Skip to content

Momenteel actief

Ik hou van buitensex
5/5 (2)

Het is eindelijk al een paar dagen geweldig weer. Dus wat doe je naast het zonnen, terrasjes pakken en vele bbq’en? Juist! Lekker buiten neuken! Eerlijk gezegd vind ik dat toch wel het leukste aan de lente en de zomer. Normaal gesproken denk ik al de hele dag aan sex, maar met de zon op mijn bol is het naar 200% gegaan. Mijn weekend was weer een dolle boel. Buiten het klussen om in mijn nieuw huisje had ik afgesproken met een vriend van mij. Hij kwam me ophalen met de auto en we reden eerst naar de ijssalon voor een echt Italiaans ijsje. Het is altijd spannend om te likken aan een ijsje als je mannelijk gezelschap heb. Onbewust blijven ze naar je kijken hoe je ervan geniet. Ik ben mezelf ervan bewust dus ik speel het spel vooral mee. Ik laat ’t bolletje over m’n tong glijden en lik ‘m langzaam af, terwijl ik diep in z’n ogen kijk. “Lekker hé, zo’n ijsje?!” Hij glimlachte, maar zijn typische glimlach herken ik inmiddels wel. “Is jouw ijsje ook zo lekker?” vroeg ik. “Jazeker, wil je proeven?” Ik kwam wat dichterbij staan en likte aan z’n ijsje terwijl ik ‘m aan keek. “Je bent weer in een ondeugende bui Nanda!” liet ie weten. “Dat klopt helemaal” bevestigde ik. “Zullen we zo weer gaan?” vroeg ik. “Waar wil je heen dan?” “Gewoon even een stukje rijden”. En we liepen naar de auto toe. “Wil je een sightseen doen of naar je favoriet plekje bij de benzinepomp?” vroeg hij. “Dat laatste” liet ik weten.

In de auto legde ik al m’n hand op z’n been en gaf ik een kus op z’n wang. Ik bleef met m’n gezicht nog vlakbij de zijne, hij keek me aan en gaf een zwoele kus op z’n mond. Het duurde gelukkig niet zo heel lang voor we bij de parkeerplaats met bosjes en picknicktafels waren, van de benzinepomp. We stapte uit en liepen naar het grasveldje toe. “Waarom is dit toch jou lievelings plaatsje?” “Kijk om je heen dan, dit is toch mooi? Daarbij is het spannend als er soms wat auto’s ergens staan en je weet dat ze naar ons kijken. Voel je die ogen dan niet? Da’s toch gewoon geil?” zei ik maar het bleef stil. We gingen op ’t bankje zitten, met aan elke kant een been en hij zat achter me. Hij zoende in m’n nek en sloeg z’n armen om me heen. Streelde zacht m’n armen en ging naar m’n borsten toe. Ik draaide mijn hoofd naar achter en we zoende met elkaar. Zijn handen gingen onder m’n shirtje, nog even over m’n bh heen. Hij draaide zachte rondjes met z’n vingers en kneedde lekker zacht in m’n borsten en tepels. Ze werden er al hard van, maar dat is ook niet zo gek hoe hij bezig was!

Hij stond op en ging naast mij staan bij ’t bankje. Ondertussen keek hij wat om zich heen, terwijl ik z’n riem en broek open maakte. “Er is nog niemand te zien hier, maar dat maakt het er niet minder geil op schatje”. Ik trok zijn broek van z’n kont af en streelde met m’n vlakke hand over z’n half harde paal. Ik voelde ‘m steeds harder en groter worden en hield ‘m uit z’n boxer en nam ‘m in mijn mond. “Doe eens of het een ijsje is” zei die tegen me. Langzaam likte ik over z’n pik heen. Een stukje van z’n eikel in mijn mond, zodat mijn volle lippen erom gesloten waren en ik zoog. “Heerlijk ben je” fluisterde ik zacht, terwijl ik z’n boxer een stuk liet zakken. Ik likte aan z’n ballen en streelde ze met mijn zachte handen. “Neem mijn ballen in je mond” en dat deed ik dan. Ik sabbelde en zoog eraan en liet ze langzaam eruit glijden. Hij trok zichzelf af en duwde z’n pik tegen me aan. De hint was duidelijk! Ik was ‘m lekker aan t pijpen en zijn handen gingen door m’n haren heen. Hij duwde steeds dieper en dieper, ik hield m’n hand bij z’n heup en met de ander streelde ik z’n lekkere kont. “Er komt een auto aan…” zei die. “Wat wil je dat ik doe, stoppen of doorgaan?” vroeg ik. “Ga maar door, ik denk dat hij verderop een plekje zoekt en naar ons kijkt”. Ik zoog ‘m nog een tijdje en ging ik ook even staan. We zoende met elkaar en zijn hand ging over m’n kont heen, hij knoopte m’n spijkerbroek open en ging met z’n hand in m’n slipje. Zijn vingers vonden al gauw de weg naar ’t gevoeligste plekje, waar hij wel raad mee wist. Hij maakte m’n clitje lekker hard en ging ook nog naar binnen toe. Natuurlijk was ik al lekker nat, hij vingerde me en drukte zich stevig tegen me aan, en gaf kusjes in m’n nek en zei allemaal stoute woordjes. Hij haalde z’n vinger uit me en hield ‘m voor mijn mond. “Lik ‘m af, neem mijn vinger in je mond en proef hoe geil je bent”. Ik ben niet vies van mezelf, en ik proefde hoe lekker ik smaakte. “Mmmm lekker” zei ik en we tongde weer met elkaar. “Trek je broek een stukje naar beneden en ga aan die kant van de tafel staan, buk over de tafel heen”. Zei hij geil maar streng. Ik deed wat hij zei en kon niet wachten om heerlijk geneukt te worden! Hij kwam achter me staan, spuugde op z’n hand, smeerde het uit over z’n pik en stak ‘m in me kutje. Ik slaakte een kreun van opwinding, toen ik z’n pik in me voelde.

“Hoe wil je dat ik je neuk?” “Hard en diep” Zoals gewoonlijk, maar ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Hij pakte me bij m’n heupen vast en voerde ’t tempo lekker op. Ook spreidde hij m’n billen en liet z’n duim in m’n kontje glijden. Dubbel genieten en ik kreunde het uit. “Weet je dat de man in die ene auto naar ons kijkt? Hij zit zich nu vast op je te rukken” zei hij. Ik kon eigenlijk niks uitbrengen, maar het idee dat hij naar ons keek en er van genoot, maakte mij in ieder geval nog geiler. En hem ook, want hij ging goed te keer, gaf een paar stevige tikken op m’n bil en trok aan mijn lange bruine haar. “Ik ga komen, waar wil je m’n zaad hebben?” “Spuit maar lekker diep in me!” Dit hoefde ik geen tweede keer te zeggen, na een paar tellen schoot het zaad in me kutje. Hij pompte nog lekker door en we bleven nog even in positie van elkaar genieten. Hij trok ‘m langzaam eruit en ik hield m’n hand eronder en het zaad druppelde er langzaam uit. Ik vingerde mezelf nog even klaar terwijl hij nog even achter me stond en me allemaal kleine kusjes gaf. We liepen hand in hand naar de auto en terwijl we wegreden zwaaide ik nog even naar de man die in de auto zat.

Alvast een hele fijne week en geniet van het zonnetje. Dat doe ik immers ook!

Kus Nanda www.nandalove.nl

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top