Ik kan in alle vertrouwen alles vertellen tegen mijn zoon waarvan ik weet dat hij dat nooit zou doorvertellen. Mijn zoon is ook al meer volwassener dan andere jongens van zijn leeftijd. En hij is altijd lief voor me. Op zaterdag zouden we ons feest houden in een klein zaaltje bij een hotel in de buurt. Er zou live muziek komen en genoeg te eten en te drinken voor iedereen. En voor mezelf had ik een leuke jurk gekocht voor deze dag.

Een jurk met deels blote rug en V-hals aan de voorkant. Onder het jurkje zou ik glanzende zwarte zelf ophoudende kousen aan doen. Een beha en mini string allebei afgewerkt met zwart kant. Voor mijn zoon had ik een leuk shirt en een zwarte jeans gekocht. En eindelijk was het dan de grote dag. Ik had er echt al zin in maar mijn man niet. Hij was best wel sikkeneurig vandaag. Maar ja hij is meer een man die zich het liefst vol laat lopen met alcohol en die op het einde meestal ergens in slaap valt en die zich meestal niks meer kan herinneren van het feest. Ik vind het niet erg als hij mij verveelt maar bij andere vrouwen dan schaam ik me daarvoor. Ik kan wel aangeschoten zijn maar niet dronken. Kan zonder drank ook heel goed plezier maken.

Het hotel waar we ons feest zouden geven had twee kamers voor ons geregeld om te slapen als het feest was afgelopen zodat we daar konden overnachten en dus niet naar huis hoefden. Ik ging me lekker uitgebreid douchen en kon nu ook nog even de stoppeltjes van mijn kut verwijderen. Heb het liefste dat alles spiegelglad is daar iets wat ik altijd goed verzorg. En het wind me altijd wel op als ik mezelf scheer. Het heeft gewoon iets als je alles inzeept en en er overheen gaat met het mesje en alle haartjes verdwijnen. Ik vind het een heerlijk gevoel als dan alles zo lekker glad word en word daar best wel geil van. En vaak speel ik dan met mezelf en zo ook deze keer. Met mijn vingers streel ik mijn gevoelige schaamlippen en laat zo nu en dan een vinger in mijn kut glijden. Langzaam word ik steeds geiler en natter en met een rustig tempo begin ik met mijn vinger op en neer te bewegen. Het geil wat uit mijn kut druipt proef ik regelmatig wat me nog meer opwind. Met mijn andere hand kneed ik om beurten in mijn borsten waardoor mijn tepels extra gevoelig worden.

En dan masseer ik mijn klit en dan duurt het niet lang of ik krijg een sidderend orgasme. Heel mijn lichaam schokt en trilt en het is maar goed dat ik tegen de muur aan kan leunen zodat ik niet omval. Beetje uitgeput maar heel voldaan droog ik me af en ga naar mijn slaapkamer om me aan te kleden. Ik trok mijn jurk aan wat nauwsluitend om mijn lichaam zat en waardoor mijn borsten goed tot hun recht kwamen. Het jurkje was wel kort maar zeker niet ordinair. Hoewel er veel mensen zijn die mijn leeftijd jonger schatten. Nu nog mijn korte blonde haren nog in model brengen. Natuurlijk veel handjes schudden en cadeaus ontvangen en toen zowat iedereen binnen was kon het echte feest beginnen. En de openingsdans werd natuurlijk verzorgd door mijn man en mij. Ik was vaak op de dansvloer te vinden deze avond. Helaas gedroeg mijn man zich niet zoals dat hoort maar ben ik beetje gewend inmiddels. Ik probeerde er maar zo weinig mogelijk aandacht aan te besteden want dan zou mijn avond ook verpest zijn. En mijn zoon had het ook goed naar de zin. Hij mocht wel alcohol van me drinken maar wel met mate. Wilde niet dat hij dronken zou worden.

