Skip to content

Momenteel actief

De twee zussen deel 4
4.7/5 (20)

Dagje Amsterdam met mijn zus. Jullie kennen mij van eerdere verhalen. Maar voor de nieuwelingen: ik heet Rietje, ik zie er best goed uit, redelijk slank, blond half lang haar, blauwe ogen, bril, rond de 170 cm, 65 kg, stevige tieten en ik woon in het zuiden van het land. Ik ben een aantal jaren getrouwd. Mijn zus Gabi is twee jaar jonger dan ik, woont in buurt van Breda en is single. Het is duidelijk te zien dat we zussen zijn. Zeker nu ik door mijn lenzen geen bril meer hoef te dragen lijken we veel op elkaar. Van jongs af aan zijn wij “close” met elkaar, maar mede door de afstand hebben we tegenwoordig het meeste contact via telefoon en “skype”. Soms spreken we met elkaar af. Een half jaar geleden hadden we nog een enerverend avontuur bij haar in Breda. Gisteren belde ze me op en vroeg of ik zin had om een middagje te shoppen in Amsterdam. We namen beiden de trein en troffen elkaar op het station van den Bosch in de sneltrein naar Amsterdam. Volop shoppend liepen we door de winkelstraten. Het was heerlijk weer dus hadden we na enkele uren dorst gekregen. Overal zaten de terrassen vol, maar op de Dam vonden wij nog een tafeltje. Lekker ontspannen dronken wij gezellig een glaasje wijn, toen wij bemerkten dat er twee jongens constant naar ons zaten kijken. Leuke gasten lachte Gabi vrolijk tegen mij, maar ook richting die jongens, die ik zo rond de 20 jaar schatte. “Ja, ze zien er goed uit, maar een beetje te jong voor ons,” grapte ik relaxed.

“Waar is onze jeugd gebleven,” zei Gabi. “Pffff”, zuchtte ik. “Laten wij het daar maar niet over hebben!” In onze meidentijd hadden Gabi en ik een leuke tijd. Wij deden samen alles, stappen, drinken, af en toe roken, en stiekem experimenteerden we als onze ouders niet thuis waren. Inmiddels ben ik al jaren getrouwden woon ik niet meer in mijn geboortedorp. Gabi is nog altijd singel, hoewel zij er wisselende contacten op nahoudt, maar altijd hielden we contact en ontmoetten we elkaar. Zo zaten wij een beetje te dagdromen over vroeger, toen ineens één van die jongens aan ons tafeltje verscheen. Een lange mooie jongen, met strak geschoren zwart haar, vroeg of wij iets wilden drinken van hem en zijn vriend. “Gezellig,” lachte Gabi spontaan. Wij namen het drankje aan en even later zaten zij bij ons aan het tafeltje. De jongens stelden zich voor als Daan en Bas, twee rasechte Amsterdammers aan hun spraak te horen. “Jullie komen zeker uit het zuiden,” concludeerden zij, hetgeen zij uit onze tongval konden afleiden.

Een paar glaasjes wijn en bier verder, na een leuk gesprek over van alles en nog wat, vroeg ik op een gegeven moment of zij ons een goed eettentje konden aanbevelen. We hadden trek gekregen en moesten toch ook iets gaan eten. Bas zei een prima restaurantje te weten. “Bij mij thuis,” lachte hij. Ik keek Gabi veel betekenend aan. Meestal kunnen wij elkaars gedachte lezen. “Lijk mij gezellig,” lachte zij, terwijl ze mij een knipoog gaf. Op loopafstand van een kwartiertje, kwamen wij in een gezellig, maar klein appartement terecht. Hier bleek Bas te wonen. “Ik ga macaroni voor jullie maken dames,” zei hij. Alleen moest hij nog wel even gehakt halen bij de supermarkt. Ik zei wel even met hem mee te lopen. Gabi en Daan gingen samen de voorbereidingen treffen in de keuken. Toen wij weer in het appartement aankwamen zagen wij Gabi en Daan niet in de keuken, maar hoorden hen wel in de slaapkamer. Samen gingen wij kijken wat zij daar aan het doen waren. Mijn mond viel open van verbazing toen ik Gabi op het bed zag liggen met haar rokje omhoog, zonder string, met wijd gespreide benen terwijl Daan haar lag te beffen.

