Skip to content

Momenteel actief

Serveerster in een herenclub
4.88/5 (17)

Mijn naam is Lotte. Ik had op een terrasje afgesproken met mijn vriendin Suze om gezellig wat te drinken en bij te praten, zij is namelijk 4 maanden geleden bevallen. Toen ze aan kwam lopen kon ik mijn ogen niet geloven. Nog altijd een figuur om door een ringetje te halen. Ze kwam bij me zitten en zei dat ze inderdaad al heel snel na de bevalling haar oude figuur weer terug had, alleen waren haar borsten nog groot en gespannen omdat ze pas gestopt was met borstvoeding. Een serveerster in een heel kort rokje en een openstaande blouse kwam de bestelling opnemen. Wij zeiden tegen elkaar dat het toch wel heerlijk moest zijn om je als vrouw zo te kunnen laten bewonderen en fantaseerden nog wat na hoe we dan door mannen verwend konden worden. Plotseling werden we aangesproken door een man achter ons die zei dat hij ons had horen praten en eigenlijk op zoek was naar twee serveersters voor pikante opdrachten in een herenclub. “Jullie zullen daar, als jullie je bloot geven, zeker bewondering oogsten,” zei hij. Wij keken elkaar aan en voor wij het beseften zeiden we: “Ok, dat willen we wel eens meemaken.”

De volgende dag zouden we een proefdienst draaien en moesten wij ons om 5 uur meldden op een bepaald adres even buiten de stad. Toen de deur van het mooie herenhuis open ging werden wij ontvangen door dezelfde man in kokskleren. Hij legde ons uit dat dit een club was waar eens in de week een aantal zakenmensen kwam dineren om daarna gezellig wat bij te praten om zich daarna aangenaam te laten verpozen. Ze wilden graag op erotische wijze bediend worden door mooie meiden in schaarse kleding. Hij liet ons de ruime zaal zien, twee ronde tafels met ieder 3 stoelen en grote gezellige open haard plus een aantal gemakkelijke fauteuils. Ieder van ons kreeg een eigen tafel aangewezen om te bedienen. Van hieruit gingen we via de keuken naar een kleedruimte. Hier moesten wij ons uitkleden. Toen we daar stonden, met onze bh’s en slipjes aan, kwam de kok binnen en zei dat bh’s en slipjes ook uit moesten. We zouden speciale kleding krijgen met veel inkijk, want hoe pikanter het uitzicht des te meer zou er betaald worden. Toen we geheel naakt waren zei hij dat hij onze schaamstreek moest bijscheren voor de hygiëne. Wij keken elkaar aan en vonden het te opwindend om nu nog terug te krabbelen. Ik zag hoe Suus ingesmeerd werd en daarna vakkundig geschoren. Ik kreeg een kriebelend gevoel in mijn onderbuik en voelde mijn kutje al nat worden en mijn klitje al opzetten zodat het al enigszins tussen mijn lipjes naar buiten stak. Nu was ik aan de beurt, met een zachte gevoelige hand werd mijn kutje vakkundig ingesmeerd en kaal geschoren. Daarna controleerde hij of mijn schaamstreek wel spiegelglad was. Als laatste handeling voelde ik een vinger tussen mijn schaamlipjes naar boven bewegen waarna hij even om mijn gevoeligste plekje heen draaide. “Nou dit kutje ziet er perfect uit, dat mag bewonderd worden,” zei hij. Toen kregen we onze bedrijfskleding; een schortje dat enkel onze kale spleetjes bedekte maar van boven en aan de achterkant open was. Hij legde uit dat als een van de mannen ons zou wenken, wij, zoals het een serveerster betaamt, met de handen achter de rug en de benen uit elkaar in de houding moesten gaan staan. Mooi rechtop met de borsten vooruit. Dat is het meest sexy, en nodigt uit tot betasting want voor iedere aanraking moesten de heren een bepaald bedrag betalen dat wij na de dienst zouden ontvangen.

