Skip to content

Momenteel actief

Neukvlees tegen wil en dank (deel 1)
4.12/5 (26)

Ik, Charlotte, 18j zou met mijn even oude vriendin Anne op citytrip naar Marceille gaan. De ouders van Anne waren een weekje eerder vertrokken en wij hadden afgesproken later af te reizen naar het hotel waar zij logeerden. Wij zouden slechts één weekje blijven. We reisden met de TGV. Zij was een ietsjes groter dan ik en een jaartje ouder, had verder dezelfde meisjesachtige figuur, maar langer kastanje bruin haar. Ik was een blondje. Een taxi zou ons van het station naar ons hotel, zo’n vijf km verder brengen. Daar zijn we nooit aangekomen.

In de taxi hadden we van de chauffeur een ijskoud drankje gekregen. Daar het warm was, vonden we het attent van de chauffeur en ging dat goed binnen. Wakker werden we, de handen en voeten gebonden en de mond en ogen afgeplakt met brede plakstrip, in de koffer van die taxi, op weg naar … waar?? Naar onze normen reden we enige uren voor we stopten en de motor werd stilgelegd. We hoorden dat de koffer werd geopend, handen pakten ons vast en trokken ons er uit. Ik voelde dat we in een bootje werden gestopt en naar een groter schip gebracht werden. En nu vaarden we nog meer dan twee uren voor we uiteindelijk terug ergens aan wal stonden. De plakstrip rond onze voeten en ogen werd verwijderd. Het was schemerlicht, bijna donker. Ik zag dat we op een binnenplaats van een oud stenen gebouw – een paleisje leek het wel met barokke elementen – stonden. We moesten mee de trap op en kwamen uit in een hoge hal. Vandaar gingen we naar een mooi ingericht vertrek. Daar brandde een open haard. Daar stonden ook een drietal heren. Twee ervan hadden een revolver in de hand.

Ik zag onze rugzak, onze valies en handbagage op een tafel liggen, uitgepakt en blijkbaar doorzocht. “You are two Dutch girls?” Wij knikten en ik wilde zeggen: “What happ…” Ik kreeg een slag tegen mijn wang van één van de gewapende mannen en moest zwijgen. We mochten alleen Yes or No antwoorden. Hij toonde ons onze passen en visa en andere papieren. Hij smeet die in de open haard in het vuur. “You don’t need this any more, never.” Onze persoonsbewijzen gingen in de fik. Dan nam hij onze toiletzakken en kieperde die ook leeg op tafel. Mijn pakje condooms – dat ik zonder medeweten van mijn ouders had aangeschaft en meegenomen – en een streepje pillen met dé pil pakte hij er ook uit en smeet ze eveneens in het vuur. Bij mijn vriendin gebeurde hetzelfde met haar pil. “I will give you a better pill. You have to take one pill a day, every day. Then you will not bleed any more and you can work for us every day as a child whore.”. Wij voelden de grond onder onze voeten wegzakken. Wij pubers, zouden hoeren moeten worden, kindhoeren. We waren nog maar net van het kindzijn af en nu dit.

De man die mij geslagen had, kwam nu naar ons toe met een zware schaar. Hij zette ze in mijn rokje en knipte het naar boven toe kapot. Het viel op de grond aan mijn voeten. Dan ging de schaar verder met mijn bloes. Met twee knippen voor en achter en twee knippen aan de mouwen viel deze ook van mijn lichaam de grond op. Nu stond ik nog slechts in mijn BH’tje en slipje gekleed. Maar ook dezen kwamen aan de beurt. Ook daar waren maar een paar knippen voor nodig. Mijn kapot gesneden kleren en de rest van mijn kleren uit de valies gingen nu ook op het vuur. Hetzelfde gebeurde met Anne haar kleren. We stonden nu beiden naakt en trillend van de spanning in een vreemde omgeving, te kijk voor vreemde mannen. Anne was ietjes groter dan ik en had dikkere borsten met donkerder tepelhoven. De angst stond in onze ogen en de waterlanders konden elk moment opkomen. Als laatste haalde hij de kaartjes uit onze smartphones en smeet ze eveneens op het vuur. Ons contact met de familie was nu onmogelijk geworden. We wisten trouwens niet eens waar we waren.

