Skip to content

Momenteel actief

Een geil vriendje komt langs
3/5 (2)

Zaterdagmiddag zat ik een paar uur bij de kapper. Terwijl de verf aan het intrekken was zat ik met een 3e bak thee en m’n Blackberry te spelen. Ik ging door m’n lijst heen en stuurde een whatsappje naar E. Hij is 32 en ken ik al een paar jaar, hij woont vlakbij en zien elkaar regelmatig gewoon voor de gezelligheid. Wel hangt er altijd een spanning in de lucht maar dat komt omdat sex vaak ons gespreksstof is. Ik vind het altijd leuk om hem weer te horen over een scharrel of de andere dingen die hij heeft mee gemaakt. Andersom is dat ook zo. Ik krijg geregeld een whatsappje van ‘m met de vraag of ik nog een spannende toy heb gekregen. Hij vroeg of ik m’n Geisha balletjes in had. Ik liet ‘m weten dat dit niet zo was maar ik wel andere geile dingen had gekregen. Zo stuurde ik hem een foto toe waar m’n nieuwe Tarzan en glazen vibrator op stond. “Geil! Maar die van mij is groter en lekkerder” E. zat mij duidelijk op een leuke manier uit te dagen en daar hou ik wel van. Ik werd onderbroken in het gesprek want de kapper vroeg of ik mee wilde lopen zodat ze mijn haar kon uitspoelen. Terwijl ik liep moest ik even aan de geisha balletjes denken die ik best in had kunnen doen, waarbij ik bij elke stap die ik maakte trilde. Dat het mijn geheimpje was. Ze masseerde mijn haar tijdens ’t wassen en ik sloot m’n ogen. Ik dacht er aan wat E. zou sturen naar me. Het zou nog weleens een geslaagd weekend kunnen worden! Eenmaal terug op m’n stoel pakte ik gelijk m’n telefoon uit m’n tas om te checken of ik nog een bericht had. “Nannie, wat ben je stil of ben je geschrokken over m’n bericht dat ie van mij groter en lekkerder is? X “ Ha, geschrokken? Ik? Hoe komt ie er toch bij?

’s Avonds was ik thuis en lag ik op de bank tv te kijken, het geluid van een nieuw whatsappje ging en ik pakte mijn telefoon erbij en las; ‘’Heb je straks even tijd? Kus E.” dus ik stuurde terug “Tijd voor wat? Ik ben gewoon thuis dus als je wil kan je gerust langs komen!” Ik was benieuwd waar ik tijd voor had, na een half uur had ik nog steeds niets gehoord van hem. De deurbel ging en ik keek op de klok hoelaat het was; half 11. Wie kon dat nog zijn? Ik maakte de deur open en E. kwam al binnen en gaf 3 zoenen op m’n wang. “Hey lieverd, ik kom nog even langs. Of was je het al vergeten?” Hij ging op de bank zitten, ik zette z’n drinken neer op de tafel en pakte een dekentje en kroop naast hem op de bank en stopte ons wat in.
We waren meer aan ’t praten en ouwehoeren dan dat we tv aan ’t kijken waren. Ik begon wat te gapen en hij moest lachen en liet weten dat het nog lang geen bedtijd was voor mij. Met een dubbelzinnige lichte verbazing vroeg ik wat hij van plan was. “Ga maar even op je buik op de bank liggen” , ik hoopte op een massage en die kreeg ik. Met z’n stevige grote handen kon die heerlijk masseren. Z’n handen gleden over m’n rug, terug naar m’n schouders, omlaag naar m’n heupen en weer omhoog. Ik kreeg er een warm gevoel van in m’n buik en ik voelde iets kriebelen dat op een vlinder leek. Geen verliefdheid hoor, het voelde meer als opwinding. Ik kwam omhoog en zoende ‘m op z’n mond. Ik voelde een soort elektrische prikkel dwars door m’n lijf heen. Ik omhelsde hem en onze tongen raakte elkaar. Plots duwde hij me wat weg en vroeg of hij de spannende speeltjes mocht zien die ik binnen had gekregen. Ik liep naar boven toe, was even in de slaapkamer bezig maar had geen idee dat hij mij gewoon zachtjes gevolgd was. Hij stond al die tijd een paar meter achter me, ik draaide mezelf om met m’n glazen dildo en de geisha ballen en werd verrast door ‘m.

E. liep naar me toe en stond dicht tegen me aan, gaf een kus op m’n mond en wang en pakte de glazen vibrator uit m’n hand. “Wat is dit voor een geil ding? Heb je ‘m al geprobeerd?” Met een blos op m’n wangen liet ik weten van niet. “Probeer ‘m eens op bed, terwijl ik erbij ben? Lijkt me enorm geil!”zei die zonder blikken of blozen. Hij kleedde me uit en ik ging op ’t bed liggen terwijl hij op de stoel plaats nam in m’n slaapkamer. Ik nam de glazen vibo en liet ‘m in m’n mond glijden, met gesloten lippen gleed ie diep in m’n keel. Er leek geen einde aan te komen, dat viel ‘m op. “Zozo, dat kan jij goed. Welke truukjes kan je nog meer?” dus ik liet ‘m langzaam uit m’n mond glijden, trok m’n string omlaag, ging wijdbeens op bed zitten en schoof ‘m moeiteloos naar binnen. Liet ‘m in en uitglijden en ik voelde hoe de blauwe versiersels alles raakte van binnen. Het voelde onwijs geil en ik ging sneller en sneller. Natuurlijk werd ik steeds natter wat voor zo’n heerlijk sop geluid zorgt. E had volgens mij moeite om te blijven kijken dus ik vroeg of hij het van me wilde overnemen. Dit liet hij zich geen 2e keer vragen en nam het al gauw over. Hij gaf een kusje op m’n kutje en likte aan m’n clitje terwijl hij gehurkt voor m’n bed rand zat en de vibrator in en uit liet glijden. Ik keek naar ‘m en zag hoe die genoot en bezig was. Zijn wijsvinger ging snel over m’n clitje heen en ik kwam al bijna klaar. Ik hield ’t niet meer en kreunde ’t uit en voelde het enorm nat worden bij m’n billen, het was dus een squirt zonder al te harde straal. Super geil dus ! Of het kwam door de glazen vibrator of door hem, of beide.. Het duurde niet lang of ik voelde een 2e aankomen. Ik bleef die avond maar komen. E. likte alles schoon, was zo lekker om z’n warme tong en zachte lippen te voelen.

Nadat ik was ‘bij gekomen’ was vroeg ik op hij even wilde staan. Op ’t bedrandje begon ik ‘m heerlijk te zuigen en zette de vibrator op de lichtste stand en hield deze tegen ’t plekje aan tussen z’n ballen en anus. Zonder dit te verwachten genoot ie dubbel en hij vroeg of ie in m’n mond mocht komen. Tuurlijk! Dus ik zoog ‘m tot de laatste druppel leeg. We lagen nog even op bed te chillen en gingen weer naar beneden toe. Hij bleef nog een uurtje en ging naar huis toe. Vanmorgen kreeg ik een berichtje dat ie ’t heel gezellig vond en snel weer langs kwam. Vanmiddag was ik nog eventjes aan ’t spelen met m’n nieuwe glazen vibo, mijn weekend kan niet meer stuk.

X Nanda

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top