Gabi keek mij lachend aan en stak haar duim omhoog. Daan ging onverstoord door. Bas en ik liepen gelijk weer terug naar de woonkamer. Ik was nog een beetje in de war maar Bas wachtte mijn reactie niet af en gaf mij een zoen. Ineens zat ik daar met hem te tongzoenen op de bank. Het ging allemaal zo snel dat het verder ging voordat ik het in de gaten had. Bas begon mijn blouse los te knopen en deed ook mijn bh uit. Toen hij mijn voorgevel zag klemden zijn handen zich om mijn borsten en met zijn duim en wijsvinger masseerde hij mijn harde tepels. Plotseling nam hij ze een voor een in zijn mond en had ik een 20 jarige zuigeling aan mijn tepels hangen. Ik hoorde Gabi steeds harder kreunen in de slaapkamer. “Oh ja ik ga klaar komen,” gilde zij. Ik kon mijn opwinding ook niet meer onderdrukken. Ik werd er heel geil van en liet Bas zijn gang gaan toen zijn hand onder mijn rokje gleed. Langs de rand van mijn slipje voelde ik zijn vinger tussen mijn inmiddels nat geworden schaamlippen glijden. “Ik ga je slipje ook uitdoen!” lachte hij ondeugend, en voegde de daad bij het woord. Hij liet zich vóór de bank op zijn knieën zakken, spreidde mijn benen en begon mij te likken. Langzaam zocht zijn tong tussen mijn lipjes totdat hij mijn klitje gevonden had. Nadat hij er een paar maal omheen had gedraaid werd het kleine ding harder en kwam uit zijn schuilplaats, waardoor hij het nog beter kon bewerken. Af en toe zoog hij het knopje naar binnen waarbij hij er met zijn tong omheen draaide. Dit voelde onweerstaanbaar lekker dus gaf ik me zonder weerstand over aan zijn tong. Als een nymfomane lag ik daar te kreunen en te hijgen terwijl ik bezig was klaar te komen. Bas had mij heerlijk in stemming gebracht en ik merkte dat hij daar ook naar verlangde. Ik lag nog onderuit gezakt na te genieten van mijn orgasme, toen hij opstond en zijn schoenen, broek en onderbroek uit deed. Wat ik te zien kreeg was een stijve, niet al te dikke, maar wel lange lul met een klein eikeltje. Bas kwam naast mij zitten en even later zat ik hem te pijpen. Ik vond het wel heel spannend en geil om eens een andere pik in mijn mond te hebben. Zijn lul was echt een stuk langer dan de lul die ik al jaren gewend was.

Bas smaakte goed, had kort geschoren schaamhaar en grote warme ballen die ik naar hartenlust kuste en likte. Op het moment dat ik aanvoelde dat hij ging komen, haalde ik zijn keiharde lul snel uit mijn mond en liet hem over zijn eigen shirt spuiten. “Shit,” riep hij, toen hij zijn sperma op zijn shirt terecht zag komen. Ik deed zijn besmeurde shirt uit zodat hij helemaal naakt was. Daarna kleedde ik mezelf ook helemaal uit. Zijn begerige grote ogen en zijn nog steeds aanwezige stijve lul, kon ik niet weerstaan. Bas was inmiddels op de bank gaan zitten. Ik ging gehurkt boven op hem zitten en leidde zijn lul mijn natte kutje in. In plaats dat hij mij begon te neuken, begon ik hem te berijden. Ik liet zijn eikel helemaal vóór in mijn kutje mijn klitje masseren door met kleine slagen heen en weer te gaan. Hij reageerde door op mijn keiharde tepels te zuigen waarna hij de smaak te pakken kreeg en steeds dieper. Dit was zo lekker…