Daar stonden we dan met vastgemaakte handen op de rug. Automatisch staken zo onze prille borsten helemaal naar voren. Mijn tepels stonden ongewild hard van de spanning. De mannen kwamen dichter bij ons staan, keurden ons puberlijf en likten geil de lippen. Ze trokken aan onze tepels en gaven ons een bevel: “Spread your legs!”. Ze namen volop foto’s met hun smartphones. Ik had een kaalgeschoren kut. Mijn sneetje was volledig zichtbaar en ik zag dat mijn kutlippen iets waren opgezwollen. Waarschijnlijk ook van de seksuele spanning die er bij kwam door deze vernederende keuring en ze stonden ze een klein beetje open omdat ik met gespreide benen stond zoals bevolen was. Bij mijn vriendin Anne was het schaamhaar kort getrimd, zag ik. Het was de eerste keer zo lang ik ze kende dat ik ze volledig naakt zag. “You have to shave it, every day, as smooth as a billiard ball!”, sprak de voorname heer haar toe. Met zijn dikke vingers bevoelde hij onze kutlipjes, spreidde ze zo ver mogelijk open en stak zelfs een vinger in onze kut en kneedden daarbij al direct onze klit. Ik rilde, kreeg kippenvlees en werd er zelfs ongewild nat van. “Nice narrow and wet pussy. I like it!” was de commentaar van de baas hierop.

Hij sopte nog wat door mijn kut en ging dan met zijn natte vinger naar mijn kontgaatje. Ik liet een gilletje als ik die vinger daar voelde binnen gaan. Ik was immers nog maagd, zeker daar. Anne had al wel een enkele keer wat gerodzooid met een vriendje, dacht ik, maar ik wist niet hoe ver ze daar mee gegaan was. Weer kreeg ik een slag tegen mijn wang. “Shut up! I think, I make you both my personal slaves. You must be always accessible for me with your sex holes and you will serve me with all your body. And if I’m tired of you, I’ll sell you.”. Hij deed teken aan zijn vrienden en zei hun iets. Zij maakten onze handen los en ze verlieten de kamer en lieten ons alleen met de baas.

“Show me now what you can, bitches of Holland! And you must call me Master, allways, everywhere. Did you hear me, whores?”. Hij verwachtte antwoord nu van ons. “Yes, Master! We hear You!”. “Your slave name is white,” en hij wees mij aan, “and brown.” en hij wees Anne aan. Hij nam een ruiterszweep van een kast en ging bij mij staan. Hij gaf gelijk het bevel: “Lick me now! My cock and my ass!” Hij duwde mij op de knieën neer, opende zijn broeksriem en liet zijn broek zakken. Ook zijn boxershort waarin zijn erectie goed afgetekend was en een grote bult vormde, trok Hij naar beneden. Voor het eerst in mijn leven zag ik een mannenpik in het echt. Wat voor vieze dingen zouden we nu allemaal gaan meemaken, dacht ik in een flits.

Terwijl zijn halfstijve pik nog natrilde van uitgepakt te worden, stapte hij uit zijn broeken. Ik bekeek zijn erectie en schatte ze 18 à 20 cm lang 5 cm dik. Ik aarzelde iets te lang om te beginnen likken waarschijnkijk want ik kreeg al direct een paar harde tikken van het paardenzweepje tegen mijn billen. Ik nam aarzelend zijn pik in mijn mond en begon wat te likken over de ganse lengte. Zijn eikel kwam al rap kijken tijdens het verder opstijven. Hij blonk van mijn speeksel en die eikel was zeker 6 cm dik als hij zo stijf stond. Anne ging achter hem zitten en likte hem tussen zijn billen. Ze spreidde die zo ver mogelijk en likte wat rond zijn roodbruine kontgat. Ineens kreeg ze ook een ferme tik tegen haar borst. Ze stak ineens haar tong zo diep mogelijk in zijn kont. Hij bedoelde met zijn tik waarschijnlijk dat ze nooit mocht aarzelen onmiddellijk het geilste te doen . Ook ik kreeg af en toe nog een tik als mijn energie wat verslapte in het hem afzuigen. Inderdaad onze pubertijd was voorbij, we waren aan ons leven als seksslavin begonnen.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner Promo hoeren

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top