Het liep langzaamaan tegen middernacht. De stemming zat er nog goed in en ik zat even op een stoel om wat op adem te komen van het vele dansen heel de avond. Ineens werd er op mijn schouder getikt en hoorde ik een stem wil je met me dansen ik keek om en zag mijn zoon achter me staan. En natuurlijk wilde ik wel met mijn zoon dansen. Lachend liet ik hem weten dat ik heel graag met deze mooie jonge man wilde dansen. Hij pakte mijn hand vast en leidde me naar de dansvloer toe. Het leek vooropgezet spel want we stonden goed en wel op de vloer toen de band ineens een rustig slow-nummer ging spelen. Hij ging recht voor me staan deed zijn armen om mijn middel en ik mijn armen om zijn nek en hij trok me zo dicht tegen hem aan. Op de maat van de muziek schuifelden we langzaam over de dansvloer. Het voelde wel lekker die armen om mijn middel. Een tijdje keken we elkaar aan waardoor ik een apart gevoel kreeg van binnen. Ik drukte mijn hoofd tegen zijn schouder en ineens voelde ik zijn handen naar mijn kont zakken. Ik liet dit gewoon toe en ik vond het wel wat hebben.

Zijn handen omklemden mijn kont waar hij zelfs in kneep. Ik sloot de ogen en genoot ervan maar daardoor had ik er geen erg in dat we langzaam naar het einde van de vloer waren geschuifeld waar het iets donkerder was dan in het midden en ook iets rustiger. Mijn zoon drukte me nog steviger tegen zich aan en begon me kusjes te geven in mijn nek. Ineens nam hij mijn oorlel in zijn mond en begon er aan te zuigen. En als ik ergens geil en opgewonden van raak is het als er iemand aan mijn oorlel begint te likken of te zuigen. En doordat hij dat zeer gevoelige plekje steeds beroerde werd ik zelfs vochtig tussen mijn benen. Zeg probeer je me soms op te geilen vroeg ik lachend. Lukt me dat dan vroeg hij. Nou je bent aardig op weg hoor ik keek hierbij naar zijn mooie ogen die glinsterden in het licht. Mijn zoon was me volgens mij echt aan het opgeilen. Dit kon toch niet ik ben zijn eigen moeder die behoor je als zoon zijnde toch niet op te geilen. Vind je het erg dan mam als ik dat zou proberen. Ik vond het wel fijn maar durfde dat niet te zeggen. Wel merkte ik dat het hem ook iets deed want ik meende toch een bobbel in zijn broek te voelen die hij tegen mijn onderbuik aan duwde. Weer keken we elkaar aan.

Wil je dan dat ik nog eens aan je oorlel zuig mam vroeg hij. Ik knikte van ja toen ik gezien had dat er niemand onze kant opkeek. Meteen hij zijn mond op mijn mond. Ik merkte en voelde dat hij meer wilde dan alleen deze kus. Mijn hart bonkte in mijn keel toen hij me nogmaals kuste en ditmaal een paar keer vlug achter elkaar. Zijn handen pakte mijn kont vast. Weer keek hij me aan ditmaal om te zien wat ik wilde doen en of ik hem zou tegenhouden. Langzaam boog hij zijn hoofd naar me toe en duwde hij zijn mond op mijn mond. Met lichte druk voelde ik zijn tong tegen mijn mond geperst worden. Zonder aarzelen opende ik mijn mond waarop mijn zoon zijn tong direct naar binnen duwde. Voor we er goed en wel erg in hadden stonden we elkaar heel geil te tongenzoenen op de dansvloer. Het zou zomaar door iedereen gezien kunnen worden inclusief door mijn man. Dit was geil en spannend en tevens ook heel stout en verboden. Tongzoenen met je eigen zoon dan ga je wel heel ver. En toch hield ik hem niet tegen of duwde ik hem niet weg.

