Skip to content

Momenteel actief

Volgende stap.
5/5 (2)

Hoi Pam hier, ben een 40 jarige meid al word ik altijd dik 10 jaar jonger geschat, zwarte lange haren en ben een niet al te grote slanke meid. Al een hele lange tijd samen met Stefano dik dan ook weer dik 10 jaar ouder is dan ik zelf. Heb hem leren kennen toen ik 19 was. We waren gelijk soulmates. Kan wel zeggen dat Stefano er voor heb gezorgd dat ik de meid ben die ik wil zijn.

Lekker gek en altijd in voor leuke en spontane dingen. Op sex gebied was ik toen vrij onschuldig en kan wel zeggen dat Stefano me vele leuke dingen heeft geleerd. Tuurlijk ik speelde met me zelf en wist wel wat sex was maar echt genieten daar heeft hij voor gezorgd.

Stefano is niet snel jaloers en heeft eigenlijk overal schijt aan. Sex is voor ons een leuke hobby die we steeds een stap verder zetten. Er werd al snel gesproken over fantasieën en leuke en spannende dingen. Zo heb ik mijn bi kant ontdekt en al een paar leuke avonturen met een leuke meid gehad. Ook met een leuke stel leuke avonden gehad. Daarin merkte ik dat Stefano graag naar me keek als ik sex had met die man van het stel. Ik merkte dat ik het super geil vond als Stefano me bekeek terwijl ik me liet neuken.

Dus werd een goede vriend betrokken in ons geile spel. Wat onschuldig begon werden vele geile avonden. Ik hou mega veel van Stefano en wil hem nooit meer kwijt maar vind het heerlijk om zo nu en dan lekker los te gaan met die vriend.

Dit jaar lekker op vakantie geweest in een leuk vakantie park in Duitsland. Lekker twee weken niks. Het weer was perfect en het huisje was top. Park was gezellig en werd genoeg gedaan om je te vermaken. De tweede avond zaten we lekker te borrelen op het terras van het park. Gezellige muziek en de zweer was top.

We raakte in gesprek over onze sex leven. Stefano was nieuwsgierig wat mij nog erg geil leek om eens te doen. Met lichte twijfel vertelde ik hem wel een los te willen met een vreemde man die ik net kende. Gewoon puur lust en sex. Hij lachte en zei, oké dat klinkt super geil. Al iemand op het oog. Ik lachte en zei nee niet echt.

Die avond samen heerlijke sex. De volgende dag lekker even niks, lekker bij het zwembadje droeg een leuke bikini setje, string broekje en klein boven stukje over mijn 85c cup ronde borstjes. Net als Stefano heb ik vele tattoos over mijn lijfje. In de middag lekker aan de borrel. Naast ons lag een wat oudere Duitse man. Ik merkte al dat ie me vaak bekeek waar ik me niet aan stoorde. Vond het wel leuk eerlijk gezegd. Bij mijn derde glas wijn maakte ik een proost gebaar naar deze man. Hij proosten terug met zijn flesje bier.

Hij kwam bij ons zitten en Mark was zijn naam. Zo was het gezellig en lachen en Mark was een aardige man. Hij had hier een vast huisje en was sinds drie maanden gescheiden. Later op de dag zaten we op het terras en Mark kwam aanlopen en bij ons zitten. Weet niet waarom maar ik had die middag al, ik werd een beetje opgewonden van deze man. Terwijl hij 61 was en niet echt mijn type. Grijs haar buikje en wat ik al zei, niet mijn type.

Stefano had het door en terwijl Mark naar de wc ging converteerde hij me hiermee, had het die middag al door. Ik lachte maar knikte wel van ja. Weet niet waarom lachte ik. Hij maakt iets los in je. Nou van mij mag je hoor. Ik lachte en dacht ja wil graag maar hoe begin je zoiets. Mark terug en Stefano vroeg hem wat er allemaal voor leuks in de buurt was. Mark vertelde de leuke dingen.

Stefano lachte en vroeg, zijn er ook spannende dingen hier? Zijn lach zorgde dat Mark het wel begreep. Leuke bossen en wat oude verlaten gebouwen waar je het spannend kan hebben. Dat was lachen en Mark keek me aan en zei, jullie houden wel van spannend.,tja ik lachte en knikte ja. Vanaf dat moment merkte ik dat Mark met me begon te flirten. Het fijne was dat ik soms iets in het Nederlands kon zeggen en Mark dit niet begreep. Stefano lachte en zei, ga lekker eens los hij wil wel merk ik.

Ik moest plassen en ging naar de wc. Kwam de wc uit en zag Mark staan. Hij lachte en kwam bij me staan. We zeiden niks maar de zweer zei genoeg. Wauw die spanning was echt heerlijk. Al snel stond ik daar in het halletje te tongen met hem. Daarna terug naar onze tafel. Maar het zaadje was gelegd.

