Skip to content

Momenteel actief

Heerlijke warme dag
3/5 (4)

Het was een heerlijke warme dag ergens in Juni. Ik ging mijn vriendin ophalen en ik wist al wel zeker dat we naar de stad zouden gaan, ze had mij die dag ervoor al warm gemaakt met het plan om naar de stad te gaan en er mooie lingerie te kopen. Ze had vandaag een kort broekje en een bloesje aan. Ik had nog geen idee welke kleur lingerie ze droeg, maar dat ging ik heel snel uitzoeken. Na een bak koffie besloten we inderdaad om met het openbaar vervoer naar de stad te gaan. Zo konden we beide iets drinken 🙂 Het was heerlijk weer en we kwamen na een half uurtje bij het appartement van haar oom aan. Hier mochten we gratis verblijven zolang we wilden. Haar oom was rijk en had verschillende appartementen in de stad. We dropten onze spullen en gingen de stad in. We dronken en aten wat en gingen een lingerie winkel binnen. Daar zocht ik een mooi setje uit en we liepen terug naar het appartement. Ik was benieuwd of ze dit setje ging aantrekken!

Mijn vriendin pakte me vast en gaf me een heerlijke tongzoen. Ik was zo geil als boter en had mijn handen al heel snel onder haar bloesje. Ze had heerlijke borsten, niet groot maar lekker stevig, met tepels die echt kei en keihard werden en haast vanzelf vroegen om gelikt te worden. Ik voelde haar in mijn armen tot rust komen en ze vroeg mij te wachten tot ze haar nieuwe setje had aangetrokken. Bingo! Ze kwam terug en zakte door haar knieën en knoopte mijn broek open. Hoppa, daar had ze mijn pik al in haar mondje. Ze pijpte me heerlijk en masseerde met haar andere hand mijn ballen. Ik was zo geil en wilde in haar mondje komen, dus ik hield haar hoofd iets vast en toen ik kwam spoot ik haar hele mondje vol. Ze schrok even maar bleef me doorpijpen en slikte alles door. Ik keek recht in haar mooie natte roze kutje en begon haar te likken. Ze smaakte zo ongelooflijk lekker. Het was niet moeilijk om haar een klein beetje voorover te laten buigen. Haar kontje kwam omhoog en ik kon mijn keiharde paal zo achterlangs in haar heerlijke kutje laten glijden.

Ik neukte haar keihard en liet mijn paal er elke keer diep naar binnen glijden. Op het juiste moment stootte ik echter weer iets zachter en na een paar minuten kon ik er tot aan mijn balzak in. Het soppende geluid van mijn harde paal in haar drijfnatte kutje werd afgewisseld met het kletsende geluid van mijn heupen tegen haar volle kont. Als ik diep stootte voelde ik mijn ballen tegen haar schaamlippen aan kletsen. Haar tepels waren nog steeds keihard. Ik voelde mijn ballen kriebelen en wist dat ik voor de tweede keer klaar ging komen. Ik haalde hem uit haar kutje en meteen pakte ze hem in haar hand. Ze trok er lekker stevig aan en toen ik klaarkwam viel er niets op de grond. Ze had het in haar hand opgevangen en smeerde mijn lul en ballen in met mijn eigen sperma. We kleedden onszelf aan en gingen slapen alsof er niets was gebeurd, weer een heerlijke ervaring rijker.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top