Skip to content

Momenteel actief

Vriendschappelijke massage loopt heet op
4.6/5 (15)

Hoi, laat me je me even voorstellen. Ik ben eva, 24 jarige brunette cupmaat 75c met een normaal postuur. Dit verhaal gaat over mij en een vriend van mij, genaamd mike. Die best een aantrekkelijk man is, met brunette haar en bruin-groene ogen. Mike was een masseur in opleiding, en zocht iemand om op te oefenen. Toen hij mij vroeg of ik hem wilde helpen, zei ik dat ik heb graag zou willen helpen.

Ik wist niet wat me te wachten stond, of het zou kietelen of dat ik misschien opgewonden zou raken. Niets van dat al. De massage was afwisselend stevig maar ook zeer rustgevend: de handen van de mike wreven dan weer zacht, dan weer hard en drukten even op diverse plaatsen. Hoewel ik naakt op de massagetafel lag, hoefde ik me niet opgelaten of bekeken te voelen, want een handdoek bedekte mijn billen en werd alleen even verschoven om een rechter of linkerdeel van mijn lijf onderhanden te nemen. Toen mike later vroeg wat ik van de massage vondt, kon ik naar waarheid antwoorden dat ik geweldadig vondt, vooral de kneedtechniek.

Toen mike me voor de 2e keer vroeg, zei ik uiteraard ja. Het was op een warme zomerdag in juli, die opeens heel anders verging. Het was een lome, een beetje broeierige zaterdag. Ik stapte aan het einde van de middag dan ook zijn massageruimte binnen.

Mike was even bezig en zei tegen me, om vast klaar te gaan liggen. Ik kleden me uit, dus ik ging op mijn buik liggen en legde een handdoek op mijn kont. Toen ik even later ging verliggen gleed het doek op de grond en net toen ik bukte om ’m op te rapen, kwam de mike binnen. Hij lachte en zei: ‘ga maar lekker liggen, dat is mijn werk’. Hij legde de handdoek keurig over mijn billen en mijn rug werd ingesmeerd met massageolie waarna het prettige kneden, wrijven, strelen. Ik droomde een beetje weg, en voor mijn gevoel even later gleed de handdoek weer naar beneden. Mike zei: ’Sorry ik trok hem per ongeluk mee toen ik de naar andere kant wilde lopen.’ We moesten lachen en ik zei: ’Ach het is warm. Die handdoek zoekt de koude grond op’.

We kletsten wat en de massage ging door. Maar even later lag de handdoek weer op de grond. ’Ik raakte ‘m niet eens aan. Ik was daar nog niet eens’ , zei hij bijna verontschuldigend. Daar had hij gelijk in. Mijn nek, schouder en rug waren ’bewerkt’, billen en benen moesten nog. ‘Waarschijnlijk is m’n huid te glad door de olie en is die daardoor gaan glijden’, zei ik. Hij keek beteuterd en ik moest lachen. ’Ach’, zei ik, ’Ik loop ook de hele dag naakt door de sauna, laat die handdoek toch zitten. Dat is lastig’. Mike antwoordde dat hij geen bezwaar met had, als jij het niet erg vindt. ’Leg die doek gewoon naast me: dan doe je de billen en benen even zonder’.

Ik zag hem diep ademhalen en knikken en ik sloot m’n ogen toen hij aan m’n bovenbenen begon. Even later kneedde hij mijn billen en ging er een schok door me heen: oh ja natuurlijk, zonder handdoek hoeft hij de billen niet apart te doen. Maar op iedere bil een hand voelde wel heel anders. Heel lekker. Ik probeerde me te ontspannen, maar de strelende en drukkende handen op mijn kont brachten juist spanning in mijn lijf en in mijn hoofd. Ik realiseerde me opeens dat ik helemaal bloot onder hem lag en mijn hart bonsde.

