Skip to content

Momenteel actief

Vingeren op de foto van een vriendin
3.71/5 (7)

Charlotte lag zichzelf lekker te vingeren met het fotoboek van haar en haar vriendinnen naast zich. Ze lag te kijken naar Emma, één van haar oudste vriendinnen. Emma zag er altijd al goed uit, maar sinds haar borsten begonnen te groeien, groeiden ook Charlotte’s gevoelens voor Emma. Ze kon er niets aan doen. Charlotte had het nou al zo lang binnen gehouden dat het er nu toch echt uit moest komen, vingerend en wel. Ze had ondertussen niet door dat haar moeder Emma inmiddels binnen had gelaten en naar boven door had laten lopen. Ze had dus ook niet door dat Emma al een paar minuten naast haar stond. Ze was muisstil naar binnen geslopen toen ze zag hoe Charlotte haar kale kutje lekker aan het masturberen was. Die meid was echt waanzinnig lekker, zo vond Emma. En zo naast haar staand, kon ze duidelijk zien dat Charlotte op een foto van haar aan het vingeren was. Emma had heel voorzichtig haar slipje onder haar jurkje uitgetrokken en trok haar jurkje een stukje omhoog en wreef over haar klitje. Ineens ging ze voor Charlotte staan, die haast een gat in de lucht sprong. Niet van blijdschap, maar van pure schrik.

“Is de echte Emma niet veel lekkerder?” zei ze plagend, terwijl ze over haar klitje bleef wrijven. Charlotte keek met openstaande mond naar wat haar vriendin aan het doen was. Eerst wilde ze wegduiken. Niemand mocht erachter komen dat ze zich op een fotoalbum aan het klaarmaken was. Maar ja, nu Emma voor haar stond en zelf met haar kutje aan het spelen was, had verstoppen eigenlijk ook geen zin. Emma klom bij haar vriendin op het bed en spreidde haar benen. Charlotte beet op haar onderlip, terwijl ze voelde hoe Emma’s tong langzaam over haar klitje likte en speels aan haar schaamlippen lebberde.

Emma likte met haar lange tong langs alle hoeken van dat zalige jonge kutje. Ze was zo blij dat Charlotte dezelfde gevoelens had als haar. Nu hoefden ze geen van beiden meer in het geheim te liggen spelen met hun kutjes, terwijl ze aan elkaar lagen te denken. Emma stak een vinger in Charlotte’s kutje en begon deze snel in en uit die druipende spleet te bewegen. Charlotte kreunde van genot, maar niet te hard. Straks zou haar moeder het allemaal nog horen en als die naar boven zou komen en zou zien wat er allemaal gebeurde, kreeg ze misschien wel een hartaanval. Haar moeder was namelijk erg ouderwets met dat soort dingen, vandaar dat Charlotte het allemaal erg geheim hield, die lesbische gevoelens. Een tweede vinger gleed in haar kutje en nog sneller bewogen de lange vingers van Emma in en uit haar hete gleuf. Sneller likte Emma aan het gezwollen klitje voor zich, tot Charlotte al kronkelend klaarkwam. Ze kon het zelf nog maar amper geloven. Emma was haar aan het vingeren en beffen! Zalig! “Straks mag je mij likken als je wilt,” zei Emma die met een natte mond van al dat geil naar haar nieuwe vrouwelijke liefde keek. Daar had Charlotte zeker wel zin in. Eerst wilde ze het moment laten bezinken. Ze vond het wel heel vreemd allemaal. Eerst vingeren op een fotoboek en dan gebeft worden door de vrouw waarop ze lach te vingeren. Het leek wel een erotisch sprookje met een mooi lesbisch einde.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top