Aan de geluiden te horen was het gezelschap al aangekomen en kon de bediening van start gaan. Ik werd als eerste met drankjes en daarna met voorgerechtjes naar mijn tafel gestuurd. Toen ik alles had neergezet en me had voorgesteld, werd ik over mijn billen gestreken en ik ging dus in de houding staan. Er klonk een goedkeurend gemompel toen mijn schortje werd opgetild zodat mij schaamstreek zichtbaar werd. Toen ik terug wilde lopen kwam ik Suze tegen en zag dat haar tepels nat waren. Waarschijnlijk was ze moedermelk gaan lekken. Een van de mannen van haar tafel had dat ook gezien en gebaarde haar te komen. Ze ging staan en de man nam een borst in zijn hand streelde haar tepel die onmiddellijk reageerde door hard vooruit te steken. Toen masseerde hij haar borst en kneep er in zodat er dunne straaltjes melk uit haar tepel spoten. Enthousiast nam hij de tepel in zijn mond en begon te zuigen, “Er gaat niets boven moedermelk,” zei hij als hij even naar adem hapte. Een andere man nam haar andere tiet en begon die ook leeg te zuigen. “ze mogen leeg, heren,” zei ze, “de baby krijgt straks flesvoeding.” De derde ontfermde zich over haar kutje en streelde haar genotsknopje. Ik zag aan haar trillende benen dat ze op het punt stond om klaar te komen. De mannen zagen dat ook en stopten meteen; dat was immers nog niet de bedoeling. Ze mocht verder gaan met bedienen.

Opeens werd ik tot de orde geroepen want ik had staan kijken en was mijn eigen tafel helemaal vergeten. Nadat ik het eten had gebracht moest ik tijdens het inschenken van de wijn bij iedereen in de houding gaan staan. “Lotte, presenteer me ook eens jou heerlijk tietjes” zei een van de mannen, waarna mijn tepels werden gestreeld en mijn tieten gemasseerd. Ook mijn billen en mijn kutje hadden geen gebrek aan belangstelling. Het strelen kon me niet lang genoeg duren. Maar ik moest gaan nadat iedereen aan de beurt was geweest en spoedde mij naar de keuken om de volgende gang op te halen. In de keuken kwam ik Suus tegen. Ik keek naar die prachtige tieten die ondanks dat ze gemolken waren nog steeds strak vooruit staken en ik kon het niet nalaten ook even in haar tepels te knijpen. Ze gaf een gilletje maar ze kon niets terug doen omdat ze een vol dienblad in haar handen had.
Na het hoofdgerecht moesten we de tafels afruimen waarbij er meerdere keren over mijn billen, borsten, tussen mijn schaamlippen en over mijn knopje werd gestreeld zodat ik natter en natter werd. Als dessert stond er Dame Blanche op het menu. Ik liep naar mijn tafel met een hele schotel vol met ijs en warme chocolade, plus een spuitbus met slagroom. Daarna werd mij gezegd op ronde tafel te gaan liggen. Ik nam de gevraagde houding aan en voelde dat mijn schortje werd uitgedaan. Daar lag ik naakt op tafel met mijn benen wijd en tepels omhoog, bekeken door de 3 mannen van mijn tafel. De kok kwam binnen en pakte wat van de schotel.

