Skip to content

Momenteel actief

Overwerken en collega pijpen
3.67/5 (9)

Hallo, mijn naam is Amanda en ik ben al enige tijd verliefd op een jongeman die bij mij werkt. In eerste instantie wilde ik er niet zo heel erg veel mee gaan doen, aangezien hij een vriendin schijnt te hebben. Maar ja, toen wij afgelopen week allebei moesten overwerken en alleen op kantoor waren samen, besloot ik het een poging te wagen. Ik had mijn blouse een beetje opengemaakt en zo kon hij bij mij naar binnen kijken als ik bij hem op het bureau leunde. En ja hoor, dat deed hij. Heel erg duidelijk zelfs.

Ik deed net of ik hem betrapte en vroeg waar hij naar keek. Ik had verwacht dat hij zich zou schamen, zijn verontschuldigingen aan zou gaan bieden of dat soort dingen, maar niets van dat alles gebeurde. Hij keek naar mij en zei dat hij naar mijn dikke tieten keek, omdat ik dat zo wilde. Ton kreeg ik zelf het schaamrood op mijn wangen. Ik wist mijzelf geen houding te geven en voelde mij net een verlegen puber. “Ik wil wel ophouden als je dat liever hebt”, zei hij, “of ik ga verder dan alleen maar kijken”. Nou, dat laatste wilde ik wel en dus bleef ik voorover gebogen staan en kwamen zijn handen naar mijn blouse en maakte hij alles open. Ik had mijn bh nog aan, maar na mijn blouse was ook die snel door hem uitgetrokken. Ik ging op het bureau zitten en hij liep er omheen zodat hij recht voor mij kwam te staan. Vervolgens begon hij mijn borsten te masseren en likte hij zachtjes aan mijn tepels, waarna hij er ook nog eens aan begon te zuigen. Ik wist niet hoe ik het had, dit was een geweldig gevoel. Ik dacht dat ik ontzettend veel moeite zou moeten doen om hem zo ver te krijgen, maar uiteindelijk was er een beetje decolleté voor nodig om hem over de streep te trekken. Ik genoot van zijn mond en hoorde een rits van een broek opengaan. Ik keek naar beneden en zag dat hij zijn harder wordende lul aan het aftrekken was.

Ik wist wat ik wilde ne vroeg hem met mij van plaats te verwisselen. Ik dook tussen zijn benen en liet mij tergend langzaam zakken en nam zijn inmiddels keiharde paal tussen mijn tieten en trok hem hiermee af. Hij kreunde zacht en leunde achterover, waardoor zijn lul meer naar mij toe werd gericht. Ik liet zijn pik tussen mijn borsten uit gaan en in nam zijn natte eikel in mijn mond ne begon hem heel hongerig te pijpen. Het liefst had ik dat hij meteen spoot zodat ik zijn geile zaad door kon slikken, maar dat lukte niet. Ik moest er toch echt wat meer moeite voor doen. We wilden allebei heel graag neuken, maar geen van ons had een condoom bij zich. Dus waren we nog net verstandig genoeg om dat niet te doen. Ik vond het niet heel erg, aan zijn harde vleespaal sabbelen en zuigen was voor mij al een heel genot. Ik stak mijn vrije hand tussen mijn benen en onder mijn rokje en schoof mijn kleine slipje opzij. Ik zat mijzelf heerlijk te vingeren terwijl ik die enorme dikke pik in en uit mijn mond liet glijden. Ik kon de aders langs mijn lippen voelen glijden en zijn eikel tikte tegen mijn huig. Iedere keer dat ik zoog kwam de smaak van voorvocht in mijn keel terecht en daardoor werd ik wilder en ongeremder. Met twee handen trok ik aan zijn pik en ik zoog mij een ongeluk. Ik maakte smakkende geluiden en genoot van zijn harde staaf diep in mijn mondje. Hij begon meer te kreunen en zijn spieren aan te spannen. Hij zou klaar gaan komen. Ik zoog door en merkte ineens dat er een warme lading sperma in mijn keel schoot. Ik slikte en zoog door, terwijl er een heleboel sperma naar binnen schoot. Voor mijn gevoel was het een liter, maar dat kan natuurlijk nooit. Ik likte zijn penis schoon en zorgde ervoor dat hij even lekker werd verwend nog, voor hij helemaal slap zou worden. Daarna trok hij zijn broek weer aan. “Volgende keer neem ik condooms mee”, zei hij lachend. Van werken is daarna nog weinig gekomen. Hij heeft mij nog gevingerd en bijna alsnog geneukt. Gelukkig niet gedaan, want iemand die zo makkelijk met een ander iets uitspookt, je weet nooit waar zijn lul allemaal geweest is.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top