Hij vulde mijn kutje helemaal tot aan mijn baarmoeder, het zat strak om zijn lul. Wij begonnen steeds sneller te neuken. Aan de geluiden uit de slaapkamer te horen werd Gabi op dat moment ook goed geneukt. Wij hoorde haar hijgen: “Neuk me.” Hetzelfde begon ik ook te kreunen tegen Bas. “Neuk mij zo hard je kan, jongen,” smeekte ik, want ik was vreselijk geil geworden. De extra spanning in mijn kutje en in mijn hoofd werden mij al snel te veel. Heerlijk kwam ik klaar en ik gilde het uit. Gabi mocht horen dat ik ook goed geneukt werd. Ik kon gewoon niet stoppen, ging vol door en wipte heel snel over zijn lul. “Stop, stop Rietje,” riep Bas, “anders spuit ik je kutje helemaal vol.” “Spuit maar,” zei ik totaal opgewonden. Dat liet hij zich geen tweede keer zeggen. Hij zette zijn handen achter mijn heupen en trok mij naar zich toe zodat hij nog verder naar binnen kon stoten. Al snel voelde ik de samentrekkingen van zijn lul in mijn kutje en de warme scheuten zaad die in mij stroomden. Zo bleven we al zoenend nog een tijd zitten totdat we allebei uitgeraasd waren.

Bas en ik zaten nog te zoenen, toen Daan en Gabi met haar verwarde lange blonde haren de kamer binnen kwamen. Ik schoot ontzettend in de lach toen ik nog een grote kwak sperma tussen schaamhaar zag zitten. “Wat zie jij eruit,” gierde ik. “Nee jij dan,” lachte zij tegen mij terwijl ze wees naar al het vocht dat tussen mijn benen een weg naar beneden zocht. Ik ging naast Gabi zitten en keek belangstellend naar Daan’s dikke lul. “Die is niet verkeerd, lekker dik, paste die wel in je kutje?” fluisterde ik in haar oor. Daan hoorde het ook, “Nou, dat ging anders helemaal niet verkeerd,” zei hij. “En ik wil ook wel eens kijken of hij in jou kutje past.” Dat was precies wat ik ook wilde: “die volle eikel ook in me voelen.” “Maar ik ga eerst even douchen,” zei ik. “Goed idee,” lachte Gabi, en samen gingen wij naar de kleine badkamer, waar je nauwelijks met zijn tweeën in kon staan. Bas reikte ons schone handdoeken aan en washandjes, bekeek ons allebei nog even goed en zei, “Klaar maken voor de volgende ronde, dames.” “Ik voel mezelf even geen dame,” lachte ik tegen Gabi toen wij samen onder de douche stonden. “Nee je bent een ondeugende meid,” gierde zij. Wij waren echt melig en leken wel twee pubers. We kenden onze blote lichamen wel van vroegere ontmoetingen, en ook van sauna’s, waar wij regelmatig samen naar toe gaan, maar zoals we er nu uitzagen was toch wel heel bijzonder. Allebei seksueel opgewonden geraakt door twee jonge gasten stonden wij daar als tieners tegen elkaar te giechelen, met allebei begerige openstaande kutjes en stijve tepels. Beiden helemaal onder de sperma gespoten. “Hoe is die Bas,?” vroeg Gabi op fluistertoon aan mij. “Lekker geil, en zijn pik vult goed, van voor tot achter, want zo lang is die wel, maar zijn eikel is klein en puntig” lachte ik. “Dan is die van Daan anders,” lachte zij, “die heeft een dikke lul hoor met een grote eikel als een paddenstoel, en dat kan je veel genot geven.” “Daar ga je vooral plezier aan beleven als hij over je klitje raast,” zei ze.

