Skip to content

Momenteel actief

Het televisiemeubel
4.47/5 (17)

Een tijd geleden was ik doordat mijn relatie stuk was gelopen op een bekende landelijke web veiling aan het shoppen geweest voor meubelen voor mijn nieuwe woning. Inmiddels had ik bijna alles, en zou ‘s avonds een nieuw televisiemeubel op gaan halen. Ik had met de vrouw aan de telefoon afgesproken dat zij het meubel vast zou demonteren, zodat het in de auto zou passen. Uit mijn werk vandaan reed ik naar de flat waar deze dame woonde, en belde aan. De beneden deur werd geopend, en ik liep naar de lift. Eenmaal bij de juiste woning belde ik aan. De deur werd geopend door een vriendelijk lachende vrouw met zwart krullend haar en een prachtig lijf, mooie volle borsten en brede heupen en een lekkere dikke kont, precies waar ik van hou. Al dit heerlijks zat verpakt in een strakke jeans en een strak zwart truitje, en terwijl ze heupwiegend voor me uit liep naar de kamer zag ik het randje van haar string boven de rand van haar jeans uitkomen.

We praatten even wat, en ik sjouwde het meubel naar beneden. Ze vroeg me of ik wat wilde drinken, maar het was al laat en ik moest nog wat werk doen, dus vriendelijk bedankte ik en betaalde haar de afgesproken prijs. Ze liet me uit, en ik stapte in de auto en reed naar huis. Thuis zette ik het meubel in de schuur, die zou ik van het weekend wel in elkaar zetten.

De volgende dag ging ‘s middags mijn telefoon. “Hoi, met Kristel. Je weet wel, van dat kastje van gisteren.” En of ik dat nog wist, die vrouw had de hele avond nog door mijn hoofd gespookt, en ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik niet wat was blijven drinken, dat was dé kans geweest om haar beter te leren kennen. “Ik zag nadat je weg was dat ik hier nog een zakje met de schroeven heb liggen. Heb je misschien tijd om die vanavond op te halen?” We spraken af dat ik uit mijn werk vandaan even langs zou komen om de vergeten spullen op te halen.

Onderweg naar de flat waar zij woonde voelde ik kriebels in mijn buik. Steeds hoorde ik haar honingzoete stem door mijn hoofd galmen. Mijn gedachten dwaalden steeds verder af, naar wat ik allemaal met haar zou willen doen. Voor ik het wist stond ik weer voor die flat en stapte uit de auto. Ik belde aan, en de beneden deur werd weer geopend. Ik liep naar boven en daar stond de deur al open. Twijfelend stapte ik over de drempel, deed de deur achter me dicht en liep de gang door. “Hallo?”, riep ik, niet wetend of ze soms een ander verwachtte. “Hoooi, kom binnen.” Haar vrolijke, met zwarte krullen omhulde hoofd stak uit de keuken. “Heb je nu wel tijd om wat te blijven drinken?” “Ja lekker, doe maar een colaatje”. “Komt eraan, ga maar even zitten”, sprak ze bijna zingend. Ik ging op de bank zitten en nam deze prachtvrouw nog eens goed in me op. Die heerlijke brits was vandaag gehuld in een kort rokje met daaronder hoge laarzen, en ze droeg een roze truitje met een diep decolleté.

Ze kwam naast me op de bank zitten, en er ontstond een heel leuk gesprek. Na een tijdje kwamen we te spreken over een blessure die ik tijdens een rugbywedstrijd had opgelopen, waarop zij vroeg of ik daarmee wel bij een arts was geweest. Dat was ik niet, en ze vertelde dat zij fysiotherapeute was en vroeg of zij er dan naar mocht kijken. “Ik geef ook sportmassages, weet je, en bij dit soort blessures is het belangrijk dat je er goed voor laat zorgen. Als je wil kan ik je wel even masseren?” Ze keek me aan en ik verdronk in haar donkere ogen en fantastische lach. Ik kon niets anders dan ja zeggen. “Trek je shirt maar even uit dan en ga maar even op de bank liggen, dan pak ik even een handdoek en olie”. Ze stond op en liep weg, en ik deed braaf wat ze me gezegd had.

Ze smeerde mijn rug in met olie en begon me te masseren. Dit was heerlijk, en na een tijdje stond ze op. “Ik ga even anders zitten hoor, mijn knieën doen pijn”. Ik voelde hoe zij haar knieën naast mijn heupen zette en op mijn bovenbenen ging zitten. Ze masseerde mijn schouders, en plotseling voelde ik haar krullen op mijn rug en achterhoofd. Zachtjes zoende ze mijn nek en zoog even aan mijn oorlel. “Vind je het vervelend als ik dat doe?”, fluisterde ze in mijn oor. “Nee, het is heerlijk”, fluisterde ik terug. Ze ging rechtop zitten en even gebeurde er niets. Toen voelde ik haar haren weer, en terwijl ze mijn nek weer zoende voelde ik haar blote tieten over mijn rug wrijven. Mijn pik werd keihard, en zat klem tussen mijn heupen die door haar kont naar beneden werden geduwd en de bank. Zo lagen we een tijdje, en ik genoot.