Toen mijn zoon door kreeg dat ik dit geen halt toe riep pakte hij mijn hand vast en trok hij me mee. Kom mam zei hij en gewillig liet ik me mee trekken. We liepen een gang door en daar deed hij een deur open waar we naar binnen liepen. We kwamen in een ruimte wat dienst deed als opslag van tafels en stoelen. Het was er zwak verlicht maar voldoende. Dit was echt een ruimte waar niemand ons kon zien of zou komen zoeken. Wel konden we hier de mensen in de zaal zien. Mijn zoon duwde me tegen de muur aan en ging voor me staan. Ik wachtte op wat komen ging en keek hij me aan. Meteen duwde hij weer zijn mond op mijn mond en al snel waren we verwikkeld in een lange wilde tongzoen. Hij maakte me geil en ik voelde mijn kut nat worden. We leken wel een stel pubers die voor de eerste keer elkaar zoenden. Beetje ruw en onbeholpen maar dat had wel iets. Ik had zijn hoofd vast en zijn handen kneedden alweer stevig in mijn billen.

Tot opeens zijn handen onder mijn jurk gleden en hij mijn deels blote kont streelde. Hij ging nu wel erg ver. Moest ik dit toelaten of moest ik dit stoppen. Ook al was dit een verboden iets stoppen kon ik het niet meer. Hij was geil net als ik want ik voelde weer die bobbel tegen mijn buik. Toen ging zijn hand vanaf mijn kont naar de voorkant en wreef hij met zijn vingers over mijn mini string. Ik had het niet meer wat was dit geil zeg. Oh jee dit kunnen we toch niet maken kreunde ik in zijn oor. Mijn schaamlippen tintelden en waren uiterst gevoelig. En zonder pardon gleed zijn hand in mijn mini string over mijn natte schaamlippen. Ik beet op mijn lip om niet te gaan schreeuwen. Ik mocht dit helemaal niet toelaten maar het voelde zo lekker en zo geil. Enkele keren wrijven over mijn klit en ik kwam klaar op mijn zoon zijn vingers. Wat een heerlijk orgasme was dit. Mijn lichaam trilde en schokte en ik had moeite om mezelf in bedwang te houden.

Wat ben je lekker nat mam kreunde hij. Ik wil ook even hiermee voelen mam zei hij en hij leidde mijn hand naar zijn kruis en ik voelde zijn harde piemel die nog in zijn broek zat. Wat bedoel je vroeg ik terwijl ik goed wist wat hij bedoelde. Je piemel in mijn kut bedoel je vroeg ik waarop mijn zoon ja knikte. Dat kunnen we toch niet maken ik ben je eigen moeder probeerde ik nog om hem tegen te houden. Wil het gewoon eens voelen hoe het is om mijn eigen moeder te neuken. Ik moest voorover gebogen tegen een tafel gaan staan en mijn zoon kwam achter mij staan. Hij tilde langzaam mijn jurk omhoog tot op mijn onderrug. In de tussentijd trok ik mijn mini string omlaag en hij had zich ontdaan van zijn broek. Ik kon weinig zien omdat hij achter me stond dus kon ik niet zien of hij groot geschapen was. Dit was zo spannend en geil want zo meteen zou mijn eigen zoon zijn harde piemel in mijn kut gaan duwen. Ik voelde eerst zijn hand op mijn kont die hij uiteen drukte. Daarna voelde ik zijn eikel tegen mijn kut gedrukt worden. Ik had het niet meer waarom liet ik dit zover komen tijd om daar over na te denken kreeg ik niet.

