Skip to content

Momenteel actief

Een geile avond met vrienden
4.63/5 (8)

Hoi allemaal, ik ben Kirsten, een lekkere meid van 30 jaar en dol op sex. Onlangs heb ik een bijzonder iemand leren kennen op mijn werk. We hebben een leuke klik, praten veel met elkaar en het vertrouwen in elkaar geeft mij een goed gevoel. We hebben al een paar keer sex gehad, maar afgelopen vrijdag was het dan toch écht raak. Zijn naam is Rico, een lekkere vent van 36 jaar en ziet er goed uit. We zijn beiden gehuwd, maar vooral op sex experimenten gebied is het voor wat mij betreft een dood gebloede zaak…. iets wat Rico mij heeft laten zien en vooral voelen.

Na ons werk zijn we samen naar de stad gegaan om wat samen te drinken… Aangekomen in een klein en rommelig cafe treffen we daar twee vrienden van Rico, eveneens twee lekkere kerels om te zien. Mark, de jongste van de twee telt 33 jaar en is stevig gebouwd. Rene, stuk ouder met 44 jaar is slanker, en heeft een prachtige kop met donker grijs haar… We maken kennis, praten over alles en nog wat, vooral verhalen van wat hun samen met Rico hadden meegemaakt in de jaren van vriendschap. Al gauw bleek dat de vrienden van hem net als hijzelf niet bepaald preuts en verlegen zijn….. en na een uurtje was het gesprek uiteraard vloeiend overgegaan in praten over sex en alles wat daarmee te maken had. Terwijl we spraken over wat lekker is en wat niet, voelde ik de hand van Rico tussen mijn benen verdwijnen…hij drukte tegen mijn gleufje aan die inmiddels door alle geile praat al wat vochtig was geworden. Rene had als eerste door dat Rico bezig was met allerlei zaken onder tafel… en vroeg me recht op de man af of ik wel eens sex met meerdere mannen had gehad. Mijn adem stokte….. wist even niet wat ik moest zeggen. Rico drukte zijn hand nog steviger tegen mijn poesje aan… en ineens riep ik dat het me best wel eens zou lijken om een trio te doen. Haha… Rene lachte, en zei “wat trio…. gewoon met ons viertjes hier…”

Rico keek me aan met zijn mooie en op geilheid beluste ogen, en knikte naar me. Hij fluisterde dat hij me er wel doorheen zou helpen. Ik beet op mijn onderlip… het leek mij ineens een te gek plan en riep…. wat let ons. Rene pakte mijn hand beet, legde hem op zijn bobbel in de broek en zei; we gaan naar mijn huis, het is 15 minuten rijen vandaan. Prima, we hebben een taxi gebeld en inderdaad zaten we ruim kwartier later op de bank in zijn kleine maar gezellige flat. We dronken wat, en Rico begon me te tongzoenen. Na enkele minuten stond zijn pik stijf uit zijn broek naar voren wijzend, en terwijl zijn handen mijn blousje opentrok, zach ik in mijn ooghoeken dat ook Rene en Mark reeds hun broeken hadden geopend. Jezus…. ik was ineens zo vreselijk geil…… voor ik het wist voelde ik alle handen over mijn hete lijf. Mark trok mijn benen wijd uit elkaar en begon me te likken. Rene zoog aan mijn tepels en Rico schoof zijn paal in mijn warme mondje. Wat een vreselijk geil gevoel, al dat mannenlijk vlees. Rico trok aan mijn haren en ramde zijn pik diep in mijn keel. Mark likte mijn poesje helemaal zeiknat, en ineens voelde ik ook een vinger in mijn strakke kontje verdwijnen. Rene stond al rukkens naast ons…… sprak geile taal uit en liet weten mij te willen neuken als een goedkope hoer. Het was echter Mark die als eerst zijn forse pik in mijn vochtige warme kutje liet verdwijnen…… aaahhhhhhmmmmm heerlijk…. neuk me….. harder….. en terwijl ik van ene naar andere orgasme wedr geneukt, stopten beide anderen hun palen om beurten in mijn mondje. Het duurde niet lang of Marc spoot zijn geil diep in mijn grotje…. wow!!!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - MIC Mijnmilf 1

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top