Skip to content

Momenteel actief

Op de camping
4.54/5 (13)

Afgelopen jaar ging een wens van mijn man Bjorn en mij, Bea, in vervulling. Voor het eerst ging onze zoon niet meer mee op vakantie. Dit gaf ons de mogelijkheid om onze droom te verwezenlijken. Eindelijk konden wij een vakantie boeken op een naturistencamping. De voorpret was al geweldig. Na een tijdje zoeken op internet viel de keuze op een mooie camping in Frankrijk. De tweede dag dat we er waren ging ik naar de receptie om wat folders op te halen. Bij de receptie werd ik keurig te woord gestaan en kreeg ik alle benodigdheden voor een onvergetelijke vakantie. Nadat ik de folders had ontvangen draaide ik mij om. Ik keek recht in het gezicht van Leon. Ik schrok omdat ik naakt voor hem stond, maar pakte me snel bij elkaar. Hij liep op mij toe en omhelsde me. Ik kreeg drie dikke zoenen waarvan de laatste vol op mijn mond. Jullie moeten weten dat Leon en zijn vrouw Liesbeth deel uitmaken van onze vriendengroep. We wisten echter niet van elkaar dat we een voorkeur hadden voor naturistenvakanties. Daar hebben we nooit over gesproken. Daarnaast hebben Leon en ik al ruim 20 jaar een oogje op elkaar. Buiten af en toe een stiekeme zoen is er nooit iets gebeurd. Beiden zijn we getrouwd en hebben we kinderen. En nu, plots en geheel onverwacht staat hij in volle glorie voor me. Dag schoonheid, zei hij, hoe kom jij hier terecht…? Dat kan ik ook aan jou vragen, zei ik gelijk.

Ik vleide me tegen hem aan en gaf hem nogmaals een zoen op zijn mond. Tja zei hij, we wilden dit al zo lang. Geldt ook voor Bjorn en mij, zei ik. Zijn jullie al lang hier? Nee zei ik, sinds gisteren en we blijven drie weken. Dat treft, zei hij gelijk, ook wij blijven drie weken dus dat kan gezellig worden. Ik ga de caravan opzoeken en mijn spullen uitladen, zei ik. “We zien elkaar vast nog.” “Ja zeker, graag zelfs,” zei ik. Met een kus namen we afscheid en zeiden tegen elkaar, tot straks. Met een bezweet voorhoofd nam ik plaats in de auto. “Zo,” zei Liesbeth, “dat duurde even.” Leon vertelde wat hem was overkomen en Liesbeth wist niet wat ze hoorde. Dit had zij nooit verwacht. Leon stuurde de auto richting de stacaravan. Het was druk op de camping, overal liepen mensen in hun blootje. “Dat ziet er goed uit,” zei Liesbeth, “allemaal mooie mensen die naakt genieten van de rust en de warmte. Ik ben blij wanneer ik mijn kleren uit kan trekken.” De stacaravan was snel gevonden en Leon parkeerde de auto. Nadat ze waren uitgestapt keken ze even rond. Ze lagen in een klein straatje, met ongeveer zes stacaravans. Ik keek naar links en…zag ik dat nu goed?