Ik was al zo nat en geil dat het hem geen enkele moeite koste om zijn eikel in mijn natte kut naar binnen te duwen. Een kreun kon ik niet onderdrukken toen ik mijn zoons harde piemel een stukje mijn kut naar binnen voelde glijden. Hij maakte me echt geil en daarom kon ik me niet meer beheersen en duwde ik mijn onderlichaam naar achteren zodat zijn harde piemel ineens helemaal in mijn natte kut naar binnen schoof. Wat een heerlijk gevoel was dit om de harde piemel van je eigen zoon in je kut te voelen gaan. Wel heel apart maar geil. Apart omdat je weet dat het de harde piemel is van je zoon die in je kut zit en omdat het verboden is. Een paar keer duwde hij zijn harde piemel op en neer waarbij zijn onderbuik tegen mijn kont aan kwam. Oh ja dit is lekker mam kreunde hij. Lekker diep voelde ik hoe hij met zijn harde piemel in mijn kut duwde. Niet in mijn kut klaarkomen hoor kreunde ik. Ik vond dit al te ver gaan en dat hij me ook nog eens vol zou spuiten met zijn sperma ging wel echt veel ver dacht ik. Maar ik had dit nog maar amper gezegd of daar voelde ik hoe hij een lading sperma diep in mijn kut spoot. Ik kon me aan de andere kant ook wel weer voorstellen dat hij ook geil was en dat hij het niet meer in kon houden. Het was een fikse lading voelde ik die hij diep en krachtig in mijn kut spoot.

Wie had dit kunnen denken dat mijn 25 jarig huwelijksfeest zo zou verlopen. Dat ik hier in een vreemde kamer me zou laten neuken en vol spuiten door mijn eigen zoon. En dat terwijl alle gasten nog aan het feesten waren in het zaaltje inclusief mijn man. Hij moest eens weten wat hier nu gebeurde. Langzaam trok mijn zoon zijn half slappe piemel uit mijn kut en ik voelde een golf geil mee naar buiten drijven. Vlug pakte ik een tissue om het af te drogen en schoon te maken. Het was kort maar krachtig geweest en vreselijk geil. Ik trok mijn mini string omhoog en deed mijn jurk weer goed en draaide me om en keek hem lachend aan. Het voelde ook zo lekker mam antwoordde hij. Ik merkte het je hebt me een flinke lading sperma gegeven zei ik. Hij pakte me vast en kuste me vol op de mond. Nog eenmaal gaven we elkaar een lange tongzoen en gingen toen weer stiekem het kamertje uit. Ik nog nagenietend van wat me was overkomen. Was er beetje door overrompeld. Maar dat het zo geil en zo lekker zou zijn had ik in mijn stoutste dromen nooit durven denken. En ik durf best te bekennen dat het naar meer smaakt.

Zonder op te vallen mengden we ons weer in het feestgedruis en niemand had in de gaten gehad dat wij er even tussenuit waren. Dus ook niemand had kunnen weten wat wij hadden gedaan. Mijn zoon bracht me weer terug naar mijn plaats en voordat ik ging zitten duwde hij ongezien nog iets in mijn hand. En toen ik keek zag ik dat het een sleutel was met daarop het getal 22 ik wist meteen dat dit een sleutel was van zijn kamer want mijn man en ik hadden kamer 21. Met een knipoog draaide hij zich om en liep naar zijn vrienden. Ik vroeg me niet eens af waarvoor dit was. Hij wilde natuurlijk dat ik naar zijn kamer zou komen vannacht. Natuurlijk wilde ik dat graag. Zou best de nacht met mijn eigen zoon door willen brengen maar ik kon dat niet maken tegenover mijn man en ik zou ook niet weten hoe ik dit moest doen. Kan natuurlijk niet tegen mijn man zeggen….ga jij maar lekker slapen en ik breng de nacht wel door met onze zoon. Maar hoe meer ik er aan dacht hoe groter het verlangen naar mijn zoon werd. Hoe zou het zijn om de hele nacht met hem te kunnen neuken. Ik zou zeer waarschijnlijk moeten wachten tot het thuis een keer kon als mijn man weg zou zijn.