Opeens voelde ik iets kouds op mijn tieten. De kok was van mij een Dame Blanche aan het maken door ijs op mijn borsten te leggen. Op iedere tepel werd een bolletje ijs geplaatst waardoor ze extra hard werden en naar buiten staken. Op het ijs werd een laagje gesmolten chocolade gegoten. Daaromheen werd een kraag van slagroom gespoten. Ook mijn buik en venusheuvel werden niet vergeten en zelfs mijn kutje werd rijkelijk voorzien van slagroom. Hierna begonnen de gasten aan het dessert, het werd een heerlijk likfestijn. Het bleek dat mijn tepels, kutje en klitje erg populair waren want de heren van mijn tafel likten dat het een lieve lust was, zelfs nog nadat al het lekkers op was. “Er is nog chocolade over,” zei een van de heren en even later voelde ik een warme vloeistof over mijn buik en in mijn spleetje lopen. Er werd gesmolten chocolade over me uitgegoten. Het likfeest begon opnieuw, maar omdat de chocolade ook in mijn inmiddels openstaande kutje over mijn klitje was gelopen moest ook daar weer worden gelikt. Om de beurt werd er gelikt totdat de chocolade echt helemaal op was. Op het moment dat ik dacht te gaan exploderen stopten ze. Ik had de smaak te pakken en smeekte hen om nog even door te gaan maar ze weigerden. “Dat komt later,” zeiden ze. In de omkleedruimte douchten we de laatste restjes ijs, slagroom en chocolade van onze lijven. Toen we afgedroogd en wel weer naakt de zaal in liepen zagen we de mannen rond de open haard zitten. Wij moesten ieder weer op onze tafel gaan liggen. Het tafelblad werd afgedekt met een grote doek. Daarna schonk de kok een Armagnac in onze navel. Een voor een moesten de heren aan de tafel komen om het digestief op te drinken. Daarbij moesten ze met hun handen onze lijven plezieren. Een hand op een borst met de tepel tussen wijs- en middelvinger en de andere hand op onze venusheuvel met één vinger die onze kutjes streelde. Het was de bedoeling om langzaam te drinken terwijl de handen masseerden zodat onze tepels en klitjes ook zouden profiteren. Sommigen deden er wel erg lang over, maar het kon mij niet lang genoeg duren.

