Skip to content

Momenteel actief

De geile klik met Selma
4.21/5 (14)

Toen de terrassen weer open gingen en we weer met zijn allen een beetje meer vrijheid kregen moest ik denken aan mij ontmoeting met Selma. Ze was een meisje dat ik tijdens een cursus die ik voor mijn werk moest volgen had ontmoet. Ik was toen al een beetje met haar aan het flirten. Dit is zo’n jaar of vijf geleden geweest. De zomer brak aan en het buitenleven begon voor mij weer. En dat begin ik altijd met een terrasje pakken. Dan kijk ik even wat om mij heen, vooral naar het vrouwelijk schoon dat voorbij kom paraderen. Ineens zie ik haar en ik wist direct dat het Selma was. Ik kwam half overeind en zwaaide naar haar en riep haar naam. Ze stopte en keek mij aan. Het was duidelijk te zien dat ze even moest nadenken maar toen viel het kwartje. Ik gebaarde haar bij mij te komen zitten. Ze had tijd en dus nam ze mijn aanbod aan. We dronken gezellig wat en raakten zo wat aan de praat, zoals die dingen vaak gaan.

Ze keek op haar horloge en zei dat ze echt moest gaan anders kwam ze te laat. Voor ze ging gaf ze mij haar nummer. Ze mocht het van mij zelf in haar telefoon zetten. Ze had een glimlach toen ze het teruggaf en vertrok. Ik keek op mijn telefoon en zag waarom ze lachte. Ze had zichzelf de naam “one night stand Selma” gegeven. Natuurlijk moest dat een grapje zijn dacht ik eerst. Toch wilde ik dat voor de zekerheid weten. Na een paar dagen te twijfelen belde ik haar op. We waren wat over koetjes en kalfjes aan het praten en ineens gooide ik het toch maar bij het gesprek in. Ze zei dat het in eerste instantie grappig was bedoeld maar als ik het zelf serieus had genomen dan was zij daar in principe niet op tegen. Je wilt niet weten hoe snel mijn hart tekeer ging. Ik probeerde kalm te blijven en uiteindelijk wist ik haar met alle moed in mij te zeggen dat ik er niet op tegen zou zijn. “Nou, geef mij je adres lieverd dan kom ik er meteen aan”.

Zo gezegd, zo gedaan. En binnen een uur zat ze naast mij op de bank. Ik had de gordijnen dicht gedaan en zat daar wat ongemakkelijk. Ik leek wel een tiener die voor het eerst een meisje aan zou mogen raken. Selma had daar geen geduld voor en nam de eerste stap. Ze kwam dichterbij en legde haar armen om mijn nek en begon mij zachtjes te kussen. Ik werd al wat meer ontspannen en zoende terug. Dat werd al snel wat heftiger en zo ineens was ze mijn shirt over mijn hoofd aan het uittrekken en maakte ze haar blouse los en daarna haar BH. Dat ging vlotter dan ik had gedacht en ik was stiekem een beetje trots. De rest van de kleren vlogen alle kanten op en ineens hield ze mij tegen. “Eerst een condoom”, zei ze en pakte die uit haar tas. Ik deed mijn boxershort als laatste uit en ze keek blij naar mijn lul. Ik hoop dat ze onder de indruk was maar daar ging ik natuurlijk niet naar vragen. Heel soepel gleed het condoom om mijn lul. Verder voorspel hadden we geen behoefte aan en ik liet haar op de bank liggen. Ze gooide het ene been over de rugleuning en zette haar andere been voor stevigheid op de grond. Ik lag tussen haar benen en terwijl ik haar strak aankeek schoof ik mijn harde pik in haar behoorlijk natte kutje. Ik begon diep in haar te pompen. Na een paar minuten kwam ik van haar af en vroeg haar te gaan staan. Ik zette haar met haar gezicht naar de deur en zij drukte haar handen er tegenaan. Ik ging een beetje door mijn knieën en drukte mijn lul weer in haar en neukte haar achterlangs. Ze ging met één hand tussen haar benen en ging net zolang door tot ze klaarkwam. Daardoor neukte ik nog harder en dieper in haar en ook ik kwam klaar. Ik stond daar met knikkende knieën omdat het orgasme behoorlijk intens was.

Naderhand gingen we naakt op de bank zitten en dronken we wat. “ik wil nog lang niet haar huis,” zei Selma. “Nog een keertje?” Ik moest wel even herladen als het ware maar daarna hebben we het nog een keer gedaan. Die keer kwamen er meerdere handelingen voorbij. Misschien dat ik dat nog eens in een ander verhaal vertel.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top