Het feest was ten einde en ik moest mijn man laveloos mee naar onze kamer slepen. Daar had ik deze nacht niks meer aan. Terwijl ik me uitkleedde zag ik hoe hij al in slaap was gevallen op de stoel die in de kamer stond. Ik had er flink de pest in natuurlijk. Had echt zin in een geile nacht. Vol twijfel keek ik weer naar de sleutel die mijn zoon me gegeven had. Zou ik het doen ik had mijn korte kimono nog aan. Heel rustig sloop ik naar buiten de gang op. Moest ik dit wel doen vroeg ik me af toen ik voor mijn zoons kamer stond. Met trillende vingers stak ik de sleutel in het slot en ging vervolgens naar binnen. Hij had echt verwacht dat ik zou komen en lag al in bed op me te wachten. Hij had het wat romantisch aangekleed door hier en daar wat kaarsjes neer te zetten. Dit was waar ik naar snakte lachend keek hij me aan toen ik naast zijn bed ging staan. Hij ging rechtop zitten en boog zich naar me toe. Hij pakte het lint vast waarmee mijn kimono dicht zat gebonden en trok die los en liet die vervolgens van mijn schouder glijden.

Wow mam wat zie je er mooi uit. Ik liep naar hem toe waarop hij me vastpakte het dekbed opzij trok en me het bed introk. Hij had alleen maar zijn short aan. Ik lag nog maar amper of hij begon me al aardig op te geilen met een lekkere tongzoen. Intussen gleden zijn handen over mijn lichaam. Ik spreidde gewillig mijn benen uit elkaar zodat mijn zoon vrij spel had en goed bij mijn kut kon. Langzaam ging mijn zoon met zijn vingers over mijn kut heen en alles begon te tintelen en zeer gevoelig te worden. Het was zo lekker wat hij deed. Ineens gleed zijn hand in mijn mini string en streelde hij mijn natte kut. Meteen ook duwde hij een vinger in mijn kut naar binnen die hij in een rustig tempo op en neer bewoog. Ik kreunde en liet me helemaal gaan bij mijn zoon in bed. Ik hoorde het soppende geluid wat hij met zijn vinger maakte en dat maakte me alleen nog maar geiler. En toen hij ook nog eens mijn klit beroerde was dat genoeg om me een sidderend orgasme te bezorgen. Heel mijn lichaam trilde en ik genoot met volle teugen. En terwijl ik nog lag bij te komen had mijn zoon zich helemaal uitgekleed en hing hij nu half over mij heen. Ik wist wat hij ging doen en ik voelde meteen al hoe hij mijn mini string van mijn kont afduwde en hij zijn eikel tegen mijn natte schaamlippen duwde opzoek naar de opening van mijn drijfnatte kut.

En die opening had hij snel gevonden en hij liet zijn harde piemel meteen al in mijn natte kut glijden. Voor de tweede keer deze avond duwde hij zijn harde piemel in mijn natte kut. Het was een super geil gevoel om zijn harde piemel weer diep in mijn kut te voelen komen. Met diepe halen duwde mijn zoon zijn harde piemel op en neer. 25 Jaar getrouwd en in plaats van met mijn eigen man een geile nacht te hebben lag ik nu bij mijn eigen zoon in bed en liet ik me voor de tweede keer lekker neuken door mijn eigen zoon. Hij duwde hard en diep en liet me keer op keer klaarkomen. Ik weet niet of dit kwam omdat dit zo ontzettend geil was of dat het door het idee kwam dat ik hier lag te neuken met mijn eigen zoon. Ik keek hem aan en zag hem naar me kijken. Op een gegeven ogenblik lag hij op zijn rug en zat ik bovenop mijn zoon en neukte ik mijn eigen zoon. Mijn zoon pakte mijn borsten vast waardoor mijn kleine tepels hard en gevoelig werden. Steeds weer liet ik me over zijn harde piemel zakken waardoor die lekker diep in mijn kut gleed. Hij kon het ditmaal langer volhouden dan bij onze eerste keer.

