Skip to content

Momenteel actief

Als tiener door volwassene ontmaagd
3.84/5 (37)

Als tienermeisje was ik eerst heel erg verlegen. Nou ja, vooral bij jongens. Ik was verder heel open hoor, maar de jongens maakten mij altijd verlegen. Ik was op een gegeven moment op die leeftijd dat je gevoelens voor de jongens gaat ontwikkelen. En dat was voor mij een probleem. Ik was namelijk al vroeg rijp, was op mijn dertiende al ongesteld geworden en op mijn veertiende was alles al behoorlijk aan het groeien. Ik had dus behoorlijke borsten en een, nu ik er later op terug aan het kijken ben, een lekkere ronde en stevige kont. De jongens stonden voor mij in de rij en ik hield ze af. Ik wilde wel maar ik durfde niet. Tot op een gegeven moment er geen jongen maar een man in mijn leven kwam. Hij was 28 jaar oud en zag mij als meisje van net 17 wel zitten. Ik ging op een gegeven moment met hem uit. Ik deed dat natuurlijk stiekem, want mijn ouders mochten er niets van weten. Ik had hem tijdens tennis leren kennen en maandenlang sprak hij op mij in en gaf mij het gevoel al op en top vrouw te zijn.

Dus ja, toen ik met hem uitging was het de tweede keer al raak. Hij wilde met mij naar bed. En ja, toen was ik er voor mijn gevoel wel klaar voor. Hij nam mij mee naar zijn huis in het centrum van de stad. Hij woonde daar alleen zo zei hij. Later kwam ik erachter dat hij een verloofde had. Maar goed, dat wist ik op het moment dat ik met hem naar bed ging natuurlijk niet. Ik lag daar helemaal naakt op zijn tweepersoons bed en hij deed het niet rustig aan. Hij streelde mijn borsten, speelde met mijn kutje en ineens voelde ik dat zijn twee lange vingers diep bij mij naar binnen geschoven werden. Ik hapte naar adem en vond het een zalig gevoel. Een ander iemand die met mijn poesje speelde, wat een genot! Daarna, een minuut of vier later denk ik, drukte hij zijn pik tussen mijn schaamlippen. Zonder condoom, hoe dom kan je zijn vraag ik mij nu wel eens af. Gelukkig niet zwanger en geen ziektes aan overgehouden. Maar dat had met zo iemand makkelijk gekund. Nou ja. In een mum van tijd zat zijn dikke pik in mijn veel te strakke poesje. Alles rekte op en het deed een aantal minuten zeer. Maar daarna werd het heel erg lekker. Hij duwde mijn benen van elkaar en pompte op zijn knieën zittend zijn witte paal diep in mij en tegelijkertijd speelde hij met mijn klitje en bezorgde hij mij al heel snel een orgasme. De wereld stond op zijn kop en alles was even helemaal geweldig. Hij draaide mij plotseling op mijn buik en begon mij op zijn hondjes te neuken. Mijn lichaam werd heen en weer geschud en hij sloeg op mijn tienerkontje. Dat was wel even heel apart, ik wist toen nog niet dat dit iets was wat voor opwinding kon zorgen, maar daar wende ik al snel aan. Na een tijdje kwam hij klaar. Hij draaide mij om en ik zat op het bed en zag dat witte zaad op mijn borsten schieten. Het droop alle kanten op en ik voelde mij de koning te rijk.

Na die keer bracht hij mij netjes naar huis. Ik had mij bij hem thuis op mogen frissen. Daarna heb ik hem nooit meer gezien. Ik vond het heel jammer, maar sinds die keer met die volwassen man was ik klaar om het met alle jongens te doen die maar zin hadden. En dat heb ik ook gedaan. Ik stond al snel als het sletje van school bekend. En heel eerlijk ben ik daar nog trots op ook!

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Zou je een oudere vrouw ..

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top