Volgens mij stond de auto van Bea en Bjorn naast ons geparkeerd. Liesbeth zag Bjorn in een tuinstoel zitten, hij lag te rusten. Zij zei: “Stil, ik ga hem verrassen.” Zij liep stil richting Bjorn en blies in zijn gezicht. Bjorn schrok en werd wakker. Hij sprong overeind en kreeg een rood hoofd. “Hoi Lies, jij ook hier?” zei Bjorn. Hij vermande zich snel en gaf Liesbeth drie dikke zoenen. Omdat hij naakt was was het goed te zien dat zijn pik reageerde en meteen wat groter werd. Ook ik was inmiddels gearriveerd, ik liep naar Liesbeth toe en gaf haar een hand. “Dag meid, dat ik jou zo nog eens tegenkom,” zei ik vriendelijk. “Breng je spullen naar binnen, trek je kleren uit en kom terug voor het drinken van een welkomsborrel. Goed idee?” zei Bjorn. Aldus geschiedde.
Leon en Liesbeth gingen naar hun eigen stacaravan en brachten hun spullen naar binnen. Toen dat klaar was namen ze snel een douche. Nadat ze zich afgedroogd hadden gingen ze naar buiten. Nadat iedereen had plaats genomen kwam de wijn op tafel. Er werd over van alles gesproken. Ik keek vol belangstelling naar Leon zijn kruis. Hij zorgde ervoor dat ik een goede inkijk had. Na een klein uurtje zei Bjorn dat er nog boodschappen gedaan moesten worden. ”Is het goed wanneer ik met je mee ga” zei Liesbeth, “kun je me gelijk de winkel wijzen. Leon vroeg of hij perse mee moest aangezien hij moe was van de reis. “Nee hoor,” zei Liesbeth, “houd jij Bea maar gezelschap.” Zo gezegd zo gedaan. Bjorn en Liesbeth op pad en Leon en ik bleven op de camping.

Ze waren nog maar net weg of ik ging naast Leon zitten en fluisterde in zijn oor, wat zie jij er goed uit. Je hebt een super mooie lul. Ik heb hier al 20 jaar over gedroomd en nou zie ik hem in levende lijve. Hij kleurde een beetje maar gaf ook mij een compliment over mijn lichaam. “Bea, ik wil dat mooie lijf van jou beter leren kenen,” zei hij. Toen we in caravan waren begon ik liefdevol zijn rug te strelen. Daarna waren zijn benen aan de beurt. Ik spreidde zijn benen iets om ook de binnenkant te masseren. Dit voelde zo heerlijk en het liet hem niet onbetuigd. Hij had een knetter van een erectie. Nadat ik ook zijn billen had verwend moest hij zich omdraaien. Ik zag zijn twijfel, maar zei: “Je schaamt je toch niet hoop ik?” “Nee hoor, lieve schat,” zei hij en hij draaide zich om. “Zo,” zei ik, “die is groot en heeft er zin in geloof ik.” Ik kon me niet bedwingen en nam zijn stijve pik in mijn mond. “Wat kun jij pijpen, Bea, niet normaal.” Ik zoog alsof mijn leven ervan af hing. Leon zocht naar mijn strakke borsten en speelde met mijn knopjes. Ik kreunde, nam zijn hand en wees hem de weg naar mijn kutje. “Eindelijk,” zei ik, “waarom heeft dit 20 jaar geduurd?” Ik stond op, nam iets uit de lade en kwam terug. Zo, zei ik, nu gaan we eens heerlijk neuken. Ik schoof een condoom om zijn pik legde hem op het bed en ging boven op hem zitten. “Wat ben je heerlijk strak,” zei hij toen hij zijn pik helemaal naar binnen had gewerkt. Ik bepaalde het tempo. Leon verwende met zijn vingers mijn klitje. In no time kwam ik heerlijk klaar op zijn pik. Ik verhoogde het tempo en hij hield het niet meer. Hij spoot het condoom helemaal vol. “Wat een heerlijk vrouwtje ben je. Wat ben ik lekker klaar gekomen.” We knuffelden nog wat en hebben ons wat opgefrist.

Toen we buiten gingen zitten kwamen Bjorn en Liesbeth net terug. Leon kreeg een knuffel van Liesbeth en die keek meteen naar zijn pik. Deze was nog lichtelijk stijf. “Volgens mij hebben jullie je vermaakt,” zei Liesbeth. Wij keken elkaar aan en bloosden beide. Toen Bjorn en Liesbeth zich hadden uitgekleed was het langzaam tijd voor de barbecue. De drank vloeide rijkelijk en het eten smaakte heerlijk. Het gesprek ging al snel over seks, vreemdgaan en partnerruil. Ik moest steeds naar Leon kijken en voelde dat ik weer een nat kutje kreeg. Ook de mannen waren opgewonden, Bjorn en Leon kregen beiden een erectie. “Wat doen we daarmee?” vroeg Liesbeth. “Tja,” was mijn antwoord, “we kunnen eens kijken of we hen daarvan af kunnen helpen. Maar misschien kunnen we van partner wisselen, nietwaar Lies?” Zij was het met me eens en zei: “Verandering van spijs doet eten.” Ik vulde haar aan: “Verandering van partner doet wippen.”

