Skip to content

Momenteel actief

Sex met mijn vrouw op vakantie
3.63/5 (8)

Ik heb mijn huidige partner op vakantie ontmoet. En het was niet eens zo dat we meteen verliefd op elkaar waren, maar wel was er iets tussen ons. We wonden elkaar namelijk enorm op. We waren als het ware zielsverwanten op seksueel gebied. Ik kwam haar op een all inclusive park in Turkije tegen en genoot intens van haar lichaam. Eerst met mijn ogen en toen ze doorhad dat ik naar haar aan het kijken was, kon ik al snel meer doen. Zo was ze. Als ze iemand extreem lekker vond dan ging ze er gewoon voor en dan wond ze er absoluut geen doekjes om. Dus ik ging met haar mee naar haar kamer. Ze had een mooiere kamer als mij. Maar eerlijk gezegd vond ik de mijne mooier. Doet er ook niet toe, dit verhaal gaat over hoe ik haar heb leren kennen.

We lagen daar samen op het bed met de airco aan, het was namelijk ontzettend heet in Turkije en met wat wij gingen doen, hadden we zeker wel wat verkoeling nodig. Dus we lagen daar en we voelden elkaars lichamen heel voorzichtig af. Tot ze mijn lul te pakken had, want toen begon het sneller te gaan. Ze trok mijn lul hard af en deed mijn broek verder naar beneden, zodat ze mij zalig kon gaan pijpen. Ik moet zeggen dat ze dat bijzonder goed deed. Ze eist precies de juiste plekjes te vinden waardoor ik haast spontaan klaar zou kunnen komen, zo goed was ze. En dat is ze overigens nog steeds, laat ik daar wel duidelijk over zijn. Vervolgens klom ze bovenop mij, greep onder haar rokje en schoof haar slipje opzij, zodat ze zich heel langzaam over mijn lul kon laten zakken. Ze bereed mij eerst heel kalm, maar al snel begon ze harder te rijden. Ik kon precies zien hoe mijn lul in en uit die heerlijke kut bewoog en hoe haar schaamlippen zich perfect om mijn pik sloten. Het begon flink te soppen daar beneden, ze was zo ongelooflijk nar, het was niet te geloven. Ze masseerde haar perfecte tieten en dook ineens naar voren, zette haar handen naast mijn hoofd neer en haalde even diep adem. We zoenden en toen begon ze als een gek op mijn paal te bewegen. Wat was ze strak, niet te geloven. Ik voelde hoe ze haar poesje samenkneep, waardoor ze mijn lul haast leek te melken. Vervolgens kwam ze overeind, draaide zich om en ging andersom op mijn pik rijden. Ik kon die zalige kont op en neer zien gaan en haar heerlijke natte gleuf over mijn penis zien glijden.

Al rijdend kwam mijn huidige vrouw op mijn lul klaar daar op het all inclusive park in Turkije. Ik voelde haar sappen over mijn pik stromen en ik werd nog veel natter. En ja, daardoor moest ik ook spuiten. Ze stond erop dat ik in haar zou komen. Ik twijfelde wel een beetje, maar mijn orgasme was al zo dichtbij dat ik het maar liet voor wat het was en terwijl ze op en neer bewoog spoot ik haar kutje helemaal vol. Langzaam bewoog ze op en neer, tot ik helemaal leeg was. Ze zoog alles in zich op. Zwanger werd ze niet, gelukkig maar. Dat is overigens later wel gebeurd, maar dan een aantal jaren later. Sinds die ontmoeting in Turkije zijn we haast niet mee r van elkaars zijde geweken en zijn we intens gelukkig.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top