Stefano zag aan mij dat er wat gebeurt was. Bleek mega geil uit mijn ogen te kijken. Drankje ging leeg en hup naar ons huisje. In ons huisje stond Mark achter me en greep me vast en trok hem tegen hem aan. We tongde weer geil en zijn handen over mijn kont. Mijn kleding ging uit net als die van hem. Wauw daar was een flinke grote stevige lul. Al snel met mijn nieuwe minnaar op bed en zijn lul heerlijk in mijn zeiknatte kale kutje. Wauw neuken kon deze man wel. Hij naaide me een paar naar een flinke hoogte punt. Na drie kwartier heerlijk neuken besloten we even wat te drinken. Korte pauze.

Stefano zat in de kamer en die had af en toe gekeken hoe wij bezig waren. Lekker weer wat drinken terwijl Mark en ik naakt waren. Mark vroeg of we dit vaker deden. We lachte en zeide nee niet met een vreemde man. Tja ik was nog altijd bloedgeil en zat al snel weer met zijn lul in mijn mond en zoog hem stijf. Om me daarna voor de neus van Stefano weer heerlijk laten neuken door hem. Kwam zelfs een paar keer licht spuitend klaar. Dit keer werd het Mark te veel en spoot mijn kutje vol. Heerlijk als een man klaar komt in me. Heb geen baarmoeder meer dus kan niet veel gebeuren.

Mark ging weg en ik kroop met Stefano op bed. Die begon me te likken en ik lachte en zei, hé die is nog niet schoon. Maar hij likte door en keek me lachend aan en zei, dit was mijn fantasie jouw zaad kutje likken. Ik pakte zijn hoofd en wreef mijn zaad kut door zijn mond en zei nou likken dan maar en kwam er zelf door klaar.

De volgende dag waren we het eens dit was onwijs leuk en spannend. Zeker voor herhaling vatbaar. Die middag bij het zwembad en Mark kwam al snel bij ons liggen. Mark was nieuwsgierig wat ik nu nog eens wilde doen. Ik lachte en zei, een keer een geile slet uithangen en meerdere mannen die me gek maken en Stefano mag alleen maar kijken. En jij lachte ik. Jouw nog een keer gek maken in mijn huisje. Geil lachte ik. Nu?

Mark lachte en zei graag. Keek naar Stefano en die lachte en zei tot straks. Daar ging ik. Bloedgeil als ik was. Daar in zijn huisje dit drie uur lang heerlijk liggen neuken door zijn hele huisje. Dat was echt super geil en lekker. Die grote lul van hem maakte me echt helemaal gek. Mark vertelde nadat we klaar waren dat ie wel een leuke plek wist. Zeker in de avond.

Met Stefano gesproken en besloten dit die avond te gaan bekijken. Was het niks waren. We zo weer weg. Het was een oude boerderij welke verlaten was. Ik droeg een kort jurkje en ondergoed er onder.,de plek gaf me dubbele kriebels. Geile kriebels en enge kriebels. In een kamer zat ik Mark te pijpen. Hier en daar hoorde je wel wat maar er was verder niemand.

We liepen het huisje uit en het bos iets in. Ook daar helaas niks spannends. Terug op het park, jammer misschien andere keer beter lachte ik. We dronken wat op het terras en eerlijk ik was nog altijd bloedgeil. Er zaten drie jongens tegenover ons. Die besloot ik te gaan pesten. Moest de drank ook zijn geweest en mijn geile gevoel want anders doe ik dit niet snel. Af en toe een glim van mijn blote inmiddels natte kutje. Wat die drie door hadden. Zo plaagde ik hun een beetje. Nou ja een beetje, wreef soms gewoon door mijn kutje en keek hun aan lachend.

Ik kwam terug van de wc en zag die drie niet meer. Jammer en ging zitten hè waar was Mark, die was gaan slapen. Kom doen wij een borrel bij ons huisje riep Stefano. We kwamen aanlopen en daar zag ik die drie jongens. Stefano lachte en zei, tja je was ze zo aan het pesten dat ik ze heb uitgenodigd. Ik lachte en nam deze drie mee naar binnen. Dit was pas echt mijn fantasie. Totaal onbekende mannen waar ik sex mee mocht hebben.

Slaapkamer in en de heren zaten al lekker aan mijn billen en borsten. Kleding uit en ik zat twee heerlijk lullen te pijpen en liet me door de derde heerlijke likken en vingeren. Shit ik was een partij geil niet normaal. Die gast die me likte schoof zijn heerlijke harde lul in me en het neuken was begonnen.

Ik hopte van lul naar lul en zoog en neukte lekker zo. Kwam best vaak klaar en merkte dat ik ranziger was dan ooit te voren. Liet me dan soms ook echt hard neuken en gilde het dan uit.