Snel zijn we bij onze caravan naar binnen gegaan. Ik ontfermde me over Leon en Bjorn over Liesbeth. De mannen gingen op het bed zitten en werden door ons heerlijk gezogen. Daarna namen ze ons in standje 69. Het gekreun was duidelijk waarneembaar. Toen we alle vier hartstikke geil waren werden Liesbeth en ik op onze knieën gezet en door Bjorn en Leon van achteren geneukt. Leon neukte mij en Bjorn Liesbeth. Ik zat zo dicht Liesbeth dat we elkaars tongen vonden. Leon werd nog geiler van die aanblik en hij verhoogde het neuktempo. Omdat hij al klaar was gekomen, kon hij het lekker lang volhouden en neukte hij me als een konijn in een razend tempo van orgasme naar orgasme. Op een gegeven moment vroeg ik of de mannen over onze borsten wilden spuiten. Wij meiden gingen op onze rug liggen en keken met open mond naar onze pikken. Niet lang daarna spoten de mannen hun geil over onze heerlijke lichamen. Uitgeput vielen we op bed. Wat een begin van de vakantie. Niet normaal meer, wat zou nog volgen? Na een heerlijke eerste nacht in onze stacaravan werd Bjorn, ‘s ochtends naast me wakker. De ochtendzon scheen door het raam en verwarmde zijn lichaam. Hij had gelijk een stijve pik toen hij weer aan gisteren dacht. “Ik heb ontzetten genoten van de seks met Liesbeth,”zei hij. Hij liet e.e.a. nogmaals de revue passeren en kwam tot de conclusie dat hij Leon nu anders zag dan alleen als een vriend. Hij was een geweldige minnaar voor mij, zijn lieftallige vrouw, en hijzelf was dat voor Liesbeth. Bjorn wist mij al langer dat ik gek was op Leon, maar gisteren had hij voor het eerst mee mogen maken hoe ik Leon vol passie neukte.

Na een kwartiertje tutten stond ik op en liep naar buiten. Leon kwam net aangelopen en was op weg naar de winkel om verse broodjes te halen. Loop je mee? vroeg hij. Natuurlijk, zei ik, verse broodjes zijn heerlijk op de vroege ochtend. Ik zag er weer super uit. Ik liep naar hem toe, gaf hem een kus en hand in hand liepen we naar de winkel. Liesbeth en Bjorn sliepen nog. Na gewinkeld te hebben liepen we weer terug naar onze stacaravans en zagen dat Liesbeth en Bjorn inmiddels wakker waren en samen in een geanimeerd gesprek zaten. We begroetten elkaar met een stevige kus. Iedereen had goed geslapen en zag er stralend uit. Gezamenlijk werd het ontbijt genuttigd. Tijdens het ontbijt werd besloten om vandaag rustig aan te doen om nog bij te komen van de lange reis. We zouden naar het strand gaan. Het strand lag niet ver van de camping en was lopend te doen. Broodjes werden gesmeerd en drinken in de koelbox gestopt. Ik zei een leuk plekje te weten waar het lekker rustig was zodat we heerlijk konden genieten van de zon en elkaar. Zo gezegd zo gedaan, we gingen over de duinen op zoek naar een lekker plekje op het naturistenstrand. Het was er nog lekker rustig. Ik liep voorop een stuk verder naar een klein baaitje. Het was een soort inham waar je heerlijk rustig kon liggen en zo de zee in kon lopen. Snel waren we geïnstalleerd. Ik ging liggen en vroeg aan Leon om mij in te smeren. Bjorn deed dit bij Liesbeth. Het werd een combinatie van insmeren en masseren. Dit beviel ons wel. Bij ons mannen miste dit zijn uitwerking niet en dat was te zien. Ze vroegen ons om ons om te draaien. Dit deden we maar al te graag. De voorkant werd op eenzelfde manier verwend. Insmeren en masseren. Geen enkel plekje werd overgeslagen en ik merkte dat ik een vochtig kutje kreeg. Toen Leon zijn handen wat langer bij mijn kruis hield, spreidde ik gelijk mijn dijen. Hij begon mij te vingeren en ik kreunde. Liesbeth lag in dezelfde houding en onderging eenzelfde verwennerij. We veranderden wat van positie. Zo Bjorn bij Liesbeth haar kutje en Leon bij mijn natte spleetje. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste orgasmen kwamen opzetten bij ons dames. Luid schreeuwend kwamen wij bijna gelijktijdig klaar. Nu wilden we geneukt worden, maar Bjorn en Leon vonden dit veel te vroeg. De dag was nog lang. Dan eerst maar gaan zwemmen. We namen een bal mee en speelden ondeugende spelletjes in zee. Daardoor bleven Bjorn en Leon continu met een erectie lopen. Wij vonden dit wel geil om te zien.

