Skip to content

Momenteel actief

Mijn schoonzusje
4.61/5 (41)

Ik heb al 8 jaar een vriendin en ze heeft een 4 jaar jonger zusje die ik de schuilnaam Simone geef. Ik heb het zusje (Simone) als jong meisje leren kennen en heb haar zien groeien. Ik heb nooit iets van haar gevonden, ik zag haar gewoon als familie. Tot het moment dat ik naaktfoto’s op haar telefoon vond, ze had een aantal erg geile foto’s naar haar toenmalige vriend gestuurd. Geweldig, de manier waarop ze keek, de manier waarop ze haar lipjes spreidde, de manier hoe ze zichzelf lag te vingeren.

Dat was een groot keerpunt in de manier waarop ik naar Simone keek. Ik kwam vaak bij mijn schoonfamilie over de vloer en kreeg ook een huis sleutel, die heb ik erg vaak misbruikt om even lekker op mijn schoonzusje haar kamer te “snuffelen”. Op zoek naar vuile stringetjes met een heerlijk slakkenspoor, heerlijk hoe vruchtbaar ze ruikt. Ik heb helaas nooit seks speeltjes kunnen vinden.

Nu is Simone inmiddels een meid van 21 en nog altijd woest aantrekkelijk. Ook de manier van omgaan met Simone is erg leuk, we stoeien vaak en praten vaak over gekke dingen. Ik vertelde dat ik een jacuzzi aan wou schaffen en zei vertelde dat we dan samen naakt in de jacuzzi zouden gaan. Sinds kort hebben ik en mijn partner dan eindelijk een jacuzzi in de tuin en mijn partner moest voor een aantal dagen naar het buitenland. Normaal zie ik Simone niet heel vaak maar na de eerst dag alleen te zijn belde ze me op. Ze vroeg of ik zin had om wat leuks te gaan doen buiten de deur, ik vertelde haar dat we wel bij mij thuis een filmpje of iets konden kijken. Ze houd wel van een borrel dus ik had snel een lekkere fles Coebergh gehaald.

Om acht uur in de avond was ze bij mij, ik had ook een drankenspel aangeschaft speciaal voor vanavond om haar lekker in de stemming te krijgen. Na 2 uurtjes borrelen begonnen we te praten over de jacuzzi en ik vroeg aan haar om samen met een glaasje in de jacuzzi te gaan zitten. Ze vertelde geen bikini bij zich te hebben, ik zei haar niet zo gek te doen en gewoon lekker naakt in de jacuzzi te gaan maar dit vond ze toch een beetje gek. Ja maar wat gaat .. hier van denken?! Voor haar was het dubbel op, ze had ook al een aantal jaar een relatie en voelde zich toch een beetje schuldig tegenover haar zus. Ik vertelde dat er veel mensen zijn die met hun (schoon) familie en kennissen naar de sauna gaan en dat het helemaal niet zo raar was, en ik kende haar tenslotte al acht jaar. Daar gaf ze me wel gelijk in en na nog een aantal argumenten te geven stemde ze er mee in. Ik had 2 badjassen gepakt en we liepen naar de overdekte jacuzzi in de tuin.

In het begin giechelde ze nog een beetje en vond ze het erg spannend. Gelukkig had de drank aardig zijn werk gedaan..
Ik stelde voor dat zij zich eerst uit zou kleden. Oke was het antwoord en langzaam gingen de kledingstukken uit. Ik maakte haar bh los en ze bleef met haar rug naar me toe staan, maar aangezien ik een gozer ben van rond de 2 meter kon ik zo over der heen kijken. Heerlijke peer vormige borsten met in 1 tepel een piercing. Ik vertelde haar dat ze erg mooie borsten had en de tepelpiercing erg geil was. Dit stelde haar enigszins op haar gemak, ze zag wel wat rood waar ik zachtjes om moest lachen. Nu ging haar broek uit, en ook weer prachtige vormen, wat een heerlijke bilpartij.
Ze had een zwarte stringetje aan wat ook vrij rap uit ging, het stringetje bleef een beetje plakken, ik weet niet of ze vochtig was van geilheid of dat dat kwam door iets anders. Snel sprong ze in de warme jacuzzi.

Uit een geintje draaide ik me met mijn rug naar haar toe op haar reactie te pijlen. Ik hoorde niks tot ik mijn shirt uit deed, “Hé, dat is niet eerlijk”. “Jij moet je ook omdraaien” zei ze. Oké zei ik en draaide me om, ik ben normaal al groot geschapen met mijn 20 cm maar omdat ik dit allemaal ook wel erg geil vond was er al wat bloed in mijn penis gelopen. Me broek was uit en pakte mijn boxer vast, mijn schoonzusje was nog steeds giechelig en een beetje rood op haar wangen. Me boxer ging naar beneden en ik zag Simone licht geschrokken kijken, “Wauw, jij hebt een grote piemel hifi” Ik moest lachen en zei toen op een grappige manier: “je zou hem eens stijf moeten zien”. Simone kon nog wel eens recht voor zijn raap zijn en vroeg hoe lang die was, een 20cm zei ik. Ik vroeg gelijk of ze wel eens zon grote piemel gekregen had, nee antwoorde ze. Ze vroeg of ik hem stijf kon maken. Ik lachte, haha, nee zei ik, dat ga ik toch niet zelf staan doen. De enigste manier hoe me piemel stijf kan worden is als jij mij even helpt zei ik. “Ja dag, wat moet .. hier van denken, die vermoord me”. Ze hoeft het toch niet te weten, niet zo moeilijk doen you only live once toch zei ik. “Oké maar niks zeggen dan he?!” Nee ik zeg niks zei ik, ik stapte in de jacuzzi en ging op de rand zitten, ze pakte al giechelend mijn penis vast en begon er rustig een aantal bewegingen aan te geven. Het giechelen ging al snel weg en ze begon geil te kijken, haar oogjes werden kleiner en me penis werd harder. “Wauw” zei ze. Ik zei: “stop je mond er even omheen”, geen gegiechel meer, het werd allemaal erg serieus. Ze kwam dichterbij en stopte haar warme vochtige mond om mijn penis heen en begon rustig op en neer te gaan. Ik merkte dat ze erg aan het trillen was, zo spannend vond ze het. Ik had al tijden geen tongpiercing om mijn penis gevoeld en het was heerlijk, ze begon zelfs zachtjes te kreunen.

Na een aantal minuten gepijpt te zijn stelde ik voor om boven in de slaapkamer verder te gaan. Het was een erg kort jacuzzi bezoek haha. Eenmaal op de slaapkamer aangekomen ging ze wijdbeens liggen, ik begon rustig aan haar clitje te sabbelen. Ze had zich afgedroogd alvorens we naar boven gingen maar haar kutje was ditmaal nat van haar eigen glijmiddel. Ze kreunde hevig en zei: “Stop je pik erin”. Dit was vrij lastig, mijn schoonzusje had nog niet eerder een pik van >16 cm gehad en was erg strak. Gelukkig was ze erg nat, ik hield mijn penis tegen haar opening en zachtjes gleed me penis naar binnen. “Auw Auw stop” riep ze, “Jesus wat is dat ding groot”. Na een aantal keer naar binnen en naar buiten gleed me penis in één keer naar binnen. Haar mond stond wijd open en maakte de eerste paar stoten geen geluid. In shock was ze, het was even wennen aan het gevoel van een “echte” pik.

Na een 5 minuten rustig op een neer te gaan kon ik harder gaan stoten. Ik wist immers in gelezen gesprekken die ze met haar vorige vriendje had dat ze het lekker vind om hard geneukt te worden en op haar kont geslagen te worden.
Ze werd helemaal gek. Mijn penis zat onder met wit vocht dat uit haar kutje sijpelde. Na een 15-20 minuten
verschillende standjes gedaan te hebben kwam ze klaar, haar benen gingen alle kanten op en was naar haar zeggen helemaal “verneukt”. Ik ramde haar nog even door op ze hondjes en trok mijn penis er uit om hem vervolgens te legen in haar mond. Het was geweldig, een avond die ik nooit meer zal vergeten, mijn geheime wens is uitgekomen. We hebben zon 1-2x per jaar nog in het geheim seks omdat ze mijn pik soms nog mist.

Aanbevolen voor jou

Meer Sexverhalen

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Een Nieuw Bericht Sandra17

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top