Ik zat op een lul en merkte dat er 1 anaal wilde, sorry maar daar ben ik echt niet van. Ik duwde zijn lul weg en deze gleed ook mijn kut in. Wauw twee lullen in mijn kut dat voelde wel onwijs lekker en geil, die twee in me neukte me echt onwijs naar een hoogte punt. Zelf kwamen ze te gelijk klaar terwijl ik de derde klaar zoog en trok. Damm ik lag op mijn rug na te genieten en de heren bedankte me en ging weg. Stefano die al die tijd had gekeken liet ik mijn onder gespoten kut likken waar veel zaad in zaad. Ook mijn mond en borsten likte hij schoon. Dit alles was het geilste wat ik ooit had gedaan en mega genoten.

Volgende dag toch even terug naar die boerderij. Dit keer werden we gevolgd. In het huisje zat ik op een stuk hout en vingerde me zelf terwijl Stefano filmde. Ja daar was zeker een man. Zag hem staan en trok aan zijn lul. Ik stond op en liep naar die man en pakte zijn lul en hielp hem trekken. Al snel stonden er nu nog twee kerels bij. Overal voelde ik handen en al snel was ik naakt en liet me vingeren en overal tongen.

Ik werd iets voor over gebogen en voelde me daar een lul zachtjes een weg zoeken tussen mijn kleine klets natte kut lipjes. Keek achter me en zag een neger en ook een flinke neger lul. Deze lul zorgde al snel dat ik spuitend klaar kwam en ik me daarna door zes man liet neuken en beuken. Twee Poolse mannen een Duitse oudere man een neger en een dikke man geen idee wat zijn afkomst was. Maar hij neukte me echt lekker. Die twee Poolse mannen neukte me weer te gelijk in mijn kutje. Ik kwam hier weer heftig op klaar en het sap spoot uit mijn kut. Nu voelde ik toch een lul in mijn kont glijden en ik kon geen kant op. Lul in mijn kut en mond. Langzaam schoof hij in mijn kont en die andere bewoog nu ook. Wauw dit voelde wel heel erg lekker en al snel werd ik in mijn beide gaatjes flink geneukt,

Vijf man was nu klaar gekomen alleen die neger nog niet. Mag ie mee naar huis vroeg ik. Stefano lachte en terwijl ik mijn kut over zijn mond schoof. Die man ging wel mee zei ie. Bleek Nederlands te spreken. Lekker samen met hem onder de douche en daar zijn heerlijk donkere grote lul stijf. Op bed liet me weer heerlijk twee half uur lang neuken door deze man. Wat een lul was dit. Hij rekte mijn kutje flink op en raakte me heerlijk in me waardoor ik heel vaak spoot en het bed op vele plekken klets nat was. Hij tilde me van bed en rechtop tegen de muur tilde hij me op en neukte me nu soms hard en soms rustig. Terwijl ik weer kwam voelde ik hoe hij zijn zaad in me schoot.

Hij ging weg en ik zag dat Stefano al sliep. Ik lag naast hem en speelde nog even met mijn zaad kut en wreef mijn kutje gek met zijn zaad. Daarna schoon gemaakt en ook gaan slapen.

Daarna was het even rustig. Moest even een korte pauze nemen. Was behoorlijk suf geneukt, hahahaha

Na een dag of vier wilde ik weer en het liefst met heel veel mannen. Stefano lachte en riep Damm jij bent een beste geile slet geworden. Ik lachte en zei geworden. Dit keer een nadere plek en Mark mee. In het zonnetje lekker klieren met 4 kerels terwijl Stefano en Mark keken. Me heerlijk suf laten neuken door vier onbekende kerels. Daarna heerlijk af gemaakt met Stefano en Mark.

De laatste avond waren die drie jongens er weer en Mark en mijn favoriete neger lul. Die jongens hadden een leuke meid bij hun die niet geloofde dat zij sex hadden met mij. Dat was 1 grote sex feest. Met twee lullen in mijn kut en 1 in mijn kont nooit verwacht dat dit paste en dat ik kon genieten van anale sex. Stefano was op het laatst met die leuke meid op de kamer en ik alleen met Mark en David die neger en heb me heerlijk suf laten neuken tot ik wakker schrok en onder het zaad zat en beide mannen nog naast me lagen.

Keek in de andere kamer en zag Stefano liggen. Beneden op de bank zag ik Nicole zitten met een kopje thee. We kletste wat en ze vertelde dat dit voor haar de eerste keer was met zoveel mannen en dat ze genoten had en ook van stefano. We stapte samen onder de douche en al snel vingerde en tongde we elkaar. De heren waren ook wakker en lachte toen ze ons bezig zagen in het bad.

Eerst samen met haar op bed elkaar lekker likken en gek maken om daarna de heren weer toe te laten en heerlijk te gaan.

We waren net oprijd ons huisje uit voor de schoonmakers er waren.

Kan je vertellen dit was de geilste vakantie die ik ooit gehad heb.,gaan zeker meer leuke dingen komen.

Xx Pam

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top