Na een half uurtje gingen we weer naar het strand en werden de mannen onder handen genomen. Lieseth smeerde Bjorn in en ik ontfermde me over Leon. Hij sloot zijn ogen en genoot van mijn massage. Overal kreeg hij het warm, overal begon het te tintelen. Zijn pik reageerde onmiddellijk en stond fier overeind. Toen hij zich had omgedraaid masseerde ik zijn voorkant en vergat geen enkel plekje. Dus ook zijn pik werd heerlijk verwend door mijn handjes. Even later voelde hij dat ik zijn pik schoonmaakte met een handdoek. Met zijn ogen nog stijf dicht voelde hij twee heerlijk zachte, warme lippen rond zijn eikel. Hij keek even en zag dat ik bezig was met een geweldige pijppartij. Ik zoog alsof mijn leven ervan af hing. Het duurde niet lang voordat ik bovenop hem kroop en langzaam over zijn paal zakte. Mijn gekreun was duidelijk te horen. Ik was zo geil dat ik vergat een condoom te gebruiken. Maar gelukkig waren beide mannen gesteriliseerd. Ik bepaalde het tempo en deed dit zo geraffineerd dat ik precies wist wat ik deed. Naast ons zat Liesbeth op haar knieën en zij werd door Bjorn achterlangs gepenetreerd. “Zo heeft Lies het het liefste,” wist Leon te melden, “langzaam met lange halen van achteren.” Ik verwende mijn klitje met mijn handen terwijl Leon doorging met neuken en al snel kwam ik op die manier heftig klaar boven op zijn pik. Ik kon gewoon doorgaan met neuken want Leon wilde nog niet klaarkomen. Dit mocht van hem eeuwig duren. Gelukkig lagen we best afgelegen en werden we niet lastig gevallen door toeschouwers en zo kwam ik voor de tweede keer klaar terwijl Leon doorging met pompen. Naast me hoorde ik dat Bjorn het neuktempo verhoogde. Zijn geschoren ballen ketsten tegen het kontje van Liesbeth. Ze kreunde hardop! Ik hoorde hem roepen: “Lies, ik pomp je helemaal vol.” Liesbeth riep: “Ga door, sneller, sneller met die geile pik van je.” Dit werd hem te veel en Liesbeth merkte dit. Ook zij verhoogde het tempo en bewoog als een bezetene bovenop zijn pik. Met een geweldige kreet kwamen Leon en Bjorn tegelijk klaar. Beiden spoten ze de kutjes van ons meiden vol. Wat een genot…Ik zag sterretjes. Ik liet me achterover op hem vallen en begon hem hartstochtelijk te zoenen.. Zo bleven we zeker tien minuten liggen. Lekker rustig, genietend, zoenend. Wat een heerlijke neukpartij zo in de vrije natuur. Alle vier waren we uitgeput. Na ons te hebben afgespoeld vielen we in slaap op het strand. Ik was de tijd vergeten, maar werd wakker met een lekker gevoel. Ik opende mijn ogen en zag dat Leon ook wakker was. Ik had al weer zin en wilde wel weer neuken. Leon was inmiddels weer zo geil dat hij mij gelijk op mijn rug draaide, zijn pik in mijn gladde kutje stak en mij in snel tempo naar een spetterend orgasme neukte. Ook ik kwam heerlijk klaar. Liesbeth en Bjorn hadden niets gezien van deze neukpartij, ze sliepen gewoon verder.

