Skip to content

Momenteel actief

Konininnedag 2007
4.29/5 (7)

Het is 30 april 2007 wanneer ik al om 7.30 uur naast m’n bed sta, volledig uitgeslapen en klaarwakker. Het zonnetje staat al aan de heldere hemel en ik ga snel naar beneden om een verse pot koffie te zetten. Terwijl de koffie pruttelt zit ik naakt (slaap altijd naakt) een sigaretje te roken. Ik heb duidelijk een “odol”. Mijn lul is dik, zwaar en iets gezwollen. De aanblik van mijn eigen lul maakt me geil en mijn pik begint te steigeren. Ik pakt ‘m vast en direct is is keihard. Als ik begin met sjorren aan mijn goddelijke paal gaat plotselingde deurbel. Een beetje in paniek sta ik op en probeer de beste oplossing te bedenken voor deze situatie. Ik ren naar de trap en terwijl ik de voordeur passeer roep ik “kom eraan, ogenblikje!”. Razendsnel schiet ik boven m’n badjas aan en ren al knopend de trap weer af. Ik draai het nachtslot en open de deur. Het is Mirjam, mijn buurvrouw. Ze is 29 jaar en alleenstaand en ze woont nu ongeveer 4,5 maand naast me. We hebben een keer eerder een bakkie koffie gedronken. Dat was toen ze zich kwam voorstellen.

Hoi, hoi zegt ze. Fijn dat je al wakker bent. ik ga straks naar de vrijmarkt en ga proberen wat overtollige spullen te verkopen. Nou heb ik alleen geen vuilniszakken meer om de boel in te pakken. Heb jij er een paar? Vast wel zeg ik en vraag of ze even binnen wil komen, drinken we gelijk een bakkie. Ohh gezellig zegt ze en stapt naar binnen.

Ga zitten zeg ik en loop ondertussen naar de keuken. Gooi vanuit de keuken een rol zakken en schenk twee koppen koffie in. Helemaal zwart!

Ik zet de koffie neer en vraag naar haar plannen. Terwijl ze aan het vertellen is bekijk ik Mirjam aandachtig. Ze is een mooie vrouw. Blond haar, lang, heeft een fantastisch figuur en flinke borsten. Ik voel dat mijn lul het met me eens is, deze wordt dik en begint te groeien. Ik moet mezelf afleide, straks ziet ze mijn bobbel. Vraag of ze nog een sigaretje wil en leun vooroer om het pakje te pakken. In die beweging valt mijn badjas open en is ligt mijn hele handel open en bloot. Mirjam kijkt en zegt zooooo dat geen klein bericht! Dat is een flinke lul die waarschijnlijk net als mijn kut vaak eenzaam is. Wil je zo blijven zitten? Een beetje ongemakkelijk is het wel en om dat te doorbreken zeg ik tegen haar “laat mij mij ook eens wat zien!”. Mirjam is niet preuts, praat makkelijk over sex en is gewoon een geile donder. Mirjam trekt in een vloeiende beweging haar T-shirtje uit. Haar borsten floepen er dansend onderuit. Prachtig zijn ze, stevig en vol. We roken ons sigaretje en drinken rustig onze koffie op. We praten wat over voorkeuren en ons leven. Als Mirjam haar koffiekopje op de salontafel zet glijd ze op haar knieen op de grond. Ze begint mijn kant op te kruipen. Vlak voor me komt ze omhoog, geeft me een zoen en zegt “wij gaan neuken, ik wil je”. Mijn hals, borst en tepelzoenend daalt haar hoofd af naar mijn dikke lul. Zepakt ‘m vast en stopt hem resoluut in haar mond. Met lange halen en haar zachte lippen is mijn paal binnen 2 sec op oorlogssterkte. Jezus wat enorme paal zegt ze. Zo lekkere lul heb ik nooit eerder gehad. Ik stop mijn vinger in haar mond en sta op, in een beweging wurm ik me uit mijn badjas en vraag Mirjam om haar hand. Ik trek haar op en maak direct haar korte broek los. Laat hem naar beneden glijden en begin direct haar tango af te stropen. Ik geef haar een tongzoen en zie aan haar om zaadschreeuwende ogen dat haar kut in brand staat. Ik duw haar in de stoel en zeg dat ze zichzelf moet vingeren. Als een getraind alleenstaande begint ze zichzelf te verwennen. Jij ook schreeuwt ze..

Ik pak m’n lul en begin te sjorren vlak voor haar neus. Ohhh kreunt ze…ik ga komen! Met een hoop gekreun komt ze klaar. Haar prachtige kut is zeiknat. Ze wil mijn lul pakken maar ik duw haar terug in de stoel. Ik loop om de stoel heen en vraag haar naar achteren te leunen. Nog enkele rukken en ik voel mijn eerste lading sperma aankomen. Ik leeg mijn lul in haar gezicht en mond waarna ze vakkundig mijn lul aflikt. Ik loop om de stoel en kniel voor haar. Ik ga je likken als nooit tevoren zeg ik. Met mijn vingers trek ik haar schaamlippen open en daardoor wordt haar knalroze klit zichtbaar. Ik begin haar lippen te likken en werk in een cirkelbeweging naar haar dikke klit. Ik lip, sabbel en bijt af en toe in haar mooie klit. Mirjam begint onrustig te draaien, een teken dat haar orgasme onderweg is. Ohhhh…ohhh…..jaaaaa, gillend komt ze klaar en ze drukt mijn gezicht stevig op haar kut. Een

Paar likjes nog endan zeg ik haar dat ik nu wil neuken. Mijn lul is alweer keihard en zeg tegen Mirjam dat ze op de grond moet gaan liggen, op haar buik. Mirjam reageert gewillig. Ik duw haar billen open en maak met mijn bespuugde vingers haar aars nat en bewerk eerst met een en daarna met twee vingers haar neukgat. Ik richt mijn mijn lul naar beneden en breng hem naar haar aars. ik zet mijn lul op haar poepgaatje en begin langzaam te duwen. Heel voorzichtig begint mijn enorme neukstaaf bij M irjam naar binnen te verdwijnen. Opnieuw begint ze te kreunen en vraag haar of het lekker is. Heerlijk snauwt ze me toe. Ondertussen zijn Mirjams handen volop in beweging. Ze wrijft over d’r kutje, mijn ballen en haar tieten. Ze weet vangekkigheid niet war allemaal wil voelen, sabbelen of afzuigen.Ik

verhoog het tempo en neuk Mirjam flink. Klaarkomen duurt langer doordat ik al klaargekomen ben. Mirjam d’r gat gaat branden door mijn stevige geneuk. Ze zegt zachtjes “spuit me vol, spuit me vol…” Haar woordjes hebben effect en ik voel een tweede golf sperma aankomen. Het is veel, ik blijf komen. Alles spuit ik in haar reet. Als ik mijn lul terugtrek uit Mirjams reet draait zij zich om een begeleid mijn slapwordende lul naar haar mond. Haar warme lippen en tong geven mijn lul een welverdiende massage. Zalig!

Ineens staat Mirjam op… Ik moet weg zegt ze,straks is mijn plekkie weg. Snel kleed ze zich aan, neemt een slokje koude koffie en steekt een peuk op. Geeft me een zoen om mijn voorhoofd en zegt… Ik wil meer, vanavond!

…een Koniginnedag om niet snel te vergeten.

Aanbevolen voor jou

Stiekem Flirten?

Banner he buurman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top