Skip to content

Momenteel actief

Mijn schoonmoeder heeft een erg goede vriendin
3.72/5 (32)

Mijn schoonmoeder heeft een heel erg goede vriendin, die ik regelmatig zie als we bij haar op bezoek zijn. Greta heet de vrouw en ze is 69 jaar oud. En ik ben ontzettend geil op Greta. Dat weet ze inmiddels ook, want ik heb dat oudere dametje al een lekker mogen neuken. Ik bracht haar namelijk een keertje naar huis vanaf het huis van mijn schoonouders. Het regende enorm en ze moest een heel eind lopen en ik vond het zielig. Daarbij wilde ik het gewoon eens met haar proberen, je weet tenslotte nooit wat zoiets teweeg kan brengen. Ik zette haar bij haar thuis af en ze vroeg of ik even binnen wilde komen. Natuurlijk wilde ik dat! We zaten wat te kletsen en ineens viel er een rare stilte. Gewoon zomaar, dat heb je wel eens. Ze keek mij aan en leek een heel stuk dichter bij mij te komen zitten. Ik keek haar in de ogen en vertelde haar gewoon wat ik voor haar voelde. Maar voor ik überhaupt mijn zin af had kunnen maken, begon ze mij te kussen, met tong en al, terwijl haar handen over mijn kruis begonnen te wrijven. Ik had natuurlijk al vrij snel een behoorlijk harde leuter gekregen, ik was gewoon bijzonder opgewonden geraakt door haar intense en abrupte aanraking.

Terwijl de oude bes mij zoende, maakte ze mijn broek los en na een paar tellen zat ze mij daar aan die ouderwetse keukentafel af te rukken. Mijn pik stond in vuur en vlam, ik kon ieder moment spuiten en dus moest ik mij bijzonder focussen, want ik wilde haar ook nog gaan nemen. Ik stond op, haalde haar hand van mijn lul af en trok haar jurk over haar hoofd uit. Daarna trok ik die behoorlijk grote, witte onderbroek van haar gerimpelde reet en legde ik haar over de tafel heen. Haar dikke tieten werden al snel plat gedrukt. Ik tilde haar een klein stukje op en ramde zo, zonder mijn handen te gebruiken (wat mij nog nooit eerder gelukt was) mijn pik in haar kut. Het was daar behoorlijk nat, dat verbaasde mij behoorlijk. Ik dacht altijd dat vrouwen van hoge leeftijd altijd heel droog zouden zijn. Dus het viel mij niet tegen en ik neukte haar lekker hard. Mijn ballen sloegen tegen haar ervaren lichaam aan en met haar krakende stem smeekte ze mij om door te gaan. Ik masseerde het zitvlees, wat lekker rimpelend in mijn handen lag en neukte dieper, harder en sneller.

Ik merkte dat ze ieder moment klaar kon komen, net al ik. Ze kreunde hard en uiteindelijk kwamen we samen klaar. Het zaad kwam uit haar ouwe grijze kut lopen toen ik mijn nog schokkende pik uit haar trok. Ze wees mij waar een handdoek lag en ik pakte er gelijk twee, zodat we ons snel een beetje schoon konden maken. Na die dag heb ik haar niet meer geneukt. Ik wilde wel, maar ze vertelde mij dat ik voor haar te groot geschapen was. Jammer, want ik zou haar graag nog eens doen. In ieder geval wil ik dat wel vaker doen. Een oud wijf naaien. Zonder dat mijn vrouwtje het weet, uiteraard. Dus, als er iemand is die nog tips heeft? Ik hou mij ten zeerste aanbevolen!

Groeten van Henk uit Alkmaar.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner (300x250) Beter dan Tinder 2

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top