De dag verliep heerlijk, we dronken wat, we aten wat, we geilden elkaar op en gingen lekker zwemmen. Rond de klok van vijf uur liepen we terug naar de camping. We gingen lekker douchen. ‘s Avonds werd de barbecue aangemaakt en vloeide de drank rijkelijk. Lekkere wijn, heerlijk vlees en super geile mensen. Het gesprek ging al snel weer over seks. Ik stelde voor om vanavond van man te ruilen en de hele nacht met hem door te brengen. Dit wel afzonderlijk. Dit betekende dat Liesbeth met Bjorn in onze caravan sliepen en ik bij Leon in hun caravan. Met dat vooruitzicht kreeg ik gelijk weer zin. Twintig jaar lang was er niets tussen ons gebeurd en nu, na twee dagen weet ik niet meer hoe vaak ik Leon al geneukt heb en nu slaap ik bij hem in bed. Dit alles met goedkeuring van mijn eigen man. Nadat we allen instemden met dit voorstel zei ik tegen Leon: “Lieve schat, ik wil de hele nacht geneukt worden door die lekkere paal van jou. Neem dit pilletje en je zult zien dat je de hele nacht kunt doorhalen. Het is een pil die een vroegtijdige zaadlozing voorkomt en er zorgt voor dat je pik heel lang stijf blijft.” Hij nam de pil. Het had een inwerkingstijd van ongeveer een uur. Na een klein uurtje begon ik over zijn bovenbeen te strelen en gelijk reageerde zijn pik. Het was rond de klok van 12 uur dus tijd voor de nacht…

We namen afscheid van Liesbeth en Bjorn en wenste hen veel plezier. Ik nam Leon bij de hand en liep naar hun caravan. Ik zei: “Sinds jullie hier zijn, ben ik zo ontzettend geil, doorlopend loop ik met een nat kruis en nu wil ik je voor mij alleen. Ik heb hier ruim twintig jaar op gewacht en nu mag het eindelijk.” Ik ging door mijn knieën en pijpte hem heerlijk. Hij zag mijn kutje glinsteren, druppels geil vielen op de grond. “Kom, neuk me,“zei ik. Ik ging op mijn knieën zitten en Leon neukte mij diep van achteren. Met lange halen, bijna uit mijn grotje en dan weer volledig naar binnen zodat zijn eikel mijn klitje steeds beroerde. Ik kreunde geil. In de wetenschap dat hij die pil had genomen, verhoogde hij al snel het tempo. Mijn eerste orgasme bleef dan ook niet uit. Ik schreeuwde volgens mij de hele camping bij elkaar. Dit ging zo verder, elke vijf minuten kwam ik gillend klaar. En Leon, hij bleef mij maar neuken. In alle standjes werd ik genomen. Wat een geweldige pil was dat. Toen hij uiteindelijk zelf zijn zaad spoot, bleef zijn pik gewoon stijf staan. Ik nam hem in mijn mond en bleef maar zuigen. Net alsof er niets gebeurd was, begon ik van voren af aan. Nog nooit heb ik zo lang aan een stuk geneukt.
Nadat hij voor de tweede en derde keer zijn zaad had gespoten, was hij volledig uitgeput. Ook ik was na een aantal orgasmen aan het einde van mijn Latijn. Met een grote glimlach vielen we in een diepe slaap.

