Skip to content

Momenteel actief

Een hoertje bestellen
NAN/5 (14)

Het was mooi in de achtertuin. Ja, de zon scheen, ik kon vogels horen fluiten en er was een heerlijk zachte bries die mij verkoeling bracht, maar dat was nog wel het minst mooie van de hele tuin op dat moment. Tussen mijn benen zat een mooie vrouw aan mijn ballen te likken, terwijl ze mijn pik aan het aftrekken was. Ik had een hoertje besteld omdat mijn vrouw een tweetal weken voor zaken het land uit is en ik geen twee weken zonder neuken kan.

Dat hoertje was een negerin. Ik hou normaal niet van donkere meiden, ik vindt ze gewoon niet zo leuk als bijvoorbeeld een lelieblanke roodharige vrouw, daar heb ik gewoon meer mee. Ik ben geen racist, dat is niet wat ik bedoel, het is gewoon niet altijd het soort vrouw dat ik zoek of waar ik op val, ik kan het ook niet goed omschrijven of begrijpen. Maar die dag was ik zo geil dat ik alles wel kon neuken. Ik zag hoe die mooie volle lippen mijn ballen 1 voor 1 naar binnen zogen en mijn pik werd door haar mooie donkere hand met lange rode nagels afgetrokken. Als ze nog wilder zou rukken, kon mijn lul zomaar bij de wortel af gaan breken en ik wilde haar bijna tegen gaan houden, toen ze ophield, opstond en haar slipje uittrok. Terwijl de zon over haar goed gevormde lichaam scheen en haar huid deed glanzen in de zon, zakte ze over mijn dikke pik heen. Ik kon die paars gekleurde schaamlippen naar buiten zien vouwen en daardoor wist ik dat die kut bijzonder strak was. Dat kon ik natuurlijk ook wel voelen, maar het zien is een zeer welkome verademing kan ik je vertellen. Dan voel je jezelf pas echt een kerel met een grote pik, ook al is het niet zo en ligt het gewoon aan het erg kleine kutje. Ik liet mijn handen om haar heen gaan en zocht die volle zwarte billen op en begon ze geil te kneden, alsof ik een brood aan het bakken was. Maar die vergelijking maakte mij niet veel geiler dus die liet ik maar meteen varen en ik richtte mij gewoon echt op wat ik deed. Dikke billen masseren en zo nu en dan een vinger in die reet steken, terwijl het sappige kutje over mijn pik aan het zakken was, op en neer, op en neer. Ik voelde die hete kut aangeknepen worden en mijn orgasme was heel erg dichtbij. De negerin stapte van mijn lul af en ging zich omdraaien, liet haar anus over mijn lul zakken en ik neukte diep in die heerlijke reet, nog harder dan ik in dat natte doosje had zitten porren.

Ik kon mijn orgasme niet langer meer geheim houden, het moest er echt uit. Ik tilde die hete slet van mij af en zette haar weer tussen mijn benen en trok mij net zolang af tot het witte sperma op haar donkere gezicht en tieten spoot. Zo, dat was eruit en het voelde nog lekker ook. Met zo n hoertje was het meer zakelijk neuken dan erotisch, zoals met mijn vrouw. Ik gaf die slet een handdoek om zich schoon te maken, stak wat geld in haar tasje en stuurde haar weer weg. Ik moest flink uitrusten, de volgende dag zou mijn vrouw alweer thuiskomen en die moest natuurlijk ook een behoorlijke veeg uit de pan van mij krijgen na twee weken weg te zijn geweest. Dat hete hoertje was in ieder geval een leuk opwarmertje.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Pikante prof (Lieke 300 meter)

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top