Skip to content

Momenteel actief

Tienerslet van de bezorging keihard in strakke kut palen
4.16/5 (45)

Ik heb in mijn hele leven nog nooit zo een hete tiener gezien als dat meisje dat bij mij de boodschappen komt brengen. Dat doet ze als bijbaantje. Zo heb ik geleerd. Net 18 en haar rijbewijs binnen en dan lekker geld verdienen. En iedere keer dat ze bij mij aan de deur is ben ik met haar aan het flirten. Op een dag vond ik het een leuk idee om haar de boodschappen binnen te laten brengen. Ze zette ze op de keukentafel neer en op het moment dat ze bukte, greep ik haar vol bij haar heerlijke billen. Het meisje veerde overeind, maar keek mij niet boos aan. Ze zei zelfs dat ze stiekem hoopte dat zoiets ooit zou gebeuren en zonder dat ik er om voeg greep ze mijn riem en maakte deze open. Vervolgens trok ze de knopen van mijn broek los en ging haar hand in mijn boxershirt, waar ze mijn pik uit wist te vissen. Die was al flink hard doordat ik haar lekkere lijf had aangeraakt. Ik wist niet half hoe heet haar lekkere handje om mijn paal zou aanvoelen, maar ik kwam haast spontaan klaar.

Gelukkig wist ik mij te beheersen en kon ik genieten van haar hand die heen en weer bewoog terwijl ze voorover boog om aan mijn lul te zuigen. Dat voelde natuurlijk hemels. Maar ik had even geen zin om haar mond te naaien, ik wilde in dat sappige 18 jaar jonge kutje pompen. En dus trok ik haar omhoog en zei ik dat ze haar broek moest laten zakken. Daar stond ze, met haar geschoren kutje ontbloot en haar broek op haar knieën. Ik zei dat ze zich om moest draaien, haar benen een beetje van elkaar moest doen en met haar lijf op de keukentafel moest gaan liggen. Ze deed wat ik zei en ik stond vlak achter haar. Ik voelde tussen haar schaamlippen en merkte dat ze zeikend nat was. Mijn vinger drong naar binnen en zelfs dat was al nauw. Ik kon het haast niet geloven. Zo heerlijk, ik zou straks mijn pik daar diep in gaan drukken. Ik stuurde mijn eikel tussen haar schaamlippen en propte mijn lul er met veel moeite in. Mijn voorhuid werd strak naar achteren getrokken en ik kon alleen doordat ze zo nat was in en uit haar bewegen. Geweldig, zo een strak kutje, niet normaal meer. Ik pompte diep in haar en mijn bekken knalden tegen haar kleine geile billen aan. Nog dieper ging ik in haar en harder dan ik ooit een meisje heb staan neuken. Ik voelde dat ik klaar ging komen. Alles in mijn zei dat ik in haar klaar moest komen maar ik deed het niet. Ik trok mijn lul uit haar en spoot over die roomwitte billen heen. Ik kwam ook op haar shirt klaar, maar dat heb ik niet gezegd. Ik vond het leuk om haar zo met mijn zaad rond te hebben lopen. In ieder geval maakten we na die korte neuksessie in de keuken een afspraak. Ze zou iedere week een beurt van mij krijgen als ze na het werk langs zou komen.

En zo is het gegaan. Ik heb dat strakke kutje nu iedere week in mijn bed en ik neuk haar in ongelooflijk veel standjes. Ze is zo klein en wendbaar die tiener dat ik alles met haar kan doen. En het mooie is, ze vindt alles prima! Dit zal ik zo nog wel een tijdje vol kunnen houden denk ik zo.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top