Na een lange nacht vol geile seks, werd Leon als eerste om 10 uur wakker. Even moest hij rondkijken waar hij was. Hij keek opzij en zag mij met mijn prachtige naakte lijf naast hem liggen. Ik lag boven op de dekens en werd verwarmd door de zon die door het raam naar binnen scheen. Ik wist het weer, ik had een nacht beleefd zoals nooit te voren. Wat een geil avontuur was dit. Zijn pik schoot gelijk in opperste stand van opwinding. Het duurde niet lang voordat ook ik mijn ogen open deed. “Goedemorgen schoonheid,” zei hij, “lekker geslapen?” Met een glimlach op mijn gezicht kroop ik naar hem toe en gaf hem een heerlijke tongzoen. “Ja ik heb heerlijk geslapen, vind je het gek. Je hebt me helemaal uitgeput. En geloof het of niet, ik heb alweer zin,” zei ik terwijl ik met mijn vingers over mijn poesje streek. “Zo te zien heb jij ook weer zin,” zei ik. Ik kwam omhoog en boog me over hem heen. Ik nam zijn pik in mijn mond en begon uiterst langzaam, te pijpen. Ik trok mijn benen omhoog zodat hij mij in standje 69 kon beffen. Ik rook nog ontzettend naar de seks van de afgelopen nacht. Ik maakte hem helemaal gek want ik bleef maar zuigen, steeds dieper en natter. Zijn gekreun was luid te horen. Mijn eerste orgasme van deze nieuwe dag was aanstaande. Leon deed ook zijn best om met zijn vingers en tong bij mij de juiste plekjes te stimuleren. Ineens had ik het niet meer, ik spande mijn dijen aan en liet mijn kutgeil over zijn gezicht stromen. Op dat moment ging de deur van de caravan open en kwam Liesbeth binnen. Ze zag dat wij verwikkeld waren in een heerlijk geil seksmoment en bleef in de deuropening staan. Ze keek vol bewondering naar hetgeen ze zag gebeuren. Ik had het niet meteen in de gaten en gleed met mijn vingers richting mijn kutje en wreef over mijn knopje. Toen ik enigszins bij zinnen was gekomen merkte ik Liesbeth op en zei ik: “Lies, wat heb jij een geweldige vent, hij heeft me volledig plat geneukt vannacht.” “Nou,” zei Liesbeth, “die Bjorn van jou is anders ook niet vies van een lange nacht. Ik loop een beetje moeilijk, merk ik.” Ik nodigde Liesbeth uit plaats te nemen op bed. Zullen wij jouw heerlijke vent eens lekker samen naar een hoogtepunt zuigen. Aldus geschiedde. Door de twee mooiste en geilste meiden van de camping werd hij in de ochtend naar een geweldig orgasme gebracht. Om beurten namen we zijn geile pik diep in onze mond, samen likten we langs de schacht, samen zogen we aan zijn ballen. Dit werd hem teveel en hij gaf aan dat hij ging spuiten. Ik nam zijn eikel in mijn mond en Liesbeth zoog zijn twee ballen tegelijk naar binnen. Met enorme kracht spoot hij zijn zaad diep in mijn keel. Geen druppel ging verloren en ik likte daarna zachtjes zijn pik helemaal schoon.

“Zo,” zei ik, ”ik heb mijn ontbijtje alweer gehad.” Ik kwam overeind en gaf eerst Liesbeth een heerlijke tongzoen en daarna Leon. “Waar is Bjorn?”vroeg ik. “Die is na een heerlijke neukpartij vanochtend weer in slaap gevallen,” gaf Liesbeth aan. “Laat hem maar uitslapen dan gaan wij samen douchen?” Aangezien de douche in de caravan te klein was voor drie personen tegelijk, namen we onze spullen en liepen naar het douchegebouw. We namen de grote familiedouche en wasten elkaar heerlijk schoon. Geen plekje werd overgeslagen. Na een klein half uurtje liepen we terug om een ontbijtje te nuttigen. Aangekomen bij de caravan zagen we dat Bjorn de tafel al had gedekt. We konden gelijk aanvallen. Kort namen we de geile nacht nog even door en het bleek dat ook Liesbeth en Bjorn een enorm geile nacht hadden beleefd. “Het heeft mijn seksleven een complete boost gegeven,” zei Liesbeth. Ik was het volkomen met haar eens. Het lijkt me een goed idee om om de dag te wisselen van partner.” Daar was iedereen het mee eens.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top