Skip to content

Momenteel actief

Stoute schoenen aan en een vrouw scoren
4/5 (14)

Ik ben een man die jaren achter de feiten heeft aangelopen. Telkens wanneer ik een leuke vrouw zag waar ik iets mee zou willen beginnen, wachtte ik te lang. Uiteindelijk kwam het er dan op neer dat ik steeds maar weer een ander met haar er vandoor zag gaan. Niet alleen op relationeel gebied maar ook als het om one night stands ging. En op een gegeven moment besloot ik dat ik daar meer dan genoeg van had. Ik moest het toch eens gaan doen, die sprong in het diepe wagen. Het was wel moeilijk voor mij want ik ben van nature best verlegen en ik heb gewoon moeite met dat eerste contact leggen, tot voor kort.

Er was een vrouw bij de groenteboer die ik wel zag zitten. Ze was heel leuk en we hadden flirterig oogcontact, anders kan ik het niet noemen. Het gevoel van afwachten bekroop mij weer maar ik besloot mij er gewoon eens tegen te verzetten. Ze had betaald en ging naar buiten. Zonder dat ik nog wat had besteld ging ik achter haar aan en sprak haar aan. Ze draaide zich om en ik kreeg een aangename glimlach. Ik vertelde haar mijn naam en vroeg in een best wel hoog tempo of ze tijd had een kopje koffie met mij te drinken. Alles was toen nog dicht vanwege de lockdown maar ze ging akkoord. “We kunnen bij mij thuis wat drinken en dan zien we wel hoe verder” waren haar exacte woorden. Ik knikte, zei dat het mij leuk leek en we wisselden nummers uit en via WhatsApp stuurde ze mij haar adres. Een uur later zou ik er moeten zijn. Gespannen maar ook trots op mijzelf liep ik weer de groenteboer binnen, deed mijn bestelling en ging naar huis. Daar liep ik al te tobben. Ik vond het gek dat ze mij direct bij haar thuis wilde ontmoeten. Aan de andere kant hadden vrienden van mij het vaker over dat soort vrouwen. Die losbandig waren zeg maar. En toen ik uiteindelijk bij haar thuis was aangekomen bleek dat zij zo een vrouw was.

Natuurlijk dronken wij wel een kopje koffie en het was wel gezellig maar dat was niet waarom ze mij bij haar thuis had laten komen. Ze kwam namelijk al vrij vlot dichterbij mij zitten en ik kon aan alles merken dat ze stoute bedoelingen had. Dat wist ik zeker toen ze mij in mijn nek begon te zoenen en over mijn kruis en bovenbeen begon te wrijven. Ik liet mijzelf ook gaan en mijn handen gingen over haar lijf en snel daarna hadden we de kleren uit en lagen we in ons ondergoed op de bank te rollen. Ik deed haar bh en slipje uit en liet de mijne ook zakken. Ze had prachtige volle borsten waar ik aan begon te likken. Haar tepels werden hard in mijn mond en daardoor begon mijn pik ook te groeien. Zij trok mij rustig af en al snel zat ik weer recht overeind, tussen haar benen in en was ik haar aan het vingeren. Een condoom daar dachten we niet eens aan. We zaten helemaal in het moment. Niet denkende aan een pandemie of wat dan ook maar gewoon even lekker geil neuken. En dat deden we. Ik drukte mijn kloppende pik tussen haar schaamlippen terwijl zij haar benen ver uit elkaar deed. Ik gleed diep in haar en begon te stoten. Als ik er nu aan denk word ik er spontaan weer geil van.

Ik was echt hard op haar aan het inbeuken. Zo voelde het voor mij en ik kwam al na een aantal minuten klaar. Ik spoot gewoon diep in haar en zij vond het op dat moment ook wel prima. Dit was voor mij de eerste keer dat ik zo een vrouw was tegengekomen. Het was haast onwerkelijk. Na die keer heb ik haar ook niet meer gezien. Ik heb nog wel gedacht langs te gaan maar ik denk dat ze mij dan gewoon de deur had gewezen. Maar na die ene keer de stoute schoenen aan te hebben getrokken durf ik nu in ieder geval veel meer bij vrouwen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top