Volgens de kok, die had staan kijken, waren we nu klaar voor het hoogtepunt: De sekscarrousel. We moesten op onze tafel blijven liggen met gespreide handen en benen. Het blad van de tafel werd onder de tafel losgekoppeld zodat het kon draaien. De heren aan onze tafels moesten zich volledig uitkleden en verdelen rond de cirkel. Toen kwam de kok binnen met een aantal kaarten, een zandloper en opdrachten die bestemd waren voor de persoon die gelukkigerwijze bij mijn geslachtsdeel of borsten stond na het rondraaien. De tafel werd rondgedraaid en ik zag de pikken een aantal malen voorbij komen tot ik stil lag. Nummer 2 stond aan mijn voeteneind en 1 en 3 opzij van mij. Voor hen was de opdracht eenvoudig, ze moesten ieder er voor zorgen dat de borst aan hun kant goed behandeld werd. Terwijl ze kneedden, zogen en draaiden aan mijn tepels werd er voor nummer 2 een kaart getrokken waarop stond:Klitje met vinger strelen. Ik voelde hem met zijn vinger tussen mijn lipjes bewegen van onder naar boven totdat hij mijn knopje had gevonden en dat met zijn vinger uit het omhulsel toverde en extra stimuleerde. Ik voelde een orgasme opkomen, maar toen het zover was, was de tijd om en ik werd weer rond gedraaid. Nu lag nummer 1 aan mijn hoofdzijde en 2 en 3 opzij. Het reglement bepaalde dan dat er geen kaart hoeft te worden getrokken, maar dat 1 zijn lul door mijn mond mocht laten verwennen terwijl 2 en 3 weer mijn borsten moesten behandelen. Ik schoof de voorhuid omlaag en draaide met mijn tong even om zijn eikel voordat ik hem in mijn mond naar binnen liet. Terwijl ik behoorlijk op zijn pik zoog voelde ik hem al maar dikker worden. Bijna moest hij spuiten toen de tijd weer om was en er weer gedraaid werd. Nu stond 1 na stilstand tussen mijn benen en kwam de opdracht: Kutje met tong bewerken. Ik voelde eerst zijn tong over de buitenkant van mijn lipjes heen een weer gaan en even daarna drong het puntje van zijn tong zich tussen mijn lipjes omhoog tot hij het knopje vond dat als gevolg van de eerste opdracht nog hard was. Daar draaide zijn tong een aantal malen omheen om daarna weer dieper in mijn sleufje te verdwijnen. Ik begon nu gevoelens in mijn onderbuik te krijgen van een naderend orgasme. Helaas was de zandloper weer leeg en werd er weer gedraaid. Nu was het de beurt van nummer 3 om mijn onderlijf te verwennen. Zijn opdracht was: Masseer met je eikel haar kittelaartje. Ik zag hoe nummer 3 zijn voorhuid omlaag schoof en de paddenstoel van zijn keiharde lul tegen mijn schaamlipjes plaatste. Voorzichtig duwde hij de lipjes opzij en schoof hij de eikel een klein stukje naar binnen. Dan haalde hij zijn pik terug en begon nu over mijn kittelaartje te stoten. Ik voelde de eikel met zijn rand over mijn klitje heen en weer gaan en dat was een zalig gevoel. Ik dacht dat ik het niet meer hield zo lekker was deze massage. Ik hoopte dat hij nog even door mocht gaan, maar dat was niet het geval want ik werd weer rondgedraaid. Gelukkig voor hem en mij was het weer 3 die het geluk had om zijn werk voort te mogen zetten met de opdracht: Neuken en spuiten. Binnen de kortste keren zat zijn geslachtsdeel weer in mijn kutje en voelde ik de paddenstoel nu van voor tot achter door mijn grotje heen en weer gaan. Hij had door dat ik er echt zin in had en pompte nu harder en dieper in mijn natte kutje. Ik wist niet meer hoe ik het had, zo heerlijk. Ik sloot mijn benen om hem heen, zodat hij nog dieper kon stoten. Hij beukte nu tegen mijn baarmoeder aan. “Ik wil in je klaarkomen Lotte,” kreunde hij. “Goed, kom maar, kom maar..” kreunde ik en klemde mijn benen extra strak om hem heen. “Oooh jaaaaah,” gilde hij terwijl zijn enorme lul dikke stralen van sperma diep in mij joeg. Het was een spuitsalvo waar geen eind aan leek te komen. “Niet terugtrekken,…ik wil de zaadexplosie voelen,” riep ik. Scheuten van genot ontstonden in mijn kutje. Hij kwam klaar en ik liet me op hetzelfde moment ook helemaal gaan. “Oh mijn God, wat zalig,” schreeuwde ik uit van genot als de verkrampingen zich meester maakten van mijn kutje. Zo bleef ik liggen en genoot van de naschokken die nog enkele minuten aanhielden. Zijn pik zat nog een stuk in mijn klaar geneukte kutje en verschrompelde langzaam tot normale proporties. Het geil en sperma stroomden in grote hoeveelheden uit mijn spleetje gelopen. “Lotte, ik vind je echt super goed,” zei hij, “jij moet iedere week komen.” De twee overgebleven mannen stonden er een beetje gedesillusioneerd bij en beaamden dat: “Ja, dan kunnen wij misschien ook eens winnen.”

Ook Suze had de sekscarrousel goed doorstaan en samen gingen we douchen. Ze was heerlijk klaar gekomen en haar borsten waren leeg. We kleedden ons aan en liepen naar de zaal waar we een geweldig applaus in ontvangst mochten nemen. De kok gaf ons voor het vertrek ieder een enveloppe met inhoud. Bovendien werden we overladen met kussen en complimentjes bij het afscheid. Als we zin hadden konden we de volgende week weer komen bedienen. Thuis bekeek ik de inhoud van de enveloppe en dat was meer dan een normaal maandsalaris. We spraken af elkaar de volgende middag weer op het terras te zien. We zaten wat na te praten over onze ervaring en waren het er over eens dat we volgende week weer zouden gaan toen de serveerster met die enorme inkijk bij ons tafeltje kwam. Ze pakte een vochtige doek om het tafeltje af te vegen, boog hierbij voorover en omdat ze geen bh droeg hadden wij uitzicht op twee prachtige tieten van formaat. Toen ze vroeg of ze iets voor ons kon doen keken wij elkaar aan en schoten onbedaarlijk in de lach. “Je hebt al veel voor ons gedaan.” “Als je wil weten wat moet je komende week maar eens met ons mee gaan”.

Lotte

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Singelmoeder 50plus

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top