Skip to content

Momenteel actief

Anaal genomen in de stacaravan
4.63/5 (8)

Hallo allemaal mijn naam is Sylvia 29 jaar en ik werk als directie secretaresse. Mijn leven is best druk en ik maak eigenlijk ook helemaal geen tijd om te daten. Ik wil wel eens een relatie maar dan moet ik echt alles wat meer op de rit hebben. Momenteel werk ik hard aan mijn carrière en omdat ik pas een nieuwe baan heb is het veel tijd erin steken. Toch komt het soms voor dat ik even met een leuke jongen omga. Dat is dan eigenlijk alleen voor de seks en daar ben ik altijd heel erg eerlijk over. Als dat gebeurt dan is het vaak op vakantie. En dat was afgelopen zomer ook het geval. Ik houd heel erg van luxe maar op vakantie wil ik zo nu en dan basic zijn. Een tent of in een stacaravan, dat soort dingen kan ik dan echt van genieten. Ik ging dus vorig jaar zomer naar een camping in een prachtige omgeving en genoot van het heerlijke weer en de rust en ineens ook van een heel erg leuke man die ook op die camping stond. De camping had een gedeelte waar je met je tent of caravan kon staan en daarbij een apart gedeelte waar je een stacaravan kon huren of kopen.

Ik liep zo nu en dan langs de stacaravan waarin dus een hele leuke man verbleef en uiteindelijk kwam het tot een groet en meteen wel een heel gezellig gesprek. De volgende dag zag ik hem weer en gingen we verder met het gesprek en hij vroeg mij of ik alleen was en anders die avond misschien gezellig bij hem kwam eten. Vond ik natuurlijk een geweldig idee en dus kwam ik die avond rond een uur of zeven bij hem langs, want hij had aangegeven dan meestal wat te bestellen. Het was heel leuk, super eten en het werd laat. Er kwam natuurlijk ook de nodige wijn bij kijken die avond en daar kom ik altijd los van, helemaal als ik op vakantie ben en geen verplichtingen heb. Maar ik zorg er wel altijd voor dat ik nog steeds weet wat ik doe. We werden die avond best wel handtastelijk en ik was daar zeker niet op tegen. Ik scoor mijn neukertjes meestal op vakantie en dat zou die keer niet anders zijn. We gingen de stacaravan in want het was donker en laat en we wilden ook niet betrapt worden voor het geval we verder zouden gaan. En dat deden we zeker want eenmaal binnen leek de rem er voor ons allebei helemaal af te zijn.

De kleren vlogen alle kanten op en we zoenden elkaars bezwete lichamen, likten en voelden daar waar we konden en genoten van het heerlijke vrije gevoel. We gingen de slaapkamer in want de banken in zo’n stacaravan zijn over het algemeen niet zo fin om op te vrijen. Op het bed kroop hij tussen mijn benen en begon heel erg fijn met mijn kutje te spelen. Zijn vingers waren lang en soepel en wreven over en langs mijn klitje en ik voelde hoe hij ineens met zijn tong tussen mijn schaamlippen likte. Daarna op het kleine beetje huid tussen de kut en de anus om het maar plat te zeggen en dat was supergevoelig. Ik schoot een stukje omhoog met mijn kont en dat kwam puur door het genot. Na een aantal minuten kwam hij even omhoog en ik greep zijn dik geworden lul beet en trok die heerlijk af. Het ging allemaal snel maar dat was ook prima. Op vakantie hoef je niet na te denken en alleen maar te genieten. Ik pakte zijn lul nog wat beter beet, spuugde er flink op zodat het nog beter gleed dan het al deed en nam even zijn eikel in mijn mond en likte over de top. Ik vind dat al heel wat voor mij want ik ben niet dol op pijpen. Hij vond het wel prima, hij genoot toch wel.

Hij zat tussen mijn benen op zijn knieën en kon zo mooi bij mijn kutje, ook omdat ik een tweetal kussens onder mijn billen had gelegd. Hij stak zijn eikel tussen mijn schaamlippen en begon heem en weer te vegen en stak hem net niet in mijn kutje, herhaalde dat een aantal keer tot hij hem er eindelijk in liet schieten. Neuken kon hij wel, zijn pik was goed dik en leek wel voor mijn kutje gemaakt. Heel langzaam gleed die harde paal helemaal in mij. Hij wisselde diepte van stoten en het tempo af en ik werd helemaal gek. Hij legde mij in de meest geile standjes. Op mijn zij, op mijn rug en op mijn buik en ieder standje leek geiler en voelde lekkerder aan. Toen ik op mijn buik lag vroeg hij of hij mij in mijn kont mocht neuken. Ik was inmiddels zo wild van geilheid dat hij alles wel mocht en ik knikte want woorden kwamen er even niet uit. Zijn pik was nat en dus gleed hij verrassend makkelijk in mijn kontje. Ik bleef met mijzelf spelen en eindelijk kwam ik klaar terwijl hij mij in mijn nauwe kontgaatje aan het naaien was. Hij ramde hard in mij en vlak na mij kwam ook hij klaar. Zwaar ademend en kreunend spoot hij mijn kontje helemaal vol. Het deed een klein beetje pijn, ik was nog niet zo heel erg vaak in mijn kont geneukt maar het was de moeite waard. Ik bleef die nacht bij hem in de stacaravan slapen. De rest van de vakantie hebben we veel samen gedaan, meerdere malen met elkaar het bed gedeeld en zelfs nog in het meertje met elkaar geneukt terwijl er mensen om ons heen aan het zwemmen waren. Dat was heel leuk en spannend. Ik heb eigenlijk meteen weer zin in vakantie nu ik dit zo heb opgeschreven!

Aanbevolen voor jou

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Milffinder

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top