“Nou, dan staat ons nog een heerlijk rondje te wachten,” zei ik tegen haar. “Wij zijn er nou toch,” zei ze met een vette knipoog. Fris gedoucht liepen we naakt terug naar de woonkamer, waar de jongens naakt op de bank een sigaretje zaten te roken. Bas ging daarna douchen, gevolgd door Daan. Toen hij ook als laatste onder de douche vandaan was gekomen had Bas inmiddels al pizza’s besteld, want een pan macaroni maken, dat ging niet meer gebeuren. In afwachting van de pizzabezorger lagen wij met zijn vieren op Bas zijn bed. Nu was het tijd om van partner te wisselen. Gabi was de lul van Bas aan het verkennen. Daan en ik waren ook volop aan het genieten en onze lichamen kronkelden over elkaar heen. Die Daan had inderdaad een dikke lul en een dito eikel. Ik pakte zijn voorhuid vast en schoof die naar beneden. Daar kwam de grote paddenstoel al te voorschijn. Ik deed mijn mond ver open, stopte hem er in en wreef met mijn tong over zijn eikel zodat zijn lul weer helemaal stijf werd. In slappe toestand zag hij er al indrukwekkend uit, maar in volle erectie kon ik daar nog weleens eens moeite mee krijgen, kwam er in me op. Maar als Gabi hem kan hebben, kan ik het ook, bedacht ik. Gabi begon zich echt ordinair geil te gedragen, tussendoor kwam zij ook even bij mij en Daan, en we pijpten hem dan even samen. “Lekker hé schat,” lachte zij tegen mij, en ging dan weer verder met Bas. Plotseling voelde ik een hand tussen mijn benen. Ik dacht eerst dat het Bas was, maar toen ik keek zag ik dat het Gabi was.

Dat geile zusje was mij gewoon aan het vingeren. Ik wist eigenlijk niet goed wat ik daarvan moest denken en hoe ik er op moest reageren. Terwijl ik Daan aan het pijpen was, was hij Gabi aan het vingeren en Gabi vingerde mij. Bas bekommerde zich om haar borsten en zoog om de beurt een tepel in zijn mond om er daarna met zijn tong omheen te draaien en hem daarna tussen zijn lippen naar buiten te laten schieten. Gabi begon al weer hard te kreunen. Op een gegeven moment stopte Daan met vingeren, en zei tegen Gabi dat zij haar vinger uit mijn kutje moest halen omdat het nu wel genoeg in conditie gebracht was en hij er wat anders in wilde steken. Toen de weg vrij was kwam hij bovenop op mij liggen en zette voorzichtig zijn lul tegen mijn schaamlipjes. Het openen ging zonder problemen want ik was gelukkig nat genoeg geworden. Heel langzaam schoof hij de lipjes opzij en liet zijn eikel over mijn klitje gaan.” Ooh, dit moet je even aanhouden,” zei ik. “dan kan ik er aan wennen.” Het gevoel werd steeds lekkerder dus liet ik hem na een tijdje steeds dieper in mij komen. Toen hij mij stevig begon te neuken, ging ik automatisch in zijn ritme mee. Ik lette even niet op Gabi en Bas, mijn kutje was vol van Daan, en ik concentreerde mij daar volledig op. Maar toen ik toch even omkeek zag ik dat Gabi keihard achterlangs door Bas op zijn hondjes geneukt werd. Daan en ik keken elkaar aan. “Dat wil ik ook,” lachte hij tegen mij. Ik wilde zijn verzoek net inwilligen toen de deurbel klonk. “Dat zal vast de pizzabezorger zijn,” zei Bas. “Pak jij het even aan,” vroeg hij aan Daan. “Ja ik heb niks aan,” zei die. “Pak mijn badjas maar man,” zei Bas. “Ik kan even niet weg, want ik zit vast in dat strakke kutje van Gabi.”