Ze stapte van me af. “Draai je om”, zei ze kort. Ik deed wat me werd opgedragen, en toen ik op mijn rug lag trok Kristel handig mijn riem los, en mijn jeans en boxer uit. Met een goedkeurende blik aanschouwde ze mijn roede, en nam hem even kort in haar hand. Lachend keek ze me aan. “Heb jij ook van mij gedroomd vannacht? Ik wel van jou…” Ze pakte de massageolie en spoot mijn borst ermee in. Vervolgens stapte ze weer bovenop me, en begon de olie met haar dikke uiers over mijn lichaam te smeren. “Wil je me, wil je me neuken, wil je mijn tieten likken?” gromde ze tussen haar tanden door, en bij die laatste vraag drukte ze haar borsten in mijn gezicht. Ik beet zachtjes in haar tepel toen ze weer rechtop ging zitten. De taal die ze gebruikte maakte mij geiler dan ooit. “Wil je me naaien, wil je deze teef keihard nemen?”. Ze draaide met haar heupen over mijn lul, en ik hield het niet meer. Ik schoof haar rokje omhoog, en schoof haar stringetje opzij.

Handig bewoog ze zich boven mijn paal, en liet zich er overheen zakken. Ze sloot haar ogen en slaakte een zucht. Vervolgens keek ze me uitdagend aan, liet zich voorover zakken, duwde haar borsten in mijn gezicht en begon als een bezetene te rijden. Ik dacht dat ik gek werd, ik legde mijn handen op haar dikke kont en begon erop te slaan, wat werd begroet met gilletjes. Ik proefde de pepermuntolie op haar borsten, en ik zoog aan haar tepels. “Ik ga zo komen”, kreunde ik. “Nee hoor, nog niet”, zei ze, en ze bewoog haar kale kutje handig van mijn pik af. Ze stond op, en liep naar de stoel toe. Ze ging met haar knieën op de stoel zitten, en haar elle bogen op de rugleuning. Uitdagend bewoog ze haar dikke reet heen en weer en gebaarde mij haar daar te komen neuken.

Ik liep snel naar haar toe en nam achter haar plaats. “Neuk me als een hondje, neem me als de teef die ik ben, naai me”. Toen ik binnendrong kreunde ze even en ik begon te stoten. “Oh ja, harder, harder”. Ik pompte haar met alles wat ik had, harder en sneller dan ik ooit een vrouw had geneukt. Ik sloeg op die heerlijke billen tot ze rood begonnen te kleuren, en kneedde haar tieten. Na een tijdje zo te hebben staan pompen liepen haar kreten en aanmoedigingen over in een soort oerkreet, ik voelde haar kutspieren om mijn lul krampen en haar lichaam begon te schokken. Ik had nog nooit een vrouw zo intens zien komen, ze gromde, ze kreunde, ze schokte, een stroom kutvocht liep langs haar dijen naar beneden. Ze bleef even zo hangen, en draaide zich vervolgens om en ging op de stoel zitten. Ze keek me lachend aan terwijl ik daar op volle oorlogssterkte voor haar stond. “Hmmmm, dat was fantastisch. Ga op de grond liggen.” Ik deed braaf wat ze zei.

Terwijl ik op de grond ging liggen stond ze op uit de stoel. Ik lag op mijn rug, en zij kwam op haar knieën naast mij zitten. Zij nam mijn pik in haar hand en begon er met lange halen aan te zuigen. Dit was hemels, deze vrouw wist waar ze mee bezig was. Ik liet een hand tussen haar dijen verdwijnen, en begon met één vinger tussen haar schaamlipjes te wrijven. Dit liet haar niet onberoerd, ze kreunde zacht. Even later stak ik een vinger bij haar naar binnen. Ze zette hierop haar knieën iets uit elkaar. Na even zo te hebben gelegen, genietend van haar pijpkunsten, schoof ik mijn bovenlichaam in haar richting en manoeuvreerde mijn hoofd tussen haar benen. Terwijl ik haar bleef vingeren begon ik haar kutje te likken.

Na een tijdje zo bezig te zijn geweest voelde ik dat ik het niet langer meer hield en kondigde aan dat ik ging komen. “Kom maar, ik ben gek op zaad”, zei ze en ze ging door met zuigen. Ik spoot mijn lading in haar mond, terwijl ik haar probeerde te blijven verwennen. Ze slikte alles door, en ging rechtop zitten. Ze draaide zich om, maar bleef met haar poesje boven mijn gezicht hangen. “Lik je me klaar schatje?”, vroeg ze, terwijl ze mijn hoofd pakte en dat krachtig tussen haar benen trok. Ik likte en vingerde haar als een bezetene, en na een tijdje sloot zij haar ogen en gooide haar hoofd in haar nek. Ik voelde hoe haar poesje weer ritmisch samen begon te trekken en een golf warm kutsap liep over mijn gezicht.

Hijgend kwam ze naast me liggen. “Blijf je vannacht bij me?”, vroeg ze, terwijl ze mijn borst streelde. “Ehm, weet je, ik eh, ik snurk nogal”, moest ik bekennen, “Ik weet niet of jij er morgen vroeg uit moet maar misschien kan ik beter thuis gaan slapen”. “Ik ben morgen de hele dag vrij schatje, en dat snurken zal ik niet veel last van hebben want ik heb hele andere plannen met jou”.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Veerle afstand

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top