Mike zijn handen ging weer naar mijn bovenbenen. Hij masseerde voorzichtig mijn knieholten en de binnen- en buitenkant van ieder been. Nu zag ik echter voor me hoe hij mij nu zag: waar hij stond kon hij precies achterlangs mijn schaamlippen en gleufje zien. En daar dus misschien minutenlang naar kijken. Ik kreeg het warm en mijn benen plakten op de tafel. Zonder dat ik er zelf erg in had deed ik ze een stukje meer uit elkaar. Ik hoorde dat mike een beetje schor kuchen en het leek even of zijn handen trilden.

Pff, het maakte me niet meer uit. Ik was opgewonden. Mike masseerde mijn onderbenen toen ik dacht: nog wat wijder, kan ie vanaf mijn voeten mijn gleufje ook goed bewonderen. Laten we eens zien of hij dat weerstaat. Terwijl hij mijn linkerbeen kneedde deed ik mijn rechtervoet verder naar rechts. ’Even een beetje luchten’, zei ik. ’Het is lekker, maar ook te warm.’ Ik hoorde hem even later zacht zeggen: ’Beter te lekker, dan te warm. Toen wist ik dat hij het ook spannend vond.

Zijn handen gleden een paar keer langs de binnenkant van mijn benen naar boven en net onder mijn kruis gingen ze naar buiten over mijn billen omhoog. En ik hoopte bij de vierde keer dat hij iets verder zou glijden met zijn handen, want ik hield het eigenlijk niet meer. Ik bleef stil liggen, maar ik wilde bewegen met m’n kontje. Na nog een paar keer
was het raak: hij raakte even met z’n middelvinger mijn schaamlip aan. ’Oh sorry’ zei hij meteen. Ik fluisterde geil ga maar door.

Hij begreep het. Zijn handen gleden langs mijn natte kut. Met twee vingers drukten even later tegen mijn schaamlippen. Ik voelde ze vochtig worden. Oh, ik wilde die vingers in me. Mike liep naar de deur en draaide de sleutel om. Meteen draaide ik me om en zei de andere kant wilt ook. Met een glimlach zei hij, geen probleem.

Hij kwam weer bij me staan en wreef de warme massage olie in zijn handen. Mike begon mijn borsten heerlijk te strelen en te masseren. Mijn harde tepeltjes gleden door zijn vingers heen.
Ik hield het bijna niet meer, van de opwinding.
Ik legde mijn hand op zijn bult, en maakt met een hand zijn broek los. Zijn 17 cm harde paal sprong uit zijn broek. Ondertussen zakte zijn handen langzaam naar beneden. Met twee vingers precies gleed hij over het spleetje tussen m’n schaamlippen, en begon me heerlijk te vingeren. God, wat werd ik geil.

Hij deed een stapje naar mij toe en ik begon mijn lippen om zijn harde paal te doen. Ik wilde elke centimeter in mijn mond voelen. Ik begon met zijn pik heerlijk te pijpen. Wat een heerlijk gevoel, zijn harde pik die in en uit mijn mondje glijd. Ik liet zijn pik uit mijn mond gleiden, en vroeg hem: asjeblieft neuk me ik wil je pik voelen in mijn kutje.

Mike liep richting mijn voeten, en trok mij naar hem toen. Hij ging met zijn eikel langs mijn lippen op. Langzaam duwde hij zijn harde pik naar binnen. Met zijn handen pakte hij mijn heuepen vast. Mijn benen kruisde achter hem. De stoten begonnen rustig maar gingen steeds dieper. Neuk me harder, commandeerde ik. Heerlijk diep en hard begon hij me te neuken. Met een hand speelde ik met mijn tegels, en met mijn andere hand masseerde ik mijn clitoris. Ik kreunde van genot, en stond op het punt klaarkomen. Oooooooooh ja, mike neuk me. Ik kom, kommmmm . Ik ook zei hij. Spuit maar lekker op mijn borsten klaar. Kom hier, zei hij. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten. Al trekkend spoot hij zijn stralen sprema over mijn borsten heen. Ik likte zijn pik schoon en gaf er kusje op. Mij mag je wel vaker masseren. Met alle plezier antwoorden hij.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top