En ik zag aan zijn ogen en hoorde aan zijn geluiden dat hij op het punt kwam om ook te gaan klaarkomen. Oh ja mam ik ga klaarkomen kreunde hij. Ik kreunde alleen maar ja doe maar wachtend tot hij mijn kut vol zou spuiten met zijn sperma. Straal na straal spoot mijn zoon zijn sperma diep in mijn kut. Heerlijk om dat sperma zo diep in mijn kut te voelen komen. Alsof er geen einde aan kwam zoveel sperma spoot mijn zoon in mijn natte kut. Hoe heerlijk kan een huwelijksfeest eindigen. Hij bleef doorduwen om ook mij nog een lekker orgasme te kunnen bezorgen wat hem natuurlijk ook lukte. Dit was lekker mam kreunde hij. Ik kon niks anders doen dan dit te bevestigen. En terwijl hij nog langzaam wat heen en weer bewoog voelde ik zijn piemel in mijn kut slinken. Toen hij uit mijn kut was ging ik naast hem liggen dicht tegen hem aan. Ik draaide me zodat ik in zijn armen kon gaan liggen. Een dik half uur bleven we zo liggen en toen deden we het allemaal nog eens over. Mijn zoon heeft me gebeft gevingerd en ik hem gepijpt en heb zijn sperma doorgeslikt wat heel lekker was.

Tot in de vroege uurtjes zijn we doorgegaan met neuken en ik vergat helemaal dat mijn man een kamer verderop lag. Uiteindelijk vielen we in slaap naast elkaar geen erg er meer in hebben dat ik terug moest naar mijn eigen kamer. Maar het voelde ook zo heerlijk bij mijn zoon zo lekker dicht tegen hem aan te liggen. Ik werd vroeger wakker dan ik had gedacht. Ik schrok even toen ik zag dat mijn zoon naast me lag in plaats van mijn man. Maar toen drong het weer tot me door wat voor fijne nacht ik had gehad met hem. Maar ik wilde terug op mijn kamer zijn voordat mijn man wakker zou zijn en zich af zou vragen waar ik was. Ik maakte mijn zoon wakker en zijn snel samen onder de douche gegaan. Ik deed gauw mijn kimono aan. Mijn zoon nog een lekkere geile tongzoen gevend en ging terug naar mijn kamer in de hoop dat ik niet te laat was. Helaas mijn man was wakker toen ik binnenkwam. Verbaasd keek hij me aan toen hij me zo schaars gekleed binnen zag komen. Waar kom jij vandaan vroeg hij. Eh….ik heb even snel gedoucht want hier was iets niet goed gaf ik hem als smoes. Hij keek me boos aan omdat hij het niet helemaal vertrouwde. Hij moest eens weten dat ik samen met mijn zoon onder de douche had gestaan en dat ik zelfs de nacht met hem had doorgebracht en dat ik me zelfs twee keer had laten neuken door mijn zoon.

Ik wist dat mijn man ging controleren wat er mis zou zijn met onze douche. En wonder boven wonder kwam hij terug met de mededeling dat er geen warm water uitkwam. Wat een geluk had ik en snel kleedde ik me aan. Alles ingepakt en een uur later waren we klaar voor vertrek naar huis. Ik had een zeer geslaagd feest gehad met een heerlijk hoogtepunt en een heerlijke nacht. Een feest dat heel mijn leven op zijn kop zou zetten en alles zou veranderen. Vanaf nu grepen mijn zoon en ik elke gelegenheid aan om bij elkaar te kunnen zijn om lekker met elkaar te neuken. We kunnen maar geen genoeg van elkaar krijgen. Dit is het geilste wat er is om stiekem seks te hebben met mijn eigen zoon. Hoop ook niet dat ik ooit de keuze moet maken tussen mijn man en mijn zoon. Want hoewel het tussen mijn zoon en mij alleen puur om de seks gaat voel ik wel dat hij veranderd. Hij is steeds liefdevoller naar mij toe zorgzamer en is intiemer. Maar genieten doe ik met volle teugen van mijn eigen zoon en daar gaat het om.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top