Skip to content

Momenteel actief

Een zinderende spanning
4.67/5 (3)

Discolampen doorkliefden de mistige ruimte; ik snoof de geur op van dansende, zwetende jonge mensen, nevel prikkelde mijn keel. Mijn vriendin zag haar als eerste staan – het meisje dat wij zouden leren kennen als “Lia”. Klein lijfje, slank, fel dansend in een roze rokje. Haar tanktop was iets naar boven gekropen zodat mijn spiedende oog een glimp ving van haar blanke, strakke buik.

Mijn vriendin kneep zacht in mijn hand en wierp een knik richting het meisje. Ik zei niets. Ze glimlachte ondeugend. Even later stond ze tegenover Lia op de dansvloer – het duurde niet lang of ze dansten als duo dicht tegen elkaar aan. Aan de bar dronk ik een cola, gefascineerd keek ik toe. Een blondine probeerde een praatje aan te knopen maar ik was niet in staat iets zinnigs uit te brengen. Toen ik weer naar mijn vriendin keek stond ze met het meisje te zoenen. “Wow!” Een golf van opwinding kroop vanuit mijn dijbenen naar mijn middenrif. Ze nam het meisje met het roze rokje aan de hand en het tweetal kwam vrolijk dartelend mijn richting uit. “Lia” zei ze, terwijl ze haar klamme hand in de mijne drukte. De muziek maakte haar moeilijk te verstaan. Mijn vriendin legde haar arm op de onderrug van Lia toen ik hen beide nog een drankje aanbood. Lia aarzelde, mijn vriendin kuste haar hals. Subtiel gaf het nieuwe meisje een rukje met haar hoofd, dat ik begreep als “verspil niet te veel woorden – we gaan”. Fine with me, dacht ik. Breed glimlachend begeleidde ik het duo naar de garderobe.

“Hoe ver is je kamer van hier?” vroeg Lia mijn vriendin. “Niet ver,” antwoordde ze, “tien minuten lopen. Kwartiertje maximaal.” Alle drie voelde wij een zinderende spanning. Het was de stilte van het onuitgesprokene. Van dat wat in de lucht hangt – van wat gebeuren gaat. “Je hebt een mooie vriendin” zei Lia. “Dank je” zei ik glunderend, “Mijn vriendin houdt ook van meisjes.” “Dat was me al duidelijk” zei ze loom en geilig. Ze was duidelijk aangeschoten. Wie anders gaat met een wildvreemd stel mee na een avondje stappen? Tenzij Lia het type was dat totaal geen remmingen kende. Daar zouden we die nacht wel achter komen. Terwijl we alle drie zwaar ademden stak mijn vriendin de sleutel in het slot en opende de deur.

Innig tongzoenend lieten de twee zich op bed vallen. Mijn vriendin trok het rokje van Lia over haar laarzen. Bewonderend gleed mijn oogopslag over haar gladde, blanke benen. Met haar kleine handen bevrijdde die laatste mijn vriendin uit de BH. Kreunend van genot zoog ze met gesloten ogen de tepel haar mondholte in. “Ze is een geil mormeltje hé” zei mijn vriendin liefkozend terwijl ze haar blik mijn kant op wierp. “Dat is ze zeker” antwoordde ik met kalme stem, “Precies wat we nodig hebben.” Ze voelde aan wat Lia lekker vond en liet zich op haar rug glijden zodat de fijngebouwde adolescente met haar borsten spelen kon. Minutenlang zoog Lia op de stijfgezwollen tepels. Zacht en knedend betaste ze de huid rond de areola’s. Mijn vriendin streelde ondertussen liefkozend door het blonde haar. Berustend en genietend bood ze zichzelf aan. Met een klef, plakkerig geluidje trok Lia haar lippen van de tepelhof. “De mijne zijn spitsig,” zei ze dromerig, “die van jou zijn lekker rond. Ik had de hele avond al zin om er op te zuigen. Zó lekker dat het nu mag.” “Genoeg” antwoordde mijn vriendin haar minnares, “Nu wil ik jou eens lekker verwennen.” Mijn vriendin kwam overeind bracht haar golvende bruine haar achter haar oren. Met haar toverachtige, donkere ogen keek ze gefixeerd naar Lia’s meisjeslijf. “Jij hebt zo’n ziekelijk strak kontje” sprak ze intens, “Ik wil dat feeënlijfje van jou laten spartelen, laten kronkelen van genot. Dat wil ik al sinds ik je op de dansvloer zag.” “Ik denk dat ze klaar wil komen” sprak ik aanmoedigend.

Lia draaide zich op haar rug en opende gewillig haar benen. Ik zag hoe mijn vriendin met een verrukte, goedkeurende en blij verraste blik naar Lia’s schaamstreek keek. Teder aaide ze over de kale, kwetsbare huid. “Niets maakt haar zo geil als een vers gladgeschoren kutje” zei ik. Lia knikte opgewekt en geil. “Vanavond nog gedaan.” Mijn vriendin streelde de liezen van haar meisje, daarna gleden haar handen over diens bilspieren en stuitje. Ze bracht wat speeksel aan op een vinger en boog toen gulzig voorover, zodat haar lippen samensmolten met Lia’s schede. “Oh,” kreunde Lia, “oh fuck. Laat me komen.“ „Laat je gaan,“ sprak ik bemoedigend, “laat je gaan – ik weet dat je klaar wil komen.” Mijn vriendin kneedde Lia’s kont. Haar vochtige vinger duwde ze langzaam het holletje in. Zweet gutste en glom op de pompende buikspieren van Lia’s frêle onderlijf. Ze richtte haar bekken op en de scherpe lijnen van haar onder ribben tekenden zich af. Vanaf de bedrand zag ik hoe mijn vriendin vervuld van lust en levensvreugde het kutje leeg zoog. Ze sabbelde op de lipjes totdat de meisjesparel tevoorschijn kwam. Flikkerend gleed haar tong over de genotsknop.Er was geen houden meer aan – Lia kwam klaar. Met samentrekkende buikspieren, schokkend torso en een langgerekte, verzadigde kreun. “Hmm” zuchtte Lia, “Hmmm . . . Net wat ik nodig had.” Terwijl de minnaressen verstrengeld op bed lagen puften ze nog even na. “Ik heb er kramp in mijn buik van” zei ze hijgend, “Zó lekker was het.” “Zo lekker verdien je het ook” sprak ik terwijl mijn vriendin haar nieuwste aanwinst een tedere zoen op de lippen drukte.“Je hebt zo’n lekker lijfje,” fluisterde ze terwijl ze haar lippen nestelde nabij Lia’s oor, “Wat mij betreft was dit voor vannacht pas het begin . . .”

De pillow talk die volgde kwam al snel op een dieper niveau. Lia dacht vaak na over de schone en betoverende kanten van seks. Toen ze ging studeren belandde ze ver van huis in een nieuwe stad waar niemand haar kende. Nieuwsgierig naar seks werd ze in een aangeschoten bui door een ouderejaars studente verleid en mee naar huis gebracht. Ze legde uit dat ze in romantisch opzicht volledig hetero was maar toch een niet te bepalen begeerte koesterde naar het vrouwelijke lijf. De billen, borsten, benen en kutjes van mooie meisjes maakten haar geil zonder dat ze op zo’n meid verliefd zou kunnen worden. Ze wilde – net als mijn vriendin – van dichtbij zien, voelen en proeven hoe het vrouwenlichaam klaarkwam. Het was een zuiver esthetische begeerte.

“Ik vind het heerlijk voor een andere vrouw klaar te komen” concludeerde Lia, “Het heeft iets magisch.” Inmiddels zijn we op zoek naar een vervangster van Lia, die intussen een serieuze relatie heeft. (reageer hier want ik kijk zo nu en dan op deze website).

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top