Met lichte tegenzin trok Daan de veel te korte badjas van Bas aan en ging naar de deur. Het was voor mij even een korte onderbreking, terwijl Bas en Gabi gewoon doorneukten. “Ga voor me liggen,” hijgde Gabi tegen mij. Ik moest gespreid voor haar gaan liggen want ze wilde mijn kutje likken om mij in stemming te houden. Bas werd gek toen hij haar hoofd tussen mijn benen zag verdwijnen. Gabi begon mij onwijs geil te likken, at mijn kutje zowat op, beet zachtjes in mijn klitje, en likte mijn sappen gulzig op. Ondertussen werd zij zelf keihard van achteren geneukt. “Tering wat een geile zusjes zijn jullie,” riep Bas. Ik wist zelf ook niet waar wij de energie vandaan haalden. Op dat moment zagen we Daan met de pizzadozen in zijn handen de slaapkamer binnenkomen. Nadat hij ze op bed had gezet zei hij: “Zo jullie zijn lekker bezig.” “Ik ga komen,” riep Bas op dat moment. Ik zag hem overeind komen, hij trok snel en hard aan zijn lul en spoot zijn sperma over de rug van Gabi. Die lag alleen nog maar te hijgen en te kreunen, en viel voorover naast de stapel pizzadozen.

Bas liep gelijk daarna weg naar de badkamer, Gabi lag in het kussen uit te blazen en Daan ging in de keuken een paar messen voor de pizza halen. Even later zaten wij met zijn vieren, naakt bij elkaar, pizzapunten te eten op bed. Een aparte ervaring was dat. De jongens een biertje erbij, Gabi en ik gooiden er ieder nog een glas wijn tegenaan. De sfeer werd ook een beetje balorig, de pizza’s gingen niet helemaal op, en op een gegeven moment vonden de jongens het grappig om bij ons allebei een punt pizza over onze tieten uit te wrijven. Daarna bleken ze weer trek te hebben, want onze tieten werden helemaal schoon gelikt. “Nu wil ik weer verder gaan waar ik gebleven was,” zei Daan tegen mij. “O, ja, Rietje, ga maar eens op je knieën op bed zitten.” De paddenstoel van Daan schoof een stukje naar binnen, en als daarvoor bleef hij mijn klitje beroeren. Gabi ging met haar natte gleuf op haar knieën naast mij zitten zodat Bas haar dezelfde behandeling kon geven. Dat bracht me op een idee. “Changer na iedere tien stoten,” zei ik.

De jongens snapten wat de bedoeling was dus werd er steeds na tien slagen van pik gewisseld. Deze afwisseling vonden de jongens opwindend zodat ze ons bij iedere stoot niet sneller, maar langzamer en dieper probeerden te neuken. Gabi en ik kwamen aan de lopende band klaar. Wij konden alleen nog maar hijgen en schreeuwen. De jongens kneedden ook goed onze tieten en billen Bijna tegelijk kwamen zij toen klaar en gaven ons een inwendige spermadouche. Ik zat helemaal onder, het sperma kwam weer uit onze kutjes gegutst. Het was het een heerlijk neukfestijn dat duurde totdat zij leeg gemolken en wij volgespoten waren. Gabi en ik zijn daarna snel weer gaan douchen. Toen wij weer schoon gewassen onder de douche vandaan kwamen, stonden wij een kwartier later buiten en liepen naar het centraal station. De jongens hadden een paar uur prima seks met ons gehad en zich een paar keer leeggespoten. Wij hadden er zelf ook goed van genoten, en ja wat zouden zij verder nog moeten doen met twee van die ouwe wijven uit het zuiden? Toch waren ze zo tevreden dat ze ons hun telefoonnummer gaven voor het geval we weer eens naar Amsterdam zouden komen.

Voor ons was dit een spannend avontuur geweest. “Het kwam zo maar op ons pad,” zei Gabi, en daar hebben wij goed van genoten. Wij hebben het er steeds weer over als wij samen zijn en denken er allebei met plezier aan terug. Of het in de toekomst nog eens gebeurt weten wij nu nog niet. “Je weet nooit wat er op je pad komt,” is inmiddels onze lijfspreuk geworden…

Rietje

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner 300x250 - Oma zoekt 50 plus

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top