Skip to content

Momenteel actief

Tante Ans wilde mijn pik
4.14/5 (56)

19 jaar was ik en al behoorlijk zelfstandig. Ik had een behoorlijk wild leventje en genoot iedere dag. Ik was behoorlijk los en dan heb ik het voornamelijk op seksueel gebied. Ik experimenteerde en dat deelde ik allemaal met mijn excentrieke tante Ans. Zij was een beetje het buitenbeentje van de familie. Dat is denk ik vanaf het begin af aan de reden geweest dat ik zo naar haar toe werd getrokken.

Na een zoveelste keer weer eens iets spannends te hebben gedaan kwam ik bij tante Ans op bezoek en begon ik haar te vertellen. Niet dat ik het in details vertelde maar uiteindelijk wilde zij er toch meer over weten. Op een gegeven moment kwam het naar voren dat ze toch wel eens wilde weten wat mij nou zo bijzonder maakte dat al die meiden het met mij wilden doen. Ik grapte wat dat ik zo goed geschapen was en mijn tante zou hebben moeten lachen. Maar in plaats daarvan legde ze haar hand dichtbij mijn kruis op mijn bovenbeen en zei: ‘Laat maat zien dan’. Ik lachte nog wat en vroeg of ze een grapje maakte maar ze schudde haar hoofd en haar blik veranderde. Ze was heel erg serieus en dat had een bijzonder effect op mij. Want iets in mij wilde dat ook doen. Ik besloot mijn gevoel te volgen, stond op en deed mijn broek naar beneden.

Ik ben zeker niet klein geschapen maar zo enorm is hij ook niet. Maar tante Ans keek haar ogen uit. Zonder iets te zeggen of ook maar te vragen greep één hand mijn zak en de andere mijn lul. Ze begon ermee te spelen en ik moest even slikken. Wilde ik dit wel? Waarom was het zo geil als mijn tante het deed? Ik was in de war en tegelijkertijd heel erg opgewonden. En dat laatste gaf de doorslag. Ze trok de voorhuid met een stevige grip naar achteren en kuste mijn eikel. Ze begon er aan te likken en keek mij zo nu en dan wat plagerig aan. Daarna opende ze haar mond en nam ze mijn pik tussen haar ervaren lippen en begon ze zachtjes maar lekker te zuigen. Haar hand op mijn zak stimuleerde mij. Al snel was mijn lul heel erg hard. Tante likte langs iedere centimeter van mijn paal en daarna zoog ze hem weer heel erg fijn naar binnen.

Ze stond na een paar minuten op en liep naar een kast en haalde daar iets uit wat een condoom bleek te zijn. Deze haalde ze uit de verpakking en deed hem behendig om mijn pik heen. Ze wilde neuken dat kon niet anders en ik wilde het op dat moment heel erg graag. Ik stond op knappen. Ze deed haar lange zomerjurk omhoog, ging op haar knieën op de bank zitten en stak haar kontje mijn kant op. Ze had geen onderbroek aan en dat verraste mij best wel. Alsof ze dit al had gepland. Uiteindelijk maakte dat niets uit en ik ging achter haar staan. Ze trok aan één bil zodat ik haar kutje goed kon zien en zo schoof ik met een enorm hoge hartslag mijn pik in haar. Ik begon haar te neuken en deed dit zo langzaam als ik maar kon maar uiteindelijk ging mijn tempo toch wel omhoog. Ik voelde mijn orgasme namelijk al naderen en al helemaal bij het zien van die volle schaamlippen van mijn tante waar mijn lul tussen gestoken was. Ik pompte hard en uiteindelijk kwam ik erg snel klaar. Daar baalde ik wel van en ik zei ook nog sorry tegen mijn tante. Maar ze stelde mij gerust. ‘Rust maar even een beetje uit dan doen we het later vandaag nog even goed over.’

Sinds die keer deed ik het minstens 2 keer per maand met mijn tante. Het voelde goed. Helaas ben ik verhuisd en zie ik haar nu niet meer door omstandigheden, maar wat hebben wij het samen goed gehad.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw 2

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top