Skip to content

Momenteel actief

Genomen door twee oude mannen in parkeergarage
2.94/5 (18)

Ik zou vandaag met mijn zusje naar de bioscoop gaan, maar zij kon niet, lang verhaal. Dus besloot ik om alleen te gaan. Op de site stond dat de film 2 uur zou duren, en dus om 4 uur afgelopen was. Dit bleek echter een typefout te zijn, dus een half uur eerder dan gepland stond ik op de parkeerplaats te wachten op mijn vader. Ik stuurde een bericht dat de film afgelopen was, waarop ik antwoord kreeg dat zijn afspraak uitliep en pas om kwart over 4 klaar zou zijn met werken. Daar stond ik dus, in de regen. Ik zocht een verdekte parkeerplaats, en ging met een klein trapje omlaag. Het was erg groot, maar er stonden maar 4 auto’s. Ik ging op de grond zitten en speelde een spelletje op mijn telefoon.

Na een tijdje verveelde ik me, en begon mezelf te vingeren. Terwijl ik bezich was, werd ik nog geiler bij de gedachte dat iemand me nu zou kunnen zien. Dit was ook het geval. Er kwam een auto aangereden net daarin een erg oude man. Snel knoopte ik mijn broek dicht en pakte mijn telefoon weer. De man, ik schatte hem 50, stapte uit en wandelde naar me toe. Hij ging naast me zitten en legde een hand op mijn been. “Hoe oud ben jij, meisje?” Vroeg hij. “net 18” antwoorde ik. Langzaam ging zijn hand naar mijn kutje. Ik zag zijn lul groeien. Hij merkte dat ik het zag en deed zijn broek omlaag. “Kijk” zei hij. En haalde zijn lul tevoorschijn, het viel me op, dat hij geen ondergoed droeg.

Ik vond het erg eng, maar ook weg lekker. Hij pakte mijn hand en legde die op zijn oude lul. Hij bewoog mijn hand over zijn hele lul, en zei dat ik dit moest herhalen. Terwijl ik zijn lul betaste, trok hij mijn trui en BH uit. Ondanks mijn jonge leeftijd, had ik toch al Cup C en hij keek er verlekkerd naar. Nadat hij even gevoeld had, ging hij door naar mijn broek, die hij net zoals mijn onderbroek zo had uitgetrokken. Nu zat ik daar, naakt, met een oude man.

Hij ging met zijn hand ik mijn kutje en begon me te vingeren. Daarna pakte hij mijn hoofd en duwde die richting zijn lul. Ik pakte zijn lul in mijn mond en begon eraan te zuigen. De man stond op, en ik zat op mijn knieën. Hij nam zijn riem, en sloeg daarmee op mijn kont. Na een tijdje begon hij zich te vervelen en pakte me op, hij zette mij tegen de auto en stopte zijn lul in mijn kont. Hij duwde het scheve geval in mijn kontje. En met zijn handen betaste hij mijn borsten. Hij stootte een paar keer, en ik kreunde. Hij lachte “Dat vind je wel lekker eh?!” Riep hij hard.

Hij draaide me om en stopte zijn lul nu in mijn kutje. Hij zoende me ruw. Hij pakte een soort touw uit de auto, en maakte me vast aan een hekje, die daar stond aan te geven dat je daar niet kon parkeren. Hij stopte zijn lul in mijn mond, en na een minuutje kwam hij klaar, ik slikte het moeizaam door. Terwijl ik daar zat, kwam er nog een auto aanrijden. De man stopte net voor ons, hij was rond de 60 jaar. De mannen groette elkaar en voor ik het wist, neukte eentje me ik mijn kut en de andere in mijn mond.

Nadat we klaar waren spoten ze me onder en gaven ze mij mijn broek en trui. Ik vroeg om mijn ondergoed, maar ze waren niet van plan om het te geven. Trillend deed ik mijn kleren aan, ik keek op mijn telefoon om te kijken hoe laat het was, 4 uur. “Nog een kwartier” mompelde ik. De man draaide zich om “wil je nog een kwartier?” Vroeg hij. “Nee, over een kwartier komt mijn vader” zei ik snel. De man zag toen mijn telefoon en pakte hem af. Hij zette zijn nummer erin en belde zichzelf, zodat hij mijn nummer had en gaf me telefoon terug. Hij knipoogde en liep naar zijn auto. Gaf gas en verdween, de andere man deed hetzelfde.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top