Skip to content

Momenteel actief

Weekendje weg, dag 1
4.75/5 (4)

Het is weer tijd voor ons jaarlijks weekendje weg. Wij zijn Els en Chris, ouders van drie kinderen. Dat kost dus veel tijd en daarom gaan we elk jaar een weekend met z’n tweeën weg, om ff lekker alleen met elkaar bezig te houden. Over het algemeen bestaat zo’n weekend uit wandelen of fietsen, sauna, lekker eten en natuurlijk seks. Dit jaar is bij ons in de buurt een voormalige gevangenis omgebouwd tot bios, restaurant en hotel. Dat hotel lijkt me wel wat om een speciaal weekend door te brengen. Het laatste jaar was er een met up ‘s en Down’s zowel emotioneel, als in de relatie en daardoor ook met de seks. Maar we begonnen wel weer te experimenteren. Nu is Els nogal verlegen op dit gebied maar houd er wel van om toch meer “uit te voeren”. Ik wilde er iets speciaals van maken. De laatste tijd kwam ik erachter dat ze anaal ook erg lekker begon te vinden. Vooral gedurende het beffen of tijdens andere seksuele standjes 😉

Maar terug naar het weekendje, dit moest het weekend worden van alleen maar seks, tenminste dat is de bedoeling. Op vrijdagmiddag kwamen we aan, na ingecheckt te hebben naar onze “cel”. Na de koffers te hebben neer gezet pakte ik Els van achteren en begon haar zacht ik haar nek te zoenen. Ze ontspande zich en werd langzaamaan week. Ik trok haar shirt uit en maakte haar rok los, hierdoor stond ze in haar nieuwe lingerie. Met m’n handen begon ik de zijkant van haar borsten te strelen. Kippenvel was overal op haar lichaam. Het strelen ging verder over haar buik en lies, hierdoor begon meer met haar lichaam te kronkelen.

Via de zijkant van d’r benen weer terug naar boven. Rillingen lopen over haar lichaam. Haar handen gaan naar achter en pakken mijn billen vast en drukte zich hard tegen mij aan waardoor zijn mijn harde paal tegen haar billen voelde. De tepels werden steeds harder en staken door haar BH heen. Via de buik naar de binnenkant van haar benen en weer terug, heel zacht, over haar vagina. Haar broekje voelde al goed nat en begon steeds meer met haar kontje te draaien. Ik ging steeds steviger tegen haar clitoris te wrijven en met de andere hand pakte ik haar borst vast en begon deze stevig te kneden. Het gekreun werd steeds heviger. De benen werden wat verder uit elkaar gezet, het broekje was inmiddels drijfnat en het kreunen werd al heviger en heviger. Het broekje moest maar uit dan konden de vingers ook eens in de lekkere natte kut. Door nu met de duim de clitoris te bewerken en met de andere hand strelend via d’r tieten naar de buik en eindigen bij haar billen, deze werden wat meer naar achter gedrukt en de benen gingen nog wat verder uit elkaar.

Langzaam ging ik met mijn hand richting haar anus, met de vinger rond de kringspier en het kreunen werd zo waar nog heviger. Daarna er wat steviger tegenaan drukken en ze begon zelf ook wat meer tegendruk te geven. Met een plopje schoof mijn wijsvinger in de anus en heel rustig maar stevig werd hij helemaal in d’r darmen gestopt. Ondertussen was ik nog steeds haar clitoris aan het bewerken, aan het knijpen van der kut voelden ik dat ze dicht tegen een climax aan zat. Hierdoor verhoogde ik het tempo op de clit en met een tweede vinger bewerkte ik ook de anus weer. De benen gingen nog verder uit elkaar en ook boog ze verder voor over. Hierdoor moest ik, om de clit te kunnen stimuleren op de knieën. Hierdoor kon ik nu ook op een andere manier haar anus bewerken, via de anus de G-spot en met twee vingers inmiddels.

Het kreunen was nu overgegaan in zwaar hijgen. Het tempo van de vingers ging wat op hoog en ook de druk op de clit en spot werd verhoogd. het verkrampen van de anus en vagina werd steeds heviger tot het punt dat ze bijna door de knieën zakte en er een flinke golf kutte vocht langs mijn hand liep. Hoewel ze te kennen gaf dat de stimulatie van alle gevoelig delen te veel werd ging ik er toch mee door. Na enig minuten van worsteling gaf ze zich gewonnen en ging ze het weer lekker te vinden.

Dit was het moment voor mij om te stoppen en met mijn inmiddels hard lul achter haar te gaan staan. Er met mijn lul nog langs haar zeer vochtige schaamlippen te glijden. Om vervolgens in 1 stoot de lul helemaal naar binnen te stoppen, even kromp ze in een van de steek, want ik voelde de eikel tegen haar baarmoeder prikken. Door af en toe wat tempo wisselingen toe te passen kon k het langer volhouden. Ik voelde de kracht van haar kutspieren weer toenemen en korte hierna kwam ze met een luide kreet klaar, en nu maar hopen dat dit vroeger de isoleercel was…..Mijn sperma voelde ik al stevig opkomen en hield het dan ook niet lang meer en spoot alle in die heerlijk grot van mijn moppie…Wat een begin van het weekend en zonken samen op de vloer neer, uitgeput maar voldaan….

We hadden nog geen trek om wat te gaan eten. Maar dorst hadden we zeker wel. Zoals altijd hebben we een goede fles wijn meegenomen en deze werd dan op open getrokken. Proost op een goed weekend…. Na wat over de koetjes, kalfjes en de bijtjes te hebben gesproken zag ik haar met d’r benen iets om wijd met zich zelfs spelen. Toen ik dit zag begon er bij mij ook weer wat te gloeien…. Ik ging snel tussen haar benen zitten en begon haar een bef beurt te geven van jewelste. Al snel begon ze te schokken en te kreunen.. Binnen een paar minuten kwam er weer een golf vocht uit haar zalige grot. Dit had ik nog niet meegemaakte tweemaal zo snel achter elkaar en zoveel vocht.. Daar zat ze dat met d’r voeten op tafel en mijn gezicht tussen de benen en half onderuit gezakt. Hierdoor was ook haar anus goed zichtbaar, en aangezien ik we van een beetje pesten houd, begon ik met m’n vinger de anus te beroeren. Snel kneep ze de benen bij elkaar want het was erg gevoelig. Dat mocht natuurlijk niet en zou haar straffen als ze niet opnieuw openen deed. Al gauw liet ze merken dat ze het ook niet echt onaangenaam vond.

Door met de vingers wat meer druk te geven begon ze meer met haar kontje te draaien, te teken dat het wel erg lekker werd. De vinger schoof nu wat verder de anus in, aangezien er aardig wat kutte vocht langs gelopen was, ging het erg soepel. Zo soepel dat ik er een tweede vinger bij stopte, het gekreun werd harder, benen gingen nog wat verder uit elkaar maar ze zakte ook wat verder onderuit. Bij mij tussen de benen werden er ook weer activiteiten waargenomen. De stoel waar ze op zat had een mooie hoogte. Ik kon mooi voor haar staan, licht door de knieën gebogen. Toen ik langzaam de druk met mijn pik op haar anus opvoeren gleed hij al snel naar binnen. Els begon al weer heftiger te kreunen. Ze trok haar benen zelf al omhoog waardoor ik nog dieper kon komen. M’n ballen kletste al tegen haar billen aan. Met mijn handen knede ik de zalig tieten, maar toen ik de tepels begon te kneden begon ze te schudden met het boven lichaam. Dit wond mij ook weer op, zodat ik wist dat ik als eerste zou klaar komen. Door haar te pesten en af en toe mijn pik uit haar kontje te halen, of hem ff stil te zetten en zelfs hem af en toe hard door te stampen kon ik het zelf ook wat langer volhouden.

Maar het kwam toch sneller opzetten dan ik gehoopt had. Dus al snel spoot ik haar darmen vol met mijn vocht. Nu waren we toch echt allebei aan het einde van ons latijn en vielen uitgeput op de grond. Nu was het echt wel tijd om wat te gaan eten anders zijn de restaurants alweer dicht….

Benieuwd naar de tweede dag.. Laat het dan ff weten…

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Mijnmilf

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top