Skip to content

Momenteel actief

Onderdanig aan mijn vriendin
4.58/5 (12)

Het was na een dag werken. Ik kwam thuis en kuste haar een welkom. Na deze kus zegt ze, ik heb boven op bed een aantal attributen klaargelegd, ga nu naar boven en gebruik de attributen en ga dan vervolgens naakt op bed liggen. Ik kom boven in de kamer. Op bed liggen een buttplug met glijmiddel en een blinddoek. Ik kleed me uit, breng de buttplug in en doe de blinddoek om en ga vervolgens op bed liggen.

Na een minuutje of 10 zo gelegen te hebben, hoor ik de deur van de hal beneden en hoor ik haar naar boven komen. Uit het niets krijg ik een slag van een zweep. Ik trek samen door dit onverwachte moment. Ik hoor haar lachen. Dan voel ik haar mijn enkel vastpakken en boeit ze mijn enkel vast aan het bed. Hetzelfde gebeurt met mijn andere enkel en met beide polsen. Nadat dit gebeurd is krijg ik een aantal zweepslagen. De eerste paar een beetje pijnlijk, maar hoe langer het doorgaat hoe heerlijker en opwindender het wordt. Plots stoppen de zweepslagen en voel ik hoe ze mijn inmiddels stijve penis in haar handen neemt. Zachtjes begint ze me af te trekken. Ze stopt weer. Ik hoor wat gerommel en voel dan iets zachts over mijn lijf. Ze zegt, hoe vindt je het als ik je zo streel met deze panty. Ik zeg opwindend en krijg over mijn hele lijf kippenvel. Na een tijdje stopt ze hier weer mee en voel ik dat ze mijn penis in haar mond neemt en ze mij begint te pijpen. Ik krijg bijna een hoogtepunt en zeg dit tegen haar. Ze stopt met pijpen en ik krijg een zweepslag op mijn penis. Ik bepaal wanneer je klaarkomt zegt ze. En dat is voorlopig nog niet.

Ze laat me even afkoelen tot ik haar een soort van ring om mijn ballen voel maken. Vervolgens schuift er een peniskooi over mijn penis en hangt ze er een slotje aan. Ze zegt vanaf nu bepaal ik wanneer je klaarkomt. Vervolgens maakt ze de handboeien los en beveelt ze mij om op mijn handen en knieeen te gaan zitten. Nadat ik deze positie heb ingenomen worden mijn enkels weer geboeid aan het bed. Mijn polsen worden ook onderuit getrokken en eveneens aan het bed geboeid. Vervolgens krijg ik een gag in mijn mond en wordt de buttplug soepeltjes verwijderd. Ik voel haar wat glijmiddel op mijn anus stoppen en vervolgens schuift ze er een voorbinddildo in. Ze neukt me een kwartier lang heerlijk met de dildo. Hierna maakt ze me los haalt de gag uit mijn mond en doet de blinddoek weer af en beveelt ze me om me weer aan te kleden. Ze zegt bereid je maar voor, dit gaat vaker gebeuren. De peniskooi hou je om en pas wanneer ik het goed vind gaat die af en kom je klaar. Wat een